עבור לתוכן

קראתי על מסכי IPS בבקשה תעשו לי סדר לפני שאני רוכש

Featured Replies

פורסם

ממה שקראתי LCD IPS יותר טוב מ LED IPS השאלות הן:

עד כמה זה משמעותי לסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים ואיזה מסך 22-23 הכי מומלץ בסביבות ה 1000 ש"ח?

פורסם

כל מסך IPS הוא LCD, אין קשר למושג LED שמתייחס לסוג התאורה האחורית (לעומת CCFL במסכים שהם 'לא LED'), כאשר ההבדלים בין הנ"ל הם זניחים עד לא קיימים עבור הצרכן הממוצע.

המסך המומלץ בדרך כלל הוא DELL U2312HM, שמתאים גם לדרישות שלך.

פורסם

מה שכן LED יותר חסחוני ,ועולי חי יותר זמן מ CCFL. מבחינת תמונה עצמה זה תלוי בסוג ה LED,

אבל לרוב זה EDGE LED שזה אומר רק מסביב למסך ולא נקודתי כמו בטלוויזיות LED יקרות.

פורסם

בקיצור אין מה להתלהב מהמושג LED.

הכי חשוב לקנות מסך שנראה טוב.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שלצרכים שלי אין הבדל ממשי בין LED ל CCFL אז מתוך הנחה שאקנה את ה 2312HM באותו התקציב לא כדאי מסך TN איכותי?

פורסם

אני לא הולך להיכנס לכל נושא הפאנלים והאיכויות שיש בהם, ובמסכים בכלל.

בכל מקרה סוג התאורה פחות צריך לעניין אותך משאר הדברים.

פורסם

זאת אומרת שלצרכים שלי אין הבדל ממשי בין LED ל CCFL אז מתוך הנחה שאקנה את ה 2312HM באותו התקציב לא כדאי מסך TN איכותי?

לא, בצורה חד משמעית.

פורסם

TN לא יכול להיות איכותי, נקודה, מקסימום במחשב נטבוק 12" ותאורת LED, אפשר לחיות אם זה, אבל מסך

הוא חלק חשוב ממערכת, אנחנו צופים בו בכל שימוש במחשב, אז חבל על העיניים שלך, ואם כבר, נראה שיש פה אנשים

שכל הזמן מחפשים לחסוך, על תשלומים שמעתם? זה לא בושה לחיות ככה :xyxthumbs: . מה שכן במחינת מחיר ,

אין הבדל כזה גדול, לפחות לא ביחס לטלוויזיות LED לאומרת LCD (אם זה EDGE LED אז חבל על הכסף, כי לא מקבלים את מה שבאמת טוב ב LED)

פורסם

זה לא פורום יעוץ כלכלי אז רק אומר שלדעתי תשלומים זו התנהלות לא נכונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים