עבור לתוכן

בזק top100

Featured Replies

פורסם

מישהו פה מחובר דרך בזק עם 100 אני מעוניין לתחבר לשרות הזה אבל אני צריך לשואל כמה שאלות לפני עושה אתה חבילה

האם אתה מקבל הרבה ניתוקים?

האם אתה מקבל clean 100

וב איזה router כדי להשתמש בגלל ששמעתי שאת הציוד שאני מקבל מבזק is crap

תודה תומאס

פורסם

אין לי חבילת TOP100 בבזק ,אני אפילו לא מחובר לבזק ,אלה להוט עם 100 מגה ,אבל אני ינסה לעזור לך קצת .

ראשית ,אתה חייב שהקו שלך יאפשר את זה ,ולא אצל כולם זה המצב ככה שכדאי שתבדוק את זה מול בזק עד כמה בכלל הקו שלך מאפשר שלך .

עכשיו ,הציוד שבזק מספקת כרגע - הכוונה לVVG2000 של Netgear ולDSL6740 של D-Link מכילים סוויץ' של 100Mbps מה שאומר שבכל מקרה אתה לא תראה את ה100 מגה האלו אפילו לא בבדיקות מהירות ,בשביל לקבל 100Mbps אתה צריך כבר חיבור רשת של 1Gbps (שכמובן חייב להתמך על ידי שני הצדדים -המחשב והנתב )

שנית ,במידה וכבר הקו שלך מאפשר לך ,בגלל פרוטוקול הPTM שבו משתמשת בזק כדי להתחבר לתשתית בVDSL הם צריכים לסנכרן לך את קו הVDSL ב110Mbps בשביל שתקבל את ה100Mbps הזה בהורדה ,ממה שראיתי מכמה אנשים ברשת היא לא תסנכרן אותך על 110Mbps בהורדה אלה על 100Mbps מה שבפועל יביא אותך לסביבות ה90 בהורדה .

וכאן יש בעייה חדשה - האפלואד , כדי לקבל את מהירות ההורדה שלך אתה צריך שמהירות האפלואד שלך תיהיה לפחות 2% ממהירות ההורדה (בפרוטוקול TCP לפחות),יחס של 50:1 או 100:2 ,בגלל שבזק לא מספקת אפלואד של 2Mbps בחבילת ה100 ,אז בבדיקות בפועל לא תגיעה למהירות כזאת בגלל מגבלה של האפלואד ,כנראה שרק בבדיקות מהירות תראה את המהירות הזאת ..

מבחינת הציוד,הציוד של בזק באמת לא כל כך טוב ,יש הרבה נתבים וטווח המחירים גדול מאוד ,זה מתחיל מנתב כמו הTP-Link WR1043ND שמבחינת מחיר מתומחר בערך ב300 שקל ,ויכול להגיעה גם לנתבים כמו הCisco linksys E4200 שלפחות בארץ מתומחר במחיר של קרוב ל1000 שקל .

פורסם
  • מחבר

תודה davkl95 על התגובה שלך

1_ הקו עובד עם 100

2_ אני הולך לקנות linksys הם הכי טובים בקשר לנתבים

3_ יש לי חברים ששלח דואל למנהל בזק בקשר למהירות האפלוד וב אחרי 3 ימים הוא קיבל תשובה חיובית בקשר לשדרוג מיהרות האפלוד שלו ל5 מגה

4_ תודה עוד פעם על התגובה שלך

פורסם

רציני שידרגו להם ל 5MB ?? 5MB ?? באיזה מחיר

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי מושג אני אשאל אותו מחר בבוקר

פורסם

Apexa

היי יש תשבוה לגבי השדרוג ל 5M Upload האם השדרוג נעשה או לא, והאם זה בתשלום נוסף ?

תודה

פורסם
  • מחבר

הוא לא משלם כלום ממחיר החבילה שיש לו שזה 80 ₪ ל50 מגה

LEts riot for a higher upload speed

everyone that seeing this plez spend 5 min and write a email for the ceo of bezeq

פורסם

אז עשו לו שידרוג ל 5 מגה אפלואד או לא ?

פורסם

נשמע ממש מוזר כל העסק הזה, .אין שום סיכוי שהם ישדרגו למישהו את האפלואד .

ככה שאני מאוד סקפטי .. ובכלל אולי ב2@2 הוא יראה את האפלואד הזה ,לא כשהוא יתחבר בפועל ויגלוש באינטרנט .

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר מוזר פה הוא פשוט עשה משהו שאתם לא עשיתם ושלח מכתב לבזק (לקח לו שעה בשביל לכתוב את המכתב הזה )go figure אולי המנכל של בזק היה שמח lol תנסו לשלוח מכתב מושקע כמו שצריך ונראה מה קורה

פורסם

נשמע לי הזוי

ולא הגיוני.

אשמח לראות צירוף של המייל פה.

תודה.

פורסם

נשמע לי הזוי

ולא הגיוני.

אשמח לראות צירוף של המייל פה.

תודה.

עוד יותר טוב אם החבר שלו יעלה צילום מסך מספידטסט שהוא באמת מקבל 100Mbps הורדה ו5Mbps העלאה .. זה בזק ,והחברה הזאת מרוויחה לא מעט מהלקוחות העסקיים שצריכים את העלאה הגבוהה יותר ,מחירים שיגיעו לאלפי שקלים ,ככה שאין סיכוי שסתם ככה ביום בהיר אחד אחרי מכתב ולא משנה כמה טוב הוא מנוסח הם יעלו לו את מהירות העלאה .. לא הגיוני .

אני משער שמה שהם עשו זה סינכרו את הקו שלו על מהירות העלאה גבוהה יותר ,אבל בפועל המערכת של בזק תגביל לו את העלאה ל1.5 כמו שהיה מההתחלה , ככה שהוא יראה את ה5Mbps העלאה רק בבדיקה כמו 2@2 ..

פורסם

אני לא בטוח שבשביל לקבל 100 נקי צריך לסנכרן את הקו ב110

הרי זה כל הקטע במעבר לפורטקול PTM בניגוד לATM שבו אכן יש ניחות והוא מצריך קצב גדול יותר של סנכרון כפיצוי .

הבהרה לגבי חבילת TOP 100Mb שקיבלתי בשיחה עם המוקד של בזק

זוהי חבילה שמסנכרת את הקו בין 60Mb ל100Mb בהתאם לקירבה שלך לארון ברחוב ולאיכות התשתית

ז"א שיש מי שיקבל 60Mb ואולי יש כמה בודדים שיקבלו 100Mb אם הם גרים על הארון או בתוכו ;) .

ז"א שכל עוד אתה מקבל 60Mb+ קיבלת את החבילה שעליה אתה משלם כל מגה מעל הוא ברכה כמובן .

פורסם

לא ממש מצאתי מידע באינטרנט לגבי ה"חוקיות" של זה ..

אבל לפי התגובות השונות בפורומים הקו אמור להיות מסונכרן מעל ל10% מהחבילה של הלקוח כדי לקבל את המהירות הזאת ..

אבל בATM האחוז הזה אמור להיות גבוהה יותר -למרות של ראיתי בכמה למרות שחלק אמרו 20% אבל לא בטוח עד כמה זה נכון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים