עבור לתוכן

קפיצות פינגים מטורפות בזמן האחרון

Featured Replies

פורסם

אם הנציגה אומרת שזה עוזר אז שווה לנסות.

• תגובות 34
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה משנה איזה חייגן אני שם? ADSL או אנלוגי (אני מבין שלא כבלים כי יש לי ADSL CABLE MODEM)

פורסם

davkl95,

שים לב שהגולש לא ציין את מהירות הגלישה שלו ולכן התשובה שלי היא כללית,

מומלץ להתחבר עם חייגן על מנת ליהנות מהכבל שלנו.

בכל הקשור לחיבור לכבל שלנו, לקוחות חברת הכבלים צריכים להיות מחוברים עם חייגן

על מנת ליהנות מהחיבור לכבל שלנו, למעט בחיבור 100 מגה.

גולשים המעוניינים להתחבר עם חייגן מוזמנים ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי.

לוטם

פורסם

לוטם או איך שלא קוראים לך , אם באמת הגולש לא ציין את המהירות שאליה הוא מנוי ,חשבת אולי לשאול אותו לפני שאתה ממליצה לו על טכנולוגיה עתיקה שכל העולם כבר זנח ? אם לגולש באמת היה 100 מגה ,גם אז היית ממליצה לו על חייגן ? ושולחת לו בדואר איזה ציוד HI - END שעולה אלפי שקלים כדי גם להחזיק חייגן עם מהירות כזאת ?

ובכלל ,אולי את ושאר הנציגים כבר תחליטו מי "מחובר" לכבל האגדי הזה שלכם ? אחד אומר שכל מי שעם MPLS מחובר ,אחד אומר שרק מי שיש לו חייגן .. ובכלל כל עניין החייגן הזה צריך להפסק ,הגיע הזמן שתבטלו את השטות הזאת ,אם הוטנט יכולה לספק לכל הלקוחות שלה עם תשתית הוט חיבור מהיר ואמין ללא הצורך בחייגן ,אז גם אתם אמורים למצוא את האפשרות לעשות את אותו הדבר בלי להכריח את הלקוחות להשתמש בזבל הזה שנקרא L2TP כדי שיוכלו "להנות" מהשירות שהם משלמים עליו .

פורסם

davkl95,

שים לב שהגולש לא ציין את מהירות הגלישה שלו ולכן התשובה שלי היא כללית,

מומלץ להתחבר עם חייגן על מנת ליהנות מהכבל שלנו.

בכל הקשור לחיבור לכבל שלנו, לקוחות חברת הכבלים צריכים להיות מחוברים עם חייגן

על מנת ליהנות מהחיבור לכבל שלנו, למעט בחיבור 100 מגה.

גולשים המעוניינים להתחבר עם חייגן מוזמנים ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי.

לוטם

אם אני עם "גיימר" בחיבור 100Mbps, איך אני יכול להנות במלוא המהירות? הרי אין אפשרות להיות עם גיימר ללא חייגן, ועם חייגן המהירות צונחת לחצי במקרה הטוב. כלומר, חיבור גיימר+100Mbps לעולם לא יניב לי חיבור של מעל 50Mbps, כך שאופציה זו הופכת לבלתי ישימה דרככם (ולמרות זאת, אתם מציעים אותה כחיבור לגיטימי לכל דבר).

מה שאת מציינת כאן הוא די בעייתי, גם מבחינת הניסוח. האם בחיבור 100Mbps ללא חייגן, אני צריך לחשוש לא רק שאני ללא גיימר אלא גם שאני אולי מחובר דרך הכבל הישן...?

יש לי רעיון בשבילך, ואני בטוח שהוא ישים מבחינה טכנית, אבל מן הסתם דורש מעט השקעה תקציבית מצידכם (אם יכולתם להעביר כבל תת-ימי, זה יהיה קלי-קלות בשבילכם).

תבקשו מהוט להגדיר עבורכם "ספק" אינטרנט חדש, נוסף, נקרא לו "גיימר בזב"ל". אתם במערכת תעשו את השינוי הנדרש, כדי לאפשר חיבור ללא חייגן ישירות דרך ניתוב "גיימר", לכל מי שמחובר דרך ה"ספק" הנ"ל.

במילים אחרות, כל מי שמחובר דרך 100Mbps ורוצה גיימר, ינותב ישירות דרך ה"ספק" הזה, "גיימר בזב"ל", ללא חייגן. כך גם חסכנו את ה- overhead של החייגן וגם נקבל את המהירות המקסימלית של התשתית. כאמור, הבעיה היא רק דרך 100Mbps והיא תפתר בקלות.

מה דעתך? האם יש אפשרות שתעבירי הצעה ברוח זו לבזב"ל?

תודה.

פורסם

אם אני עם "גיימר" בחיבור 100Mbps, איך אני יכול להנות במלוא המהירות? הרי אין אפשרות להיות עם גיימר ללא חייגן, ועם חייגן המהירות צונחת לחצי במקרה הטוב. כלומר, חיבור גיימר+100Mbps לעולם לא יניב לי חיבור של מעל 50Mbps, כך שאופציה זו הופכת לבלתי ישימה דרככם (ולמרות זאת, אתם מציעים אותה כחיבור לגיטימי לכל דבר).

מה שאת מציינת כאן הוא די בעייתי, גם מבחינת הניסוח. האם בחיבור 100Mbps ללא חייגן, אני צריך לחשוש לא רק שאני ללא גיימר אלא גם מחובר דרך הכבל הישן...?

יש לי רעיון בשבילך, ואני בטוח שהוא ישים מבחינה טכנית, אבל מן הסתם דורש מעט השקעה תקציבית מצידכם (אם יכולתם להעביר כבל תת-ימי, זה יהיה קלי-קלות בשבילכם).

תבקשו מהוט להגדיר עבורכם ספק אינטרנט חדש, נוסף, נקרא לו "גיימר בזב"ל". אתם במערכת תעשו את השינוי הנדרש, כדי לאפשר חיבור ללא חייגן ישירות דרך ניתוב "גיימר".

כל מי שמחובר דרך 100Mbps ורוצה גיימר, ינותב ישירות דרך החיבור הזה, "גיימר בזב"ל", ללא חייגן. כך גם חסכנו את ה- overhead של החייגן וגם נקבל את המהירות המקסימלית של התשתית. כאמור, הבעיה היא רק דרך 100Mbps והיא תפתר בקלות.

מה דעתך? האם יש אפשרות שתעבירי הצעה ברוח זו לבזב"ל?

תודה.

הבעיה היא שבכל מקרה כל עוד הוט שולטים בחיבור - קשה ל 014 לפקח על התעבורה...ולמה שהם יהיו נדיבים סתם ככה? הרי במהירות הזאת ניתן להוריד עשרות גיגות ליום....הם לא פרייארים - כך שהם מעדיפים מראש להגביל

פורסם

הבעיה היא שבכל מקרה כל עוד הוט שולטים בחיבור - קשה ל 014 לפקח על התעבורה...ולמה שהם יהיו נדיבים סתם ככה? הרי במהירות הזאת ניתן להוריד עשרות גיגות ליום....הם לא פרייארים - כך שהם מעדיפים מראש להגביל

אין לי מושג איך מוגדר אצלם חיבור ה- MPLS, אבל אני בטוח שבזב"ל יכולים לנטר את התעבורה אם הם רוצים. הרי הם מאפשרים חיבור גיימר במהירות הגבוהה ביותר, וניתן לשלם עליו. הבעיה היא שבשביל להשתמש בגיימר דרך 100Mbps, אתה חייב חייגן שמוריד אפקטיבית את החיבור למחצית מהמהירות. יש עם זה בעייתיות מסויימת. אני לא בטוח עד כמה הבעיה הזו בכלל מוצפת בצינורות המתאימים.

בסופו של דבר לא מדובר בנדיבות, אלא במתן החיבור האופטימלי למצב גיימר ב- 100Mbps. אין את הבעיה הזו כלל במהירות 30Mbps ומטה בהוט.

פורסם

אין לי מושג איך מוגדר אצלם חיבור ה- MPLS, אבל אני בטוח שבזב"ל יכולים לנטר את התעבורה אם הם רוצים. הרי הם מאפשרים חיבור גיימר במהירות הגבוהה ביותר, וניתן לשלם עליו. הבעיה היא שבשביל להשתמש בגיימר דרך 100Mbps, אתה חייב חייגן שמוריד אפקטיבית את החיבור למחצית מהמהירות. יש עם זה בעייתיות מסויימת. אני לא בטוח עד כמה הבעיה הזו בכלל מוצפת בצינורות המתאימים.

בסופו של דבר לא מדובר בנדיבות, אלא במתן החיבור האופטימלי למצב גיימר ב- 100Mbps. אין את הבעיה הזו כלל במהירות 30Mbps ומטה בהוט.

נדמה לי שיש גם עניין של רגולציה - חיבור 100 מגה חייב חיבור MPLS אשר יושב בחברת הוט - למרות שפול הכתובות הוא של 014...

אז הגיימר הוא קצת בעייתי כאשר החיבור הוא כ"כ שקוף מבחינת 014

פורסם

נדמה לי שיש גם עניין של רגולציה - חיבור 100 מגה חייב חיבור MPLS אשר יושב בחברת הוט - למרות שפול הכתובות הוא של 014...

אז הגיימר הוא קצת בעייתי כאשר החיבור הוא כ"כ שקוף מבחינת 014

כמו שאמרתי, אפשר לפתור את הבעיה הזו ע"י הגדרת "ספק" נוסף שנקרא לו "גיימר בזב"ל". כל מי שקונה גיימר יחובר אליו. תהיה לך שליטה לפחות ברמת השלטר וכמות התעבורה לגבי שם המשתמש שמחובר דרך החיבור הזה. אני מאמין שכל הנתונים הרלוונטיים נאספים במערכת גם ככה.

זה מזכיר לי שכשיצא חיבור PowerNGN והתחברתי ל- 30Mbps ו"הניסוי עם הכבל החדש", קיבלתי חיבור קבוע מדהים דרך כתובת IP שהתחילה ב- 31.168. אני מאמין שאפשר לעשות משהו דומה גם עכשיו. מעניין מה הם עושים עם כל הפול הזה עכשיו...

פורסם

לוטם או איך שלא קוראים לך , אם באמת הגולש לא ציין את המהירות שאליה הוא מנוי ,חשבת אולי לשאול אותו לפני שאתה ממליצה לו על טכנולוגיה עתיקה שכל העולם כבר זנח ? אם לגולש באמת היה 100 מגה ,גם אז היית ממליצה לו על חייגן ? ושולחת לו בדואר איזה ציוד HI - END שעולה אלפי שקלים כדי גם להחזיק חייגן עם מהירות כזאת ?

ובכלל ,אולי את ושאר הנציגים כבר תחליטו מי "מחובר" לכבל האגדי הזה שלכם ? אחד אומר שכל מי שעם MPLS מחובר ,אחד אומר שרק מי שיש לו חייגן .. ובכלל כל עניין החייגן הזה צריך להפסק ,הגיע הזמן שתבטלו את השטות הזאת ,אם הוטנט יכולה לספק לכל הלקוחות שלה עם תשתית הוט חיבור מהיר ואמין ללא הצורך בחייגן ,אז גם אתם אמורים למצוא את האפשרות לעשות את אותו הדבר בלי להכריח את הלקוחות להשתמש בזבל הזה שנקרא L2TP כדי שיוכלו "להנות" מהשירות שהם משלמים עליו .

הגולש לא ציין את מהירות הגלישה שלו אבל היא הייתה מספיק אינטיליגנטית בשביל לדעת שמוטורולה של הוט לא יכול לסחוב 100 מגה

ובפעם המיליון למרות שכתבו עשרות תגובות על זה כאן-מי שמחובר ב-100 מגה גולש על הכבל החדש גם בחיבור ללא חייגן לכל שאר המהירויות

בחיבור ללא חייגן גולשים על הכבל הישן

וחוץ מיזה הוטנט יכולה לספק חיבור טוב בחיבור ללא חייגן רק בגלל שיש לא גם תשתית אם לא גם לה זה לא היה אפשרי

ומי שקובע דרך איזה פרוטוקול אפשר להתחבר זה התשתית אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

בקיצור הבנתי שכמעט בטוח שהפתרון הוא להגדיר חייגן, מחר אני אתקשר לנציג בהקדם ואבקש שיחברו אותי

פורסם

שבב''ל תפסיק לבלבל לכם את השכל!!

פול כתובות 84.111 84.109 לא עובר דרך decix.bezeq.net

ו 84.110 לדוגמה כן עובר גם 82

דוגמה:

2 hos-tr1.juniper1.rz13.hetzner.de 213.239.224.1 de 0.139 ms 0.146 ms

hos-tr4.juniper2.rz13.hetzner.de 213.239.224.97 de 0.131 ms

3 hos-bb1.juniper4.ffm.hetzner.de 213.239.240.230 de 4.850 ms 4.849 ms 4.843 ms

4 decix1.bezeqint.net 80.81.192.191 de 5.750 ms 6.117 ms 6.112 ms 5 bzq-219-189-125.cablep.bezeqint.net 62.219.189.125 il 55.777 ms

6 bzq-219-189-170.cablep.bezeqint.net 62.219.189.170 il 54.614 ms 54.580 ms

7 bzq-64-114-33.bezeqint.net

פורסם

דרך אגב ראיתי משהו מעניין

New Customers

• HOT-NET Internet Services Ltd. (2012-04-04)
  • EURid VZW (2012-04-04)

פורסם

באמת מעניין ..

פורסם

ואוו... הוטנט משפרת את הניתוב שלה לגרמניה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים