עבור לתוכן

לוח אם למעבד I5 2500K

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד I5 2500K עד 700 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה) כמובן שיש בו USB3 ותמיכה בזיכרונות DDR3 ותמיכה במכפלה הפתוחה אני מעדיף אחד שיש בוPCI ולא רקPCI-E (אם יש הבדלים גדולים או סתם ששווים אז גם רק PCI-E יהיה בסדר) חייב כרטיס קול איכותי שתומך ב5.1-7.1 (זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מחליף לוח אם) תודה רבה על העזרה :) בKSP המליצו לי על הלוח אם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=12552 מה דעתכם?

יש לי האמת טיפה עדיפות לגיגה ביט אין לי מושג למה אבל כן קצת לכיוון גיגה ביט למרות שאני יודע שגם ASUS וMSI מעולים

פורסם

ממליץ על הלוח הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913

יש לי אותו וקניתי אותו גם במסגרת המבצע של IQPC, אחלה לוח תומך גם בתקנים הנחשבים "מתים" (PS2 שני החיבורים, IDE, פלופי, PCI)

והוא גם מלא פיצ'רים שנראים גימיקיים אבל שימושיים (F-Streme Tuning)

ויש לי גם 2500K והצלחתי עם הלוח הנ"ל לגרד את ה-5GHZ..

קנייה מוצלחת.

אגב, הלוח ש-KSP הציעו לך נחמד אב ללא משתלם כ"כ. אפשר ללכת על ה- Gigabyte Z68X-UD3H-B3 בתקציב דומה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13212

פורסם

:hizuk:

הלוח הזה זו מציאה, יש בו כרטיס קול הרבה יותר טוב ממה שהוצא לך ב-KSP. לאחד החברים שלי יש לוח כזה, הוא מצוין, רק מומלץ לך לעדכן לו את ה-BIOS.

פורסם
  • מחבר

האמת ניראה לוח אדיר הוא יכנס במארז רגיל (מיד טוור)? יש עוד המלצות או שזה הכי טוב שאני אמצע במכיר כזה? ואם יש לי ספק של 550W אני מניח שהלוח אם הזה יצתרך ספק גדול יותר נכון?

פורסם

הלוח לא צורך חשמל (הכמות שהוא צורך קטנה מאוד ואין מה להתחשב בה). צריכת החשמל תימדד לפי החומרה שתהייה במחשב ולא לפי הלוח שיהיה.

פורסם
  • מחבר

חחחח סבבה אז לא ניראה לי תיהיה לי בעיה כי יש לי כרטיס מסך מאפן רצח (9600GT DDR3 256 MB) 6 גיגה רם DDR3 ומעבד I5 2500K יש עוד המלצה ללוח אם?

פורסם

יש בו כרטיס קול הרבה יותר טוב ממה שהוצא לך ב-KSP.

למעשה יש בהם אותו צ'יפ(ALC892), בכל מקרה מי שמחפש משהו איכותי(אם לזה בכלל התכוון פותח הדיון) צריך לפנות לכרטיסי הרחבה.

פורסם

התבלבלתי בין הלוחות, כתבתי בגוגל שם אחר (רק עכשיו שמתי לב).

פורסם

שכחת את הPRO? ;D

אם כן גם ככה 887 ו892 דומים..

פורסם

לא שחכתי את ה-PRO, כתבתי שם של לוח אחר שהיה פתוח לי באחד הכרטיסיות. :)

פורסם
  • מחבר

לזה התכוונתי וחשבתי בהתחלה לקנות פשוט כרטיס קול אבל הלוח אם שלי בעיתי ואני ממש ממש לא מרוצה מימנו (z68a-d3-b3) ויש סיבה למה הוא ירד כל כך מהר מהמדפים אז אני רוצה להחליף לוח אם ואל הדרך להחליף לאחד שיש לו כרטיס קול מובנה

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על הלוחות האלו ga-z68xp-ud3-b3 ו ga-z77x-d3h שניהם של גיגה ביט למרות שניראה לי ששניהם לא משתווים ל ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL

פורסם

מה ההגיון להחליף לוח אם יש לך כבר z68a-d3-b3? מה הבעיות איתו?

פורסם
  • מחבר

יש כמה הוא לא באמת נותן לי לעשות OC למעבד ומה שנותן ממש בקטנה שורף כרטיסים שמתחברים בPCI אני לא יכול לעשות בו SLI\CF לא רק בגלל שאחד עובד על X4 אלה כי אחד פשוט לא עובד כל עוד מחובר אחד נוסף והאמת שבזמן האחרון גם די בכללי חרא כרטיס קול ועוד ואז כשקניתי את המחשב היו גם את הבעיות האלו והחליפו לי 3 או 4 פעמים את הלוח אם (לאותו דגם) ובכל אחד היו הבעיות האלו וניסינו גם עם רכיבים שונים ליתר ביטחון (ספק,מעבד כרטיסי מסך וכו) וכבר נשבר לי האתה יודע מה מימנו בארך סיפק אותי עד עכשיו עכשיו כשיש לי כסף הגיע הזמן להחליף אותו ולסיים את הכאב ראש הזה

פורסם
  • מחבר

אנשים בבקשה תעזרו לי אני רוצה כבר השבוע לקנות איזה לוח אם הכי טוב בשבילי דרך אגב התקציב עכשיו עלה ל1000 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים