פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'(
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים למה לפתוח 2 תראדים?יכול להיות שלא דחפת אותו עד הסוף או שהספק שלך פשוט לא עומד בזהכדאי שתקרא את חוקי הפורום!
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים מחבר לא לא ...כמובן שדחפתי אותו עד הסוףומה זאת אומרת הספק לא עומד בזה?...מחשב חדשומחובר בו רק הרדיסק 1 וצורב (לחיבורי החשמל)
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים איזה ספק יש לך?זה לא הכי משנה כי אין לו כמעט כלום מחובר לספק לפי מה שהוא אומר , אז כמעט בטוח שזה לא זה....
פורסם 2004 בינואר 121 שנים זה בכלל לא נכון, ספקים ג'נריים לא יסחבו הרבה פעמים כרטיס כזה אפילו אם אין שום דבר מחובר חוץ מהלוח יחד עם המעבד והזיכרון.
פורסם 2004 בינואר 121 שנים It's hard to establish that, I saw a generic PSU that runs a system with 3 HDDs a Radeon 9800Pro and an entire overclocked AMD system.They aren't all crap, maybe he should try it on another computer before he reaches any conclusions.
פורסם 2004 בינואר 121 שנים 1.תנסה כמו שאמרו מחשב אחר.2.תפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך תראה אם אתה שומע ציפצופים.3.תנסה עם כרטיס מסך אחר, אולי הבעייה היא ספק או לוח אם לך תדע.
פורסם 2004 בינואר 121 שנים לא נראה לי שהספק זה הבעיה כי לי יש ספק 300 ג'נריקויש לי שני הרדיסיקים של 80 ג'יגה + צורב+ DVD+ Radeon 9800והוא מחזיק את הכלאם אתה מחזיר את ה9000 PRO המחשב פועל?
פורסם 2004 בינואר 121 שנים קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'( תשמע הנה תשבוה לבעיה שלך: אתה מחבר את הכרטיס ככה: צד אחד לאיזה חיבור שיוצא מן הספק פנוי. חיבור שני אתה מחבר להארדיסק! תוציא את החיבור שמחובר להרדיסק ותכניס במקומו אתת השני של הרכטיס מסך להארדיסק!
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר כמובן שהמחשב עובד כאשר אני מחזיר את הכרטיס היישן 9000 PROוגם עובד כאשר אין כרטיס בכלל (עובר לכרטיס מסך שעל הבורד)בכל מקרה לא כל כך הבנתי מה רצית לומר (תגובה אחרונה) עם החיבורים ?מה זה משנה ? הכל בא מהספק הריי...עוד משהו דיברתי עם כמה חנויות מחשבים והגעתי למסקנות :"בורדים של אסוס ידועים עם בעיה של כרטיסיי ATI לא ידוע למה"ההצאות שנתנו לי זה להחליף בורד...או לעשות לו FLASHאיך עושים FLASH בדרך הבטוחה ביותר ? (יש לי את הקובץ הנחוץ כבר על ההרדיסק) "ps5vm110.awd"
פורסם 2004 בינואר 121 שנים לא נראה לי שהספק זה הבעיה כי לי יש ספק 300 ג'נריקויש לי שני הרדיסיקים של 80 ג'יגה + צורב+ DVD+ Radeon 9800והוא מחזיק את הכלאם אתה מחזיר את ה9000 PRO המחשב פועל?העובדה שספק ג'נרי אחד מחזיק מערכת כזו לא אומר שום דבר לגבו ספק ג'נרי אחר ומערכת אחרת.
פורסם 2004 בינואר 121 שנים כמובן שהמחשב עובד כאשר אני מחזיר את הכרטיס היישן 9000 PROוגם עובד כאשר אין כרטיס בכלל (עובר לכרטיס מסך שעל הבורד)בכל מקרה לא כל כך הבנתי מה רצית לומר (תגובה אחרונה) עם החיבורים ?מה זה משנה ? הכל בא מהספק הריי...עוד משהו דיברתי עם כמה חנויות מחשבים והגעתי למסקנות :"בורדים של אסוס ידועים עם בעיה של כרטיסיי ATI לא ידוע למה"ההצאות שנתנו לי זה להחליף בורד...או לעשות לו FLASHאיך עושים FLASH בדרך הבטוחה ביותר ? (יש לי את הקובץ הנחוץ כבר על ההרדיסק) "ps5vm110.awd"1. חבר את החיבור חשמל של הכרטיס לחיבור מן הספק ולא לחוט משורשר ממאוורר או משהו דומה2. בדוק באתר של הלוח אם שלך או בחוברת שבאה איתו, לכל חברה יש צורה אחרת לעדכן גם ללא דיסקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.