עבור לתוכן

דרייבר AMD מפסיק לעבוד אחרי יציאה מכיבוי מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון

עשיתי את מה ש Jabberwock אמר לעשות

הסרתי את הדרייבר של AMD ..אחרי זה ניקיתי עם Driver Sweeper שאריות

...ואחרי זה התקנתי את הדרייבר מחדש אבל את הדרייבר מהאתר של ASUS

עכשיו אבל עדיין לא נפתרה הבעיה

אבל אני חושב שגיליתי עוד משהו שאולי יכול להעיד על הבעיה

מתי זה קורה?... מתי שאני נגיד דוגמה ניכנס בפיירפוקס למאקו לצפיות ישירות ומשאיר את האתר פתוח והולך

אז זה קורה ..שאני חוזר המסך כבוי

אז אני מזיז את העכבר ולוקח טיפה זמן..ורק אז הוא ניפתח לי ואומר ששיחזור הדרייבר עבר בהצלחה.

קרה לי שגם באותו צורה קרס במקביל עם הדרייבר גם הפיירפוקס.

התיאור שנתתי יכול אולי יותר לעזור לאתר את הבעיה הזאת?

הצפיות ישירות אני מניח שמשודרות בפלאש אז יכול להיות שגם הפלאש פה אשם? (למרות שמעודכן לגירסה האחרונה)

מקווה שאתם אולי תעזרו לי יותר עם התיאורים שנתתי לאתר את הבעיה.

תודה רבה :)

• תגובות 51
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכון:

עשיתי עכשיו בדיקת מאמץ לכרטיס בOCCT בשביל לראות עם הכרטיס קורס או משהו בשביל אולי לבודד את הבעיה

אבל הכל עבר בסדר עשיתי 2 בדיקות

1: ברזולוציה 1280*1024

2: ברזולוציה 1920x1080

הבדיקה הראשונה ערכה 15-20 דקות

והשניה 5-7 דקות

לא עשיתי עם אופציה של גילוי שגיאות אבל הכל היה תקין

רק מה הכרטיס הגיע לטמפרטורה של 75 מעלות!

לא עבר את זה ממה שראיתי

זה תמפרטורה תקינה למאמץ?

פורסם

OCCT מאמצת את הכרטיס בצורה דרסטית, ככה שאם הטמפ' גבוהות מהרגיל, זה נורמלי לחלוטין.

טמפ' של 75 מעלות זה בסדר גמור ולא יסכן את הכרטיס שלך.

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר לבעיה עם הדרייבר עצמו שקורס?

אין פתרון? :s05:

פורסם

גם אני, עם בעיה דומה, סקרן לדעת אם יש פתרון (6870) .. :s05:

פורסם

צריך שנצגי האתר ינסו לדבר אם התמיחה של ASUS או עם זה בעיית תוכנה עם תמיחה של AMD כי זאות בעייה שחוזירת על עצמה ואין פיתרון באופק עוד בזמן של כרטסי 4870X2 של ASUS שהיה לי אתו בעייה של הודעה של קריסת הדרייבר של הכרטיס שאנו מגיב הודעה מתאם הגרפי שוחזר לאחר קריסה גם ל NVIDIAהיתה את הבעיה הזואת והם אמרו שזה ניגרם ביגלל מימשק הארו ובניהול פרופלי החשמל שיש ב 'WIN7 מעבר מימצב מלא למצב חסכוני וההפך ותקנו אותה זה הייה שרות מבורך של האתר לחברים בו בהצלחה

פורסם

היה קורה לי ממזמן עם הכרטיס שלי, זו בעיה שקשורה לפלאש. אתה יכול לבדוק את זה עם youtube ולראות שזה יקרה לך גם שם.

תנסה 2 דברים:

1) לוודא שהפלאש מעודכן

2) לחיצה ימנית על כל חלון פלאש (מאקו/יוטיוב) -> הגדרות ותבטל "האצת חומרה"

אמור לסדר אותך :)

פורסם
  • מחבר

טוב...גיליתי מה גורם לזה...במילה אחת..."פיירפוקס"!! :'( (מדובר בגירסה האחרונה V11 )

אמרתי אני ינסה דבר אחרון לבדוק עם זה קורה כל זה עם האקספלורר וכן זה לא קרה!!(בדקתי 4 פעמים להיכנס למצב של כיבוי מסך שאתר כמו יוטיוב ומאקו פועלים וזה לא קרה!!!

בפיירפוקס..כל פעם זה קורה...(גם הרבה פעמים שזה היה קורה אז כל הלשוניות היו קורסות...)

(זה שכבר עליתי סוף סוף על מה גורם לזה ושזה לא בעיה חומרתית אז כבר ירדה לי אבן מהלב :jump: )

עכשיו איך אפשר לסדר את זה?

יש רעיונות?

אני ממש לר רוצה לחזור להשתמש באקספלורר העגלה חחח :hat:

פורסם

גוגל כרום.

פורסם
  • מחבר

לא אוהב את הכרום

איך אני יכול לעשות repair לפיירפוקס?

פורסם

קורה לי גם עם האקספלורר.. :nono:

פורסם
  • מחבר

לי דווקא לא קרה..ומקווה שלא יקרה בכלל..

פורסם

אם יש אחריות לכרטיס לך ליבואן ותשב לו על הראש עד שיפתרו את הבעיה והם אין פיתרון שיחלפו את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

זאת לא בעיה כל כך גדולה שאני ילך עד ליבואן

אני מאוד שונא להתחיל לריב עם החנויות לגבי אחריות וזה גם זה תקלה שקשה להוכיח

שישאר ככה בנתיים.

חוץ מזה שלAMD ראיתי שבכמה ימים האחרונים יצא גירסה חדשה לדרייבר ולפני שעה עדכנתי אליה.

אולי עכשיו זה הסתדר בזכות העדכון

פורסם

זואת בעייה של הצרכן הישראלי לא כמו האמרקאי שלא מוותיר הישראלי ישאר אדיש הרוב וחבל דבר אם היבואן עד שימצה פיתרון על תהייה חלש אפו ותדרוש שרות כמו שצריך עד לפיתרון הבעייה אנו הצרכנים בארץ צרכים להילחם בשביל לקבל שרות זה המצב בארץ עצוב לכן הרבה מבתרים מרואש וחבל אל תהייה אחד מאלה ותידרוש את מה שמגעה לך על זה אנחנו משלמים יותר הרבה יותר בארץ ולא מקבלים שרות ועל היחס אני עוד לא מידבר על זה שאתה מנומס ואין ברירה וצריך להציא עצבים כי רק כך הם מבנים בושה יש צדקים אבל רק אצל חיים הכט בטלווזיה חבל לך תחפש אותם בנרות זה קשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים