פורסם 2012 באפריל 1113 שנים התשובות שענו כאן לא חד משמעיות לכן אני לא הייתי לוקח סיכונים ומתקשר עם שירות הלקוחות של אחת היצרניות.בגדול קח בחשבון שהעובדה שהמוצרים עומדים בסופר ללא קירור זה לא אומר שמותר שהם יישארו כך לאחר הפתיחה. גם ריבה אסור לשמור בחוץ, וגם מיונז (מיונז מכיל חומץ). ואאל"ט קטשופ לא מכיל חומרים משמרים.הצעה - אם מדובר בשמירה של מספר שעות (ולא ימים) אני הייתי פותח קופסאות שימורים, משתמש בחלק מהתכולה, ושם אותם בקערה עם קרח. כך זה יכול להיות בקירור למשך מספר שעות, ואז לעשות עוד סיבוב של אוכל. וגם - קטשופ ושאר רטבים אפשר לקנות בשקיות אישיות קטנות שלא דורשות קירור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.