עבור לתוכן

דרייבר AMD מפסיק לעבוד אחרי יציאה מכיבוי מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם אם כן עדיין אני לא מאמין שזה הבעיה אני לא עשיתי שום OC אני מציין שוב

הOC שיש זה מה שבא ככה אורגינל מהחברה וזה לא ניראה לי קשור מוצר כזה שעולה הרבה לא יפול בגלל זה זה גם כרטיס שיש לו לפי הכתבות עליו יכולות OC הרבה יותר גבוהות ממה שהוא עכשיו

אם הייתה בעיה כזאת אז במשחקים ומאמץ הדרייבר גם היה נופל אתה לא חושבים? :s05:

הוא נופל מתי שיוצא ממסך כבוי (שהמחשב כאילו דולק על סטנד ביי ואני מזיז את העכבר כדי שידלק המסך

אז זה עושה לי את זה..

• תגובות 51
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל כך מפריעה לך לנסות? וכן זה גם יכול להיות בגלל זה.

פורסם

זואת בעיה ידועה בכרטסים של ASUS זה קורא גם בדגמים יותר ישנים כמו 4870X2 שיחלפו לי פעמיים פנה לאתר היצרן פורמים בשביל לנסות לקבל פיתרון לבעיה ואם לא לך להחליף אתו כול עוד יש אחריות לפי מה שאני יודיעה זה בג תכנותי בכרטסים שלהם ומה שאמרו לי אם הכרטיס עובד אז אין מה לעשות גם הבעיה יכולה להיגרים מהזיכרנות במחשב תיזמונים אפלו מתח לא יציב במחשב בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אם זה באג תוכנתי אז אולי הכי טוב לצרוב ביוס אחר על הכרטיס?

פורסם

תתעלם ממנו. ASUS היו מפרסמים שיש בעיה בביוס של הכרטיסים שלהם אם הייתה בעיה כזאת. בנוסף הם לא היו חזרים על אותה הבעיה כל כך הרבה פעמים. בדור הנוכחי לא שמעתי על בעיה כזאת.

פורסם

אתה יכול לעשות שני דברים:

1) להוריד MSI AFTERBURNER ולעשות בתוכנה שהקלוקים והמתח תמיד ישארו במצב גבוה(3D). -לא צריך לגעת בתדרים.

כי שמעתי שבדור 5XXX הייתה בעיה דומה ביגלל טכנולוגיית חיסכון בחשמל שנקראת PowerPlay, היא יכול להיות מקור הבעיה.

2) להוריד את הדרייבר של הכרטיס מהאתר של הכרטיס עצמו, זאת אומרת מ-ASUS.

גם כן קראתי שהדרייברים העדכניים של AMD עושים את זה ולכן אם תוריד מהאתר של ASUS זה עשוי לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות שני דברים:

1) להוריד MSI AFTERBURNER ולעשות בתוכנה שהקלוקים והמתח תמיד ישארו במצב גבוה(3D). -לא צריך לגעת בתדרים.

כי שמעתי שבדור 5XXX הייתה בעיה דומה ביגלל טכנולוגיית חיסכון בחשמל שנקראת PowerPlay, היא יכול להיות מקור הבעיה.

2) להוריד את הדרייבר של הכרטיס מהאתר של הכרטיס עצמו, זאת אומרת מ-ASUS.

גם כן קראתי שהדרייברים העדכניים של AMD עושים את זה ולכן אם תוריד מהאתר של ASUS זה עשוי לפתור את הבעיה.

אוקי אני ינסה את זה וגם אולי אפרמט את המערכת הפעלה על הדרך כדי לבודד תקלות

כי שזה קורה גם בדרך כלל הפיירפוקס קורס ביחד..

אני יעדכן בתקווה לטוב =]

תודה :)

פורסם

אם לא יודעים לא אומרים סתם לכול מוצר במיוחד מתחום המחשבים יש מה שניקרה בגים לא ידועים או שלא נתגלו או שלה מפרעים לשימוש יום יומי במוצר ולכן מעדפים לשתוק ולא לעשות מזה עניין כמו שאמרתי אם זה לא פוגם בכרטיס והוא עובד טוב אז אין מה לעשות אבל תמיד צריך לנסות ולחפש פיתרון ולא להגיד אני לא שמעתי על זה אני לא מכיר את זה החברות לא אמרות כלום על זה אז זה לא קיים גם באחד מהדרייורים של NVIDIA היתה בעיה דומה והם תיקנו אותה זה הייה רק בעיית דרייבר וכן שחברה גדולה כמו ASUS לא מעדכנים או שמים גירסה חדשה של הדרייברים של המוצר כמו כרטיס מסך מיסוף 2009 על תיצפה שיטפלו בבעיות כאלה זה לא מזייז להם כמו לישאר חברות הענק ואיך לא שמעתה על הבעייה הזואת אם פה יש אחד שיש לו את הבעיה הזואת ואני עוד אחד שהיתה לו הבעיה ולשנינו זה קרא בכרטיס של ASUS אז מה זה אומר

פורסם

כמה שגיאות כתיב... שלא נדבר על מחסור בסימני פיסוק.

ואתה החלטת שבבעיה קשורה לזה, על סמך מה?

פורסם
  • מחבר

גם אצלי אני חייב לומר שיש לי דיסלקציה

וגם יש לי שגיאות כתיבה למינהם

אבל השאלה אם מה שסוכריות אומר הוא נכון לגבי הבעיה? :s05:

מכוון שאני לא בקי בבעיות של כרטיסי מסך אני מתייעץ איתכם(סתם רציתי להבהיר נקודה בקשר לכתיבה ודיסלקציה באשר היא...)

פורסם

קרה לי כבר שהכרטיס מסך שלי לא עבד במהירות המלאה שלו ביגלל ביוס דפוק. הכרטיס הוא Sapphire Radeon HD 5770.

אז אתה לא יכול להגיד שלא קורה פשלות למיניהם, אבל הבעיה שלך היא בעיה של דרייברים לפי מה שנראה לי. ניסת לעשות את מה שאמרתי לך?

פורסם

בדור הנוכחי, עוד לא נתקלתי במקרה שהדרייבר קורס בהדלקת המסך וזה בגלל תקלה בביוס של הכרטיס, ASUS היו מודיעים על הבעיה (תבדוק באתר היצרן אם קיימת גרסה חדשה יותר לביוס של הכרטיס שלך מאשר הגרסה הנוכחית), כמו הבעיה שהיית עם GigaByte בכרטיסי המסך שלה מסוג GTX570 בדגם עם שלושת המאווררים שהם היו רועשים והם הוציאו עדכון ביוס שיסדר את הבעיה. לפעמים כרטיס שעבר OC במפעל לא תמיד יציב (אלו מקרים נדירים, אך נתקלתי בכאלו). תוריד את התכנה שהומלצה לך בעמוד הקודם, תוריד תדרים, אחרי זה תבדוק אם אין בעיה.

פורסם

קרה לי כבר שהכרטיס מסך שלי לא עבד במהירות המלאה שלו ביגלל ביוס דפוק. הכרטיס הוא Sapphire Radeon HD 5770.

אז אתה לא יכול להגיד שלא קורה פשלות למיניהם, אבל הבעיה שלך היא בעיה של דרייברים לפי מה שנראה לי. ניסת לעשות את מה שאמרתי לך?

אני יודע שזה קורה זה קרה לגיגבייט (תקרה תגובה קודמת).

פורסם

בדור הנוכחי, עוד לא נתקלתי במקרה שהדרייבר קורס בהדלקת המסך וזה בגלל תקלה בביוס של הכרטיס

לא אמרתי שהתקלה שלו קשורה לביוס של הכרטיס. אצלי זה היה משהו שונה. עד שהוא לא ינסה את מה שאמרתי לו עדיף לא לקפוץ למסקנות.

ויש עוד טריק לפתירת הבעיה שאני מאמין ששווה לתת לזה ניסיון: ללכת ללוח הבקרה, אפשרויות צריכת חשמל, לחץ "שנה הגדרות תוכנית" על התוכנית שאתה עליה כבר, "שנה הגדרות צריכת חשמל מתקדמות", PCI Express, ניהול צריכת חשמל..., הגדרה: לא פועל, אישור.

פורסם

בקשר לכרטיס של GIGABYTE המאווררים היו רועשים הרבה היתלננו על זה ברשת ואז הם הציאו עידכון פרופיל ומתח של המאווררים שהיו יותר שקטים אבל זה בא על חשבון יותר חום יש הרבה מידע על בעיות ותקלות במוצרים ברשת וגם על מוצרים טובים רק צריך זמן וסבלנות לחפש ולמצוא פיתרון לא להרים ידיים ולהגיד אין מה לעשות אנשי פרום יקרים תמשחו לעזור למצוא פיתרון לבעיות לא תמיד זה קל שהיה בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים