פורסם 2012 באפריל 413 שנים שלום חברים,יש לי בעיה במחשב שלי כל שעה בערך האינטרנט מתנתק ואז מופיע 2 חיבורי רשת 1.רשת, ללא גישה לאיטרנט 2.רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט בשניהם יש את אותו כתובת IP בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בראוטר של הוט (Hotbox ) התנתקתי מהם ועברתי לבזק גם שם אותו הבעיה החלפתי ראוטר הוחלף כרטיס רשת ביטלתי את הכרטיס האונבורד פירמתי את המחשבהחלפתי אנטי וירוסהורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן של הלוח אםאני כבר מיואש. יש תמונהתודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מה זה? למה צילמת את המסך שלך עם מצלמה? מה הפלט של ipconfig /all באותו זמן?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר צילמתי לך מסךהגדרתי בכרטיס רשת שיעבוד על 100full duplex ניראה אולי יפתור. [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 באפריל 413 שנים כנס למתאמי רשת, ותראה איזה מתאמים יש לך.נשמע לא הגיוני שיש לך 2 בעלי אותה כתובת IP, זה לא תקין.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים תומר איפה אתה רואה שהוא מקבל פעמיים אותה כתובת אייפי כי אני לא רואה את זהולפותח הדיון שהעלית את התמונה זה היה בזמן הבעיה או לא?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר כןנכנסתי לשתיהם ולשתיהם יש את אותו כתובת ip Subnet MaskDF תראו עשיתי הכל חיפשתי בכל פורום אפשרי על הבעיה הזאת כולל פורומים בחו''ל לפי דעתי הלוח דפוק
פורסם 2012 באפריל 413 שנים אם הבנתי נכון אז יש לך 2 מתאמי רשת ושאתה נכנס לכל אחד מהם אתה רואה אותה כתובת?זה לא כ"כ נראה לי אבל אם זה באמת המצב אז הפיתרון הוא פשוט - תהפוך ללא זמין את הכרטיס שמראה רשת לא מזוהה או אחד מהם
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר חחח זאת הבעיה שאין!!! זה משהו שהWindows מייצר לבדלפני 5 דקות בדקתי ראיתי שזה עובד כמעט 14 שעות עשיתי Reset למחשב והופ הבעיה חזרה.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים כנס למנהל ההתקנים, תחת כרטיסי רשת, תראה אם יש לך שם עוד משהו חוץ מהכרטיס רשת שיש לך.אם כן, נסה לעשות עליו disable.
פורסם 2012 באפריל 513 שנים כנס למתאמי רשת, ותראה איזה מתאמים יש לך.נשמע לא הגיוני שיש לך 2 בעלי אותה כתובת IP, זה לא תקין.איפה אתה רואה שני ממשקים בתצלום מסך?מה שיש לו זה שני default gateway שהגיעו מDHCP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.