עבור לתוכן

Multiple Network On Windows 7

Featured Replies

פורסם

החלפת תשתית שנעשתה זה בגלל שהם לא רצו להחליף את הוטבוקס למודם רגיל או לחילופין להפוך אותו למודם

לשם בדיקה יותר נכון רצו 110 ש''ח על הדבר הזה !!

טוב שלא ביקשת מחברת חשמל להחליף את ארון החשמל כדי לראות אם הבעיה שם.

לא חשבת לרגע להשאיל לפטופ מחבר? להשתמש בסמרטפון? לעשות דברים קצת יותר פשוטים לפני שאתה חותך גזע שלם? מה אחרי בזק והוט? תעבור לאינטרנט סלולרי?

אחרי כך התחילו לגבות תשלומים יותר מימה שהם סיכמו איתנו בחוזה אני לא מבין מה כזה אתה מאושר עם הוט בוקס שהוא AIO זה חרא של דבר היו בעיות של ניתוקים פעם באלוחטי ופעם ברשת פעם זה הרשת עבד ופעם אלחוטי אחרי זה עשו עדכון קושחה באמת פתר את הבעיה ואז התחיל הבעיה עם המחשב ועם הכרטיס רשת.

כן, אני מאושר מההוטבוקס שלי, כי אם היית קורא פה שרשורים בנושא, היית רואה שהוא מצויין בתור מודם, ושיש פה מיליון המלצות חמות להשאיר אותו כמודם בלבד ולקנות ראוטר מתאים שרק הוא יהיה אחראי על הרשת שלך. התוצאה היא ביצועים הרבה יותר טובים וההוטבוקס שלך מתפקד כמודם בלבד ולא מתעסק עם הרשת הפנימית שלך.

הטכנאים שלהם לא מקצועיים בכלל עשו עבודה ערבית במיוחד כשיש לך תשתית מסודרת בבית כולל ארון תקשורת.

הם לא אמורים לגעת בארון התקשורת(?) שלך. הם אמורים להשתמש בתשתית הוט ולהתקין לך חיבור אינטרנט שעובד. מה שאתה עושה אח"כ בתוך הבית זה עניינך הפרטי.

וכן בדקתי אם לפטופ ואין בעיות ברמת רשת LAN בלפטופ

כרגע זה עובד יפה רק אם אני מגדיר כתובת IP קבוע לכרטיס רשת.

למה רציתי לשנות את הDNS בראוטר ? רציתי שזה יבוא מראוטר ולא כגדרה בכרטיס רשת ידני

הרי שאני מגדיר בכרטיס רשת כתובת ידנית אני נותן את ה-DNS של הספק ולא של ההראוטר

כן, הבנתי שרצית שזה יבוא מהראוטר. לא הבנתי מה הקשר בין מה שרשמת כאן עכשיו לבין מה שכתבת קודם.

אבל לצערי הרב נרשמתי לפורום הלא נכון כל מי שיש לו בצד '' מומחה לרשתות ואינטרנט '' צריך להוריד את זה ולרשום במקום

'' מתחיל לרשתות ואינטרנט '' סלחו לי אבל זה ככה זה נראה אף ממכם לא נתן לי פתרונות .

הפתרון צריך להתחיל קודם כל ממך. נראה שאתה לא קשוב, ואתה מקובע למשהו שאתה רגיל אליו.

לגבי הדרריבים שהאמרת הורדתי את הדרייבר הכי חדש ללוח אם שלי

עוד בהתחלה וגם אחרי פורמט התקנתי את זה וזה לא עזר.

והוחלף כרטיס רשת וגם לא עזר.

התכוונתי לדרייבר של כרטיס הרשת שלך. אם זה לא עבד, אז יש לך בעית חומרה.

יש לך עוד פתרונות לתת לי במקום להגיד שאני לא יודע מה אני עושה?

ולהבא -תקרא מהתחלה ולא מהסוף !!

תשמע ילד, אתה די חצוף. אני קראתי את הכל ועדיין לא ירדתי לסוף דעתך.

אתה לא תגיד לי מה לענות לך, ולא תשתמש פה בסימני קריאה כשהתשובה שאתה מקבל לא מוצאת חן בעיניך. אתה לא משלם על התשובות שאתה מקבל כאן. תלמד לומר תודה, או לכל הפחות - תשתוק.

בנוסף, תלמד לכתוב - סגנון הכתיבה שלך הוא בעייתי, בלשון המעטה, מבלי להעליב. ההסברים שלך לוקים בחסר וכנראה שגם הידע שלך. אי אפשר לנהל איתך דיון נורמלי.

אם לא מתאים לך מה שכותבים לך כאן, אתה מוזמן ללכת לחפש עזרה אתה וסימני הקריאה שלך במקום אחר.

• תגובות 32
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה צריך לשתוק ולתת כבוד למבוגרים!!!! כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא

לא ניראה לי שלמדת אם ככה אתה מדבר הסברתי לך 3 פעמים שבדקתי עם laptop וראיתי שזה תקין!!!

אני לא מצפה שיתנו תשובות זה פורום ומי שיודע יכול לעזור ולענות בכיף.

אני מצפה מחברת הוט כשבאה לעשות התקנה זה לעשות התקנה עד הסוף זה אומר:

אם אני משלם להם דמי התקנה 200 שקל והתשתית של הוט מחוברת לארון תקשורת שלי (כשבנו את הבית ) ומארון זה מחובר לכל הנקודות בבית

והטכנאי עצמו החליט לעביר לי כבלים מקיר לקיר לעשות חורים כי לא היה בראש שלו לחבר את התשתית בארון זה לא מקובל אלי זה בית חדש השקעתי על התשתית מסודרת בבית לא בשביל איזה טכנאי שמוק שלא כלום בחיים יעשה חורים בקירות יעביר לי כבל מי קיר לקיר כנראה שאצלך בבית זה ככה אדון ברמן אבל לא אצלי

בסופו של דבר אחרי האיומים ותביעות נזק חברת הוט באה ותקינה את הנזק שהטכנאי עשה הטכנאי פותר בגלל חוסר מקצעיות!

ואני יודע שכל מי שביקש לשנות את הראוטר למודם עשו לו את זה בחינם ולא ללקחו ממנו 110 ש''ח

אני פשוט לא שילמתי אלא ביקשתי להתנתק פתאום הם רצו להפוך לי אותו בחינם שילכו לחפש

ובוא אני יגלה עוד משהו חתיכת חסר השכלה

בראוטרים של בזק לא ניתן להגדיר DNS כמו שאני רוצה

זה ראוטר למשתמש רגיל

ככה בזק בנו את הרום (קושחה ) של הראוטר .

ודרך אגב הבעיה בלוח אם - טוב תודה שנזכרת להגיד

ודבר שני ואחרון אם אתה לא יודע אתה לא חייב להגיב לא קרה כלום

לך תלמד קצת לא יקרה לך כלום..

מבחינתי אפשר לנעול את האשכול מנהלים

אני גם ככה לא יגיב יותר לאשכול ואפילו לא הסתכל על התגובה של אדון ברמן

המשך יום טוב וחג שמח ותודה לכל מי שבאמת ניסה לעזור ולא בלבל את הביצים כמו ברמן !

פורסם

אני רואה שהדיון הזה כבר מיצא את עצמו.

אין אני אראה עוד פעם שפה כזאת בפורום כל מי שמוערב יהיה מורחק.

hezibt12 בנתיים מקבל מיוט לשבוע כדי להירגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים