עבור לתוכן

התלבטות בין שני מכשירים.

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם.

אחרי חיפושים ברשת מצאתי שני אופציות טובות לדוד שלי.

הוא לקוח של אורנג' בערך 8 שנים.

הוא עכשיו עם המוזר הזה שעם הכפתורים הפיזיים והמסך מגע (עם הסידור הכי מוזר שבעולם של הפתורים).

הוא רוצה לשדרג אבל לא יכול להזדקות על המכשיר הישן.

הוא עובד בעבודה פיזית די מבולגנת כך שהוא צריך מכשיר עמיד.

האופציות הם: Motorola defy/plus, xperia active.

הxperia הוא אהב יותר בגלל משך הסוללה וחוזק המכשיר (אין לו בעיה שהמכשיר יהיה יותר טיפש, פשוט כי הוא כל הזמן היה על נוקיה).

צריך חוות דעת/ המלצות מניסיון, והאם הסיכון של לקנות בחו"ל שווה את ה400+ שקל חיסכון מאשר לקנות בארץ באיזה חנות (לא אורנג').

תודה מראש.

פורסם

שתי האופציות הן מכשירים עמידים וחזקים.

הסיבה היחידה שאני רואה להעדיף את ה-xperia active על פני motorola defy plus הוא אם דוד שלך רוצה מכשיר קומפקטי - ה-active הוא מאוד מאוד קטן (יש שיאמרו - קטן מדי).

פורסם
  • מחבר

אני הקח אותו השבוע לאחד החנויות והראה לו לפחות את אחד הדגמים.

מה שבאמת מעניין אותי לדעת זה איפה לקנות.

בארנג' המחיר הוא גניבה ויש שם רק את המוטורולה.

חנויות שהם לא חברת תקשורת- דבר חדש בשבילי, והמחירים שם סובבים סביב 1700 שקלים.

באיבי ראיתי כמה מוכרים שמוכרים אותם באזור ה 300$ להוסיף לזה משלוח, מע"מ, מס וכו' יוצא באזור 1300+- שקלים.

האם שווה להסתכן תמורת מכשיר שאמור להיות "עמיד"?

פורסם

ב OLSALE אפשר לקנות את ה defy plus במחירים מצויינים. יש שם את המכרז היורד הזה, בדקתי בפעם האחרונה שהיה ואנשים קנו את ה defy plus במחיר שהרבה יותר קרוב למחיר באנגליה (ובטוח פחות מ 1400 שקל).

פורסם

עד כמה שאני יודע xperia active לא הגיע לארץ .. ראיתי אותו רק במקום אחד ועפו שם על המחיר ...

היתרון שלו ע"פ הדיפי הוא שהוא יקבל עדכון ל ICS לעומת הדיפי ש "ננטש" בידי מוטולה ולא יקבל עידכון למערכת הפעלה חדשה.

פורסם

עניין הבדלי הגודל בין המכשירים זה משהו שצריך לבדוק מול העיניים ולהחליט, לדעתי זה הפרמטר המבדיל בין המכשירים בצורה הבולטת ביותר.

פורסם

ברשותי דגם בעל מסך זהה לactive, האקספריה מיני פרו.

בפירוש המסך הזה לא מיועד לכול אחד, לי אישית הוא מתאים היות ויש לי אצבעות לא גדולות ואני לא משחק יותר מדי במשחקים או רואה סרטים.

המסך קטן למי שיש ידיים גדולות אני צופה קשיים בהקלדה, תוסיף לזה שזה לא ממש להיט לשחק במכשיר הזה במשחקים ובנוסף אם הוא מרכיב משקפיים אז לגלוש באינטרנט זה גם לא משהו נוח במיוחד.

בנוסף לא הבנתי מה התלונות על הסוללה בדיפיי פלוס, מדובר בסוללה משודרגת מזה שבדיפיי הרגיל אם כבר הסוללה של האקטיב לא משהו, יש לי את אותה סוללה במכשיר שלי בהחלט לא משהו לבנות עליו.

פורסם
  • מחבר

הסוללה מחזיקה מעמד יום שלם? הוא לא מתכוון לגלוש כל היום- רק שימוש של טלפון רגיל +-.

כמו שאמרתי מקודם- הוא היה משתמש קבוע של נוקיה: הכי משוכלל שהיה לו זה X3-02 (אני מודע שזה אחד הגרועים שיצא לי לראות אצל נוקיה).

כך שאת הגודל של הדיפיי אנחנו נראה באחד החנויות, ואת הXPERIA נצטרך לחפש.

נראה מה הוא יעדיף: חווית שימוש או עמידות מכשיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים