עבור לתוכן

האם לשדרג וינידוס? והאם ל64 ביט?

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם,

דבר ראשון חג שמח :)

אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו.

שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי:

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W

NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW

Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU

Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD

Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard

Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory

Computer Assembly

EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card

והנה סקרינשוט של CPUZ:

1zxab20.jpg

כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיקריים הם סרטים\סדרות, לימודים, וגלישה. האם לדעתכם נכון לי לעבור לוינדוס 7? ואם כן - 64 ביט?

תודה רבה,

פורסם

בהתחשב במפרט, אין טעם להחליף מערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

בהתחשב במפרט, אין טעם להחליף מערכת הפעלה.

תודה,

המגבלה היא משהו ספציפי שכדאי לי לשדרג או כללית?

פורסם

אין לך כמות RAM שצריך מערכת הפעלה 64BIT בשביל לנצל.

אין לך כרטיס מסך תומך DX10 ומעלה.

היתרונות של WINDOWS 7 מבחינתך - התכונות החדשות שבה - וUI נוצץ ועדכני.

היתרונות של 64BIT, רק אם יש לך יישומי 64BIT שיש בכוונתך להפעיל.

פורסם

תישאר עם XP במיפרט הזה

יפעל לך טוב יותר

או XP או גירסה קלה של לינוקס

המחשב מיושן וחבל להכביד אליו עם WIN7

פורסם

WIN7 יאט לך את המחשב.

פורסם

אני לא רואה טעם בשדרוג מערכת ההפעלה, במיוחד אם אתה כרגע מרוצה. כל מקרה אם תחליט לשדרג מ"ה תצטרך גם להוסיף לפחות עוד ג'יגה אחד לRAM, ואם תצטרך 64bit אז לשדרג ל4GB.

אבל שוב, אני לא רואה טעם בשדרוג אם אתה מרוצה כרגע.

חג שמח

פורסם

אני דווקא לא מסכים פה.

לא מזמן החלפתי לחבר שלי מחשב Pentium D מ2006 ככה לחלונות 7 אני חושב 32 ביט (רציתי 64 אבל לא היה לי דיסק) ועובד בסדר. אומנם יש לו 3GB אבל המערכת במנוחה צורכת כ1GB.

אני הייתי מציעה לך כזה דבר. אם יש לך הארדיסק ישן אפילו 20GB. תתקין פעם אחת 64 ביט ותוריד דריברים ומעט תוכנות ותיראה איך עובד. לא מרוצה מהביצועים אך מרוצה מחלונות 7? תתקין את ה32 ותיראה איך עובד. אגב כך בחשבון שהארדיסק ישן הביצועים טיפה פחות טובים מאשר הארדיסק SATA מודרני

סך הכל התקנה של חלונות 7 זה 20-30 דקות אמור להיות.

אגב גם אני ליפני שנתיים וחצי הייה לי XP 32 ביט עם מעבד ברמה שלך אבל אם 1GB. גירסת ה32 ביט של 7 עבדה יפה. גירסת ה64 עבדה עוד יותר טוב רק שהחלפתי ל3GB ועד היום אני עובד על המחשב הזה והוא די מהיר.

פורסם

לא רואה סיבה לא לשדרג לWIN7 ועוד יותר לא רואה סיבה לא לנסות.

אני מניח שהטעות שנפלה פה היא שהמגיבים מעליי פשוט לא שמו לב שהמפרט המקורי עבר שדרוג ל2G RAM. כמובן יכול להיות שאני טועה והם כן ראו את זה ואז אני פשוט לא מבין מאיפה הגיעו ההמלצות האלו =\

פורסם

לי יש בבית Lenovo Thinkpad T61 בן 5 שנים,עם 4GB זיכרון ומעבד T7300 (שזה C2D 2.0GHz).

לא רק שWin 7 64bit עובד פצצה בMulti Tasking עם תכנות עדכניות כמו Visio או Visual Studio, אני גם מריץ עליו VM של Windows server 2008 שעובדת יפה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים