פורסם 2012 באפריל 413 שנים אני רוצה לקנות אקס בוקס 360 אבל בדקתי ואומרים שאקס-בוקס 720 יצא בקיץאז רציתי לשאול האם זה נכון שהוא יצא בקיץ?אם לא מתי הוא יצא?וכמה נראה לכם שהוא יעלה?ואקס-בוקס 360 יהיה טוב כמו ה720 הוא שונה?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים אין נכון להיום אף הכרזה רישמית על XBOX720 ודי בטוח שליורש יהיה גם שם אחר יש שמועות שיצא יורש בסוף 2013 ככה שקרוב זה לא קונסולה צריכה לפחות כמה חודשים ליפני ההשקה להיות מוכרזת ,ובהרבה מיקרים היא מוכרזת שנה או יותר לפני כרגע הקונסולה הבא זאת הWIIU שזאת היורשת של הWII והיא אמורה לצאת בסוף השנה בעיניין עם ה360 יהיה טוב כמו הXBOX הבא -כניראה שלא ממש לא עם יצא יורש אמיתי החומרה של הXBOX360 מאוד מיושנת יחסית להיום כמו כל קונסולות המינסטרים הניחות היום מחיר ? כניראה הרבה יותר מהמחיר של הקונסולות כרגע בקיצור עם אתה רוצה קונסולה שתחזיק עוד כמה שנים טובות ותצא השנה הWIIU הולכת לצאת השנה ,אבל כניראה תעלה הרבה יותר מ360 או PS3 עם אתה רוצה קונסולה ל+- שנתיים הבאות ה360 או הPS3 מאוד מישתלמות לזה אבל מאוד מיושנות יחסית לPC דרך אגב גם הWIIU לפי השמועות מיושנת יחסית לPC מבחינת חוזק חומרה
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר אין נכון להיום אף הכרזה רישמית על XBOX720 ודי בטוח שליורש יהיה גם שם אחר יש שמועות שיצא יורש בסוף 2013 ככה שקרוב זה לא קונסולה צריכה לפחות כמה חודשים ליפני ההשקה להיות מוכרזת ,ובהרבה מיקרים היא מוכרזת שנה או יותר לפני כרגע הקונסולה הבא זאת הWIIU שזאת היורשת של הWII והיא אמורה לצאת בסוף השנה בעיניין עם ה360 יהיה טוב כמו הXBOX הבא -כניראה שלא ממש לא עם יצא יורש אמיתי החומרה של הXBOX360 מאוד מיושנת יחסית להיום כמו כל קונסולות המינסטרים הניחות היום מחיר ? כניראה הרבה יותר מהמחיר של הקונסולות כרגע בקיצור עם אתה רוצה קונסולה שתחזיק עוד כמה שנים טובות ותצא השנה הWIIU הולכת לצאת השנה ,אבל כניראה תעלה הרבה יותר מ360 או PS3 עם אתה רוצה קונסולה ל+- שנתיים הבאות ה360 או הPS3 מאוד מישתלמות לזה אבל מאוד מיושנות יחסית לPC דרך אגב גם הWIIU לפי השמועות מיושנת יחסית לPC מבחינת חוזק חומרהראיתי את WIIU אבל לא אהבתי אבל רציתי לשאול אתה אומר שעוד שנתיים לא יהיה שווה לקנות את הקונסלה אבל עדיין ייצרו לקונסולה מחקים נכון
פורסם 2012 באפריל 413 שנים הWIIU עוד לא יצא אולי ראיתה את הWII בעניין מישחקים -ייצרו מישחקים כל עוד זה מוכר מספיק ,הבעיה שזה יאפוך יותר ויותר ל"מישחקי זבל" ולא למשחקי איכות בשלב הזה רוב הגדולים של ה360 יצאו כבר ויש פחות למה לצפות בעתיד בנוסף לזה יש כבר הבדל משמעותי בגרפיקה בין גירסאות הPC לבין ה360 ומין הסתם יהיו הבדלים משמעותים בקונסולות החדשות ככה שלטוח קצר זאת קונסולה מצוינת ויש לי 360 והיה לי את כל הקונסולות בדור הזה אבל לטווח הארוך היא לא מישתלמת וזה כבר שיקול שלך אני אישית מתכנן עוד כמה חודשים למכור את ה360 שלי וליתכונן לWIIU
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחבר תודה שאתה עוזרוכדאי לי אקס-בוקס 360+ רמקולים+מסך 42 אינץ או מחשב גיימינג ב5500 שקל +שלט למשחקים+ רמקולים טובים+מסך 42 אינץמה עדיף לי?
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחשב בתקציב כזה עם יתוכנן טוב יתן לך הרבה יותר ביצועים במישחקים מה360 וכמובן הרבה יותר גמיש לאמולטורים וכו הבעיה כמובן במחיר וזה שיקול שלך כבר
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחבר המחיר זה לא בעיה אבא שלי ספק מחשבים אז אתה אומר כל עוד לא משנה המחיר שווה לקנות PC גיימינג?
פורסם 2012 באפריל 513 שנים כן PC יתן לך גרפיקה הרבה יותר טובה והוא יותר גמיש גם לרוב המישחקים בו זולים יותר ואתה יכול לחבר לו גימפאד 360 ובקרוב אפילו קינקט
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחבר לגבי השלט אני יודע אבל לגבי הקינקט לא ידעתי מה יהיו משחקים של קינקט למחשב?
פורסם 2012 באפריל 513 שנים הוא יצא רישמית למחשב לא הוכרזו מישחקים בינתים אבל סביר להניח שיצאו לו גם מישחקים למחשב לא שזה מעניין אותי אישית אבל זה אופך את ה360 למיותר למי שיש מחשב חזק חוץ ממיספר מסוים של בילעדים שלא יצאו למחשב שרובם גם ככה לא יותר מידי מעניינים אלה עם אתה חייב להשלים סדרות מישחקים כמוני
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחבר בדקתי וזה עולה 1000 שקל וגם זה בחול אתה יודע כמה מוכרים את זה בארץ ואם אפשר להשתמש בקינקט רגיל של אקס-בוקס?
פורסם 2012 באפריל 513 שנים לקינקט רגיל צריך ליפרוץ לישתמש בPC אבל כרגע גם ככה המישחקים זה לילדים קטנים בעיקר ככה שאין לזה צורך בינתים
פורסם 2012 באפריל 613 שנים כרגע אין משחקי קינקט למחשב ולא נראה לי שיצאו כאלה בקרוב, מחפשים לזה שימושים פרקטיים יותר (כמו שליטה בפרזנטציות בהנפי יד).
פורסם 2012 באפריל 613 שנים מחבר טוב כרגע אני יקנה מחשב ושיצאו משחקים אני יקנה את הקינקט וגם קניתי את השלט הזה http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.sancom.co.il/image/users/46661/detail/big/1377289.jpg&imgrefurl=http://www.sancom.co.il/46661/Logitech-Rumblepad-2&h=532&w=600&sz=36&tbnid=R354-y4iWo1KKM:&tbnh=92&tbnw=104&zoom=1&docid=imBNCrzbYgQYtM&sa=X&ei=kdx-T_mpH8i54ASZ8YTbDQ&ved=0CGQQ9QEwCA&dur=17שהוא מדמה מאוד טוב את השלט של הPS3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.