עבור לתוכן

לוח אם למעבד I5 2500K

Featured Replies

פורסם

נשמע ממש לא סביר שלוח מוחלף מספר פעמים ועדיין התקלות נשארות, למה לא ממש את זכותך לרכיב תקין/או החזרת כסף מול החנות?

פורסם
  • מחבר

כי הלוח הנוכחי עבד סבבה תקופה מסוימת לקחתי למעבדה אחרת ואמרו לי שהוא כביכול תקין פשוט מהדגם הזה הראשונים שיצאו היו דפוקים (זה אחד הסיבות שהדגם הזה ירד מהר מהמדפים) אז עכשיו כל עוד בעיה בלוח אם אז לא יחליפו לי אותו (אבל בשביל שיחליפו לי אותו צריך בעיה רצינית ) וחוץ מזה אני רוצה להחליף אותו מעוד כמה סיבות

פורסם
  • מחבר

רציני? למה אף אחד לא יכול לתת לי חצי שניה תגובה ברורה בתקציב של עד 1000 ש"ח אני אהיה יכול להשיג לוח אם יותר טוב\כדאי מהאסרוק?

פורסם

סתם שאלה, למה שתרצה לוח יותר טוב מהASROCK? מה לא מספיק לך בו כדי שתרצה לבזבז עוד כסף על לוח אחר?

כי בגדול אם אתה לא צריך משהו מאוד ספציפי מהלוח, או מתכנן OC תחרותי, לא רואה סיבה לקחת משהו יותר יקר.

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי אם יש משו יותר טוב או יותר כדאי לי בתקציב של 1000 ש"ח זה ממש לא מפריע לי ללכת על האסרוק אבל אני רוצה תשובה ממישו שאין אחד שיהיה יותר טוב\משתלם מימנו בתקציב של 1000 ש"ח או שיש ויומר מה הוא או משו בסגנון, איך הלוח אם הזה GA-Z77X-UD5H הוא ניראה ממש טוב (כרגע יש לי התלבטות אם ללכת על הסידרה החדשה של השבבים Z77 ואז כניראה אני אקח את הלוח הזה או את האסרוק שהוא סדרת שבבים די ישנה P67 אבל זה כמובן אם אתה\מישו אחר אומר שהלוח הזה טוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים