עבור לתוכן

בעיות יציבות עם HD6950 אחרי פתיחה ל6970

Featured Replies

פורסם

קניתי את ה6950 של SAPPHIRE שיש לו ביוס כפול:http://www.tms.co.il/product/11016

הזזתי את הכפתור וזה פתח את השיידרים אבל נשאר עם הקלוקים והמתח והBANDWIDTH והPIXELFILLRATE של 6950.

אני משתמש בTRIXX לאוברקלוק ולהעלאת מתח,העליתי את הקלוקים ל880\1375 ואת המתח ל1.170 ואז הBANDWIDTH והPIXELFILLRATE עלו לכאלה של 6970.

אחרי חצי שעה של משחק בBF3 נחצה לי המסך ל2 וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,זה קרה גם עם קלוקים של840\1300 ומתח של 1.150 בBF3 וגם בSYNDICATE..והקטע הוא שגם אחרי שאני סוגר את המשחק גם השולחן עבודה עדיין חצוי,ככה שאני צריך לעשות ריסטרט כל פעם שזה קורה כדי שזה יסתדר...

מה הבעיה פה? זה נחשב לארטיפקט בכלל? בעיית יציבות? הוא לא אמור בכלל להחזיק את הקלוקים האלה על מתח של 1.150?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

כשהכפתור של הביוס על 1

עדיין יש בעיות ? או שזה רק כשהשאדרים פתוחים ?

פורסם
  • מחבר

לא,זה התחיל לקרות רק אחרי אוברקלוק כאשר השיידרים פתוחים

פורסם

קודם בדוק גם על משחקים שונים. BF3 עושה בעיות לכל כרטיס בעל OC .

פורסם

^לא נכון בעליל. כל כרטיס עם OC או בלי (שהיה יציב בכל מבחן אחר) היה יציב בBF3, לפחות מבחינות כל כרטיסי המסך שלי

פורסם

שכחתי לציין בעיקר נוודיה.

פורסם
  • מחבר

קרה לי עכשיו אותו דבר כשדיברתי בסקייפ.....אז אני בספק כבר אם זה קשור ליציבות של הכרטיס.....לא שיחקתי בכלום מאז שהדלקתי את המחשב היום

פורסם

וביטלת את האוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

לא,אני על 880/1375/1.175 וזאת פעם ראשונה שזה קורה...והכרטיס היה ב0% מאמץ כשזה קרה

פורסם

נו זה ביגלל בעיית יציבות של הזיכרון שלו.

פורסם
  • מחבר

קצת יותר הסברים..?

אני עכשיו על מתח וקלוקים של 6970..יש לי שיידרים של 6970 וpixelfillrate ו bandwidth של 6970...מה הסיבה שזה קורה אם בעקרון יש לי עכשיו 6970 לכל דבר ????

פורסם

איך זה הגיוני שזה הזכרונות אם יש כרטיסים בעלי אותם זכרונות ואותו דגם שמגיעים לתדרים האלה ? זה אמור להיות OC קטן יחסית, לא לעשות בעיות

פורסם

חלק מהכרטיסים האלו לא תקינים ולכן הם לא פתוחים עד הסוף, אבל מכיוון שרובם עובדים טוב סוגרים עוד כרטיסים טובים מצורכי שיווק.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני אמור לעשות? כי זאת לא בעיה של יציבות..זה משהו אחר..תוכנתי או חומרתי..אבל בחיים לא נתקלתי בזה

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה שזה יקרה אני אצלם את המסך ואביא תמונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים