עבור לתוכן

שדרוג הזיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המפרט שלי הוא זה :

QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH

GYGABYTE GA-P35_DS3L

דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA

זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5

GYGABYTE 8800GT 512MB

אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי.

כמובן שאני משתמש בWIN 7 64

.

הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? )

כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה.

מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ?

והאם בגלל שיש לי קינגסטון CL 5 800 MHZ כרגע אני חייב לקנות בידיוק אותו דבר ?

פורסם

למה זה בעיה שהלוח שלך לא תומך בDDR3?

DDR2 עדיין נמכר.

לפי מה שראיתי ללוח שלך יש ארבעה חריצי זיכרון ככה שאתה יכול לקנות עוד סטיק של ג'יגה או שתים, וזה צריך להספיק(הלוח שלך תומך עד 8GB).

בעיקרון אם תקנה סטיק זיכרון מהיר יותר ממה שיש לך כרגע, אז הוא יעבוד לפי הסטיק הכי איטי במחשב.

יש לך פה 1GB ב90 ש''ח

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2012

כאמור אתה יכול להוסיף רק עוד שני סטיקים כאלה ולקבל בסה''כ 3GB ראם.

פורסם

מה אתה צריך להריץ במכונות הויטאליות?

מאוד יכול להיות שRAM זה לא צוואר הבקבוק היחיד שלך.

פורסם
  • מחבר

למה זה בעיה שהלוח שלך לא תומך בDDR3?

DDR2 עדיין נמכר.

לפי מה שראיתי ללוח שלך יש ארבעה חריצי זיכרון ככה שאתה יכול לקנות עוד סטיק של ג'יגה או שתים, וזה צריך להספיק(הלוח שלך תומך עד 8GB).

בעיקרון אם תקנה סטיק זיכרון מהיר יותר ממה שיש לך כרגע, אז הוא יעבוד לפי הסטיק הכי איטי במחשב.

יש לך פה 1GB ב90 ש''ח

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2012

כאמור אתה יכול להוסיף רק עוד שני סטיקים כאלה ולקבל בסה''כ 3GB ראם.

ברק, לא הבנתי איך בסה"כ 3 GB RAM אחרי הוספת שני סטיקים של 1GB , אם יש לי כבר 2 GB כרגע?

multicore,

אני משתמש במכונות בעיקר ל WINDOWS SERVER 2008, אני עושה קורס MCITP למי שמכיר - דורש הרמת DC, כל סוגי השרתים ולמידת כל הפונקציות מהגדולה עד הקטנה במערכת.

פורסם

בשביל DC מבוסס 2008R2 לא צריך יותר 1GB של RAM למכונה. פה את מוגבל רק בכמות המכונות שאתה יכול להפעיל במקביל.

מבחינת שאר המשאבים (IO/s או CPU) לא אמור הלהיות לך שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

בשביל DC מבוסס 2008R2 לא צריך יותר 1GB של RAM למכונה. פה את מוגבל רק בכמות המכונות שאתה יכול להפעיל במקביל.

מבחינת שאר המשאבים (IO/s או CPU) לא אמור הלהיות לך שום בעיה.

ברור לי שמספיק גיגה RAM למכונה, אבל אני צריך עבודה במקביל והמחשב ממש איטי בזמן שהמכונה רצה ..

פורסם

מן הסתם, שלא תוכל לעבוד לעבוד במקביל על המחשב כמו במצב רגיל. איזה פעילות אתה מבצע במקביל?

פורסם
  • מחבר

מן הסתם, שלא תוכל לעבוד לעבוד במקביל על המחשב כמו במצב רגיל. איזה פעילות אתה מבצע במקביל?

אפילו פעולות הכי פשוטות כמו גלישה ב CHROME , פתיחת מדריכים ב OFFICE , בדיקת התחברות ל DC, שרתי האפליקציה ו ה WDS עובדת ממש לאט על גבול הבלתי אפשרי....

פורסם

אפילו פעולות הכי פשוטות כמו גלישה ב CHROME , פתיחת מדריכים ב OFFICE , בדיקת התחברות ל DC, שרתי האפליקציה ו ה WDS עובדת ממש לאט על גבול הבלתי אפשרי....

עם איזו תוכנת וירטואליזציה אתה עובד?

פורסם
  • מחבר

תקנה מחשב חדש. :)

אני ממש לא צריך מחשב חדש, עם 4GB זיכרון וQ6600 הכל יהיה בסדר.. אני שוקל גם את האופציה של 8..

עם איזו תוכנת וירטואליזציה אתה עובד?

VMWARE WORKSTATION

פורסם

למה אתה חושב שהמפרט שלך מספיק סביר למשימה?

הייתי במקומך עובד עם Virtualbox.

פורסם

אני ממש לא צריך מחשב חדש, עם 4GB זיכרון וQ6600 הכל יהיה בסדר.. אני שוקל גם את האופציה של 8..

הייתי ממליץ לך 8gb.

למה אתה חושב שהמפרט שלך מספיק סביר למשימה?

אני באותה סיטוציה שלו עם אותו מעבד ו-8GB זיכרון,ואני חושב שהמחשב שלי סוחב את זה סביר ++

מה שכן הייתי ממליץ לך לעשות DUALBOOT ולהתקין SRVER2008R2כ-HOST ושם להתקין VMWARE WORKSTATION (לא ממליץ על ה-HYPER-V)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים