עבור לתוכן

המלצה לאוזניות INEAR עד 350 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

נמאס לי לקנות כל חצי שנה אוזניות ב70 שקל אז החלטתי להשקיע.

שימוש עיקרי זה מוזיקה לנסיעות וריצות\חדר כושר.

אני מאמין שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו יחסית איכותי שמדמים את הסביבה החיצונית עם סאונד סבבה.

לא מבין יותר מידי אז אל תתנו לי 20 אפשריות בבקשה, המלצה על דגם אחד תספיק :xyxthumbs: .

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על akg Q350 שהם ממש טובות אבל עם הם מיועדות לריצה כדי לך לשקול לקנות jebra sport שהם אלחוטיות.

לבחירתך.

פורסם
  • מחבר

קראתי כמה ביקורות על שתי הדגמים האלה ונאמר בכולם שבטווח המחירים הזה אפשר למצוא אלטרנטיבות טובות יותר.

יותר ספציפית אני מחפש אוזניות עם אטימות לרעש באיכות סבבה שלא יהרסו מקצת זיעה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בבקשה אני ממש צריך אוזניות חדשות ולא בא לי לקנות משהו ולהתחרט שקניתי סתם...

אני בטוח שיש פה מספיק אנשים שיכולים להמליץ על אוזניות טובות..

פורסם

סדר האוזניות מהזול והפחות טוב לדעתי ליקר יותר והיותר טוב: (יש לציין שלא ניסיתי אף אחת מהאוזניות, זה מהרושם שהספקתי לצבור עליהן)

M6 של MEELECTONICS

PL50 של SOUNDMAGIC

או- RE0 של HEAD- DIRECT

לעוד מידע ולראות עוד דגמים בטווח מחירים רחב בשבילך אתה יכול להסתכל בשירשור/סקירה ב-HF ולבחור את האוזניות האידיאליות בשבילך!

http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-234-iems-compared-ue-500-paradigm-shift-e3m-added-04-08-12

כמובן שאם תוכל להוסיף גם איזה סגנונות (או להקות) מוזיקה אתה שומע או מה הדרישות של האופי צליל שאתה מחפש זה יהיה נהדר! (באסיות, דיוק בצליל, "במה רחבה" עד כמה שניתן להשיג מ-IEM, טרבל, מיד וכו') כך נוכל להתאים לך יותר טוב את הדגם המתאים לסגנון מוזיקה שאותו אתה נוהג לשמוע.

פורסם

הדגמים הללו קיימים בארץ ??

פורסם

השתגעת?! בארץ בקושי שיש מגוון חברות בתחום האוזניות. AKG, סנהייזר, SHURE, סקול-קאנדי (הפלסטיקיות), אטימוטיק ועוד בודדים וקטנים הם החברות היחידות שבולטות בצורה מסוימת בשוק הישראלי.

המגוון הגדול קיים בחו"ל.

אל תצפה "לנסות" אוזניות IEM, זה תחום שלצערך קונים בו לרוב על עיוור מכיוון ואי אפשר ממש לנסות אוזניות שכאלה, עקב המבנה שלהן (נכנסות לתוך תעלת השמע) וכי הן צוברות שעווה וזה ממש לא היגייני לשים עמדות ניסיון של אוזניות שכאלה. דיי מגעיל לחשוב שהבחור לפניך ששמע בהן לא ניקה אוזניים שנה שלמה. :-X

פורסם

יש לי ניסיון עם חלק מהאוזניות שעלו בדיון:

M6 של MEELECTONICS

נחמדות ולא יותר מזה. האטימה שלהן לא משהו לדעתי והמבנה לא נוח במיוחד. יחסית למחיר הזול שלהן - הן לא רעות

היום יש לי אטימוטיק שהם כנראה האוזניות הכי טובות שהיו לי, יחסית למחיר שלהן - אסור לקחת אותם לחד"כ.

בשביל חד"כ אני משתמש ב-PL50 שהומלצו.

אני ממליץ לך לבדוק את ה-SoundMAGIC EH11 שנראות אוזניות טובות ביחס למחירן.

http://www.ebay.com/itm/Genuine-SoundMAGIC-Adjustable-Low-Frequency-Sports-3-5mm-In-Ear-Earphones-EH11-/251043386351?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3a735a13ef#ht_2345wt_1163

פורסם

לדעתי אין אלטרנטיבה טובה יותר באיכות, ומחיר,לא בארץ,ולא בחול,תן לי שם של אוזניה שאתה

חושב שהיא ברמה של q350 ,אני ישמח מאוד לקנות אותה,הכוונה קניה בארץ,יום טוב.

לזכור את הכל. לזכור - ודבר לא לשכוח,ביום הזיכרון הזה.

פורסם

מומלץ להתנסח בצורה קצת יותר בהירה.

הכוונה קניה בארץ

מי קונה אוזניות בארץ? אם אתה ממש מתעקש יש את ה-SE115-CL של Shure שעדיפות בהרבה.

עדיף להזמין את אחת מאלו:

http://head-direct.com/Products/?act=detail&id=38

http://mp4nation.net/catalog/brainwavz-m2-iem-earphones-p-390.html

פורסם

מה אתה רציני?מי אמר לך שהם עדיפות על q350?

פורסם

בארץ ב350 יש את klipsch s4, אין יותר טוב מזה בארץ במחיר הזה...

אבל אתם ממליצים וממליצים בלי לדעת אם פותח הדיון בכלל מתכוון לקנות בחול.

הייתי ממליץ על HippoVB אבל פותח הדיון לא אמר מה הטעם שלו במוזיקה... אז אם אתה חובב באס הן יהיו מצויינות.

ולבחור מעלי, תפסיק לדחוף את הזבל הזה, RE0 מליון רמות מעל הQ350...

פורסם

אתה שוכח דבר אחד

נמאס לי לקנות כל חצי שנה אוזניות ב70 שקל אז החלטתי להשקיע.

שימוש עיקרי זה מוזיקה לנסיעות וריצות\חדר כושר.

בשביל חדר כושר, חבל לקנות אוזניות ב-350 שקל, שיהרסו בגלל זיעה או תאונה שיכולה לקרות להן שם.

וזו הסיבה שאני משתמש ב-2 זוגות אוזניות נפרדות (אחד לשימוש רגיל ואחד לריצות). השקעה של עד 200 שח היא הגיונית במקרה הזה.

פורסם

אם מדובר באימון עם הרבה תזוזה מהירה אז זה באמת יכול להיות בעיה...

אבל אני מתאמן עם אוזניות של80$ בחדר כושר, משקולות בעיקר אז זה לא ממש בעייה.

אני לא מוכן להתפשר על סאונד רק כי אני בחדר כושר, אני עם האוזניות שלי כבר מעל שנתיים אני חושב והם עדיין במצב טוב(אולי כי הן עשויות ממתכת, איכות בנייה טובה), החוט הוא הנקודה החלשה, מקסימום אני יחליף אותו.

אם ילכו, לא נורא, אני יקנה עוד, העיקר נהנתי מהם כל הזמן הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים