עבור לתוכן

בעיה עם תוצאות תלת מימד של הכרטיס HD 5850

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בן שנתיים בערך, עם רכיבים לא רעים: core i5 750, P55A-UD3, HD 5850, HDD Samsung 1TB, 2X2 GB Ram CL 7 1600 MHz והוא בזמן האחרון מראה בעיות בהרצת משחקים ודברים מהסוג הזה (הרגשה של כרטיס חלש) הייתי מניח שהבעיה היא שהמחשב שלי פשוט לא מספיק טוב ביחס למשחקים החדשים, אבל לחבר שלי יש מחשב זהה עד חתיכת החומרה האחרונה, ואצלו זה מריץ את הכל בצורה חלקה לגמרי. הרצתי את הבדיקה של PassMark Performence Test, ובאמת בחישובים של התלת מימד היה הפרש אדיר בין התוצאה של הכרטיס שלי לבין התוצאה של הכרטיס שלו (ואפילו עקפתי אותו באספקטים אחרים, אז זה לא בגלל שיש צוואר בקבוק ברכיב אחר שלי) דווקא בחישובים הדו מימדיים עקפתי ביחסית הרבה, אבל למשחקים החדשים זה פחות חשוב. הכרטיס מסך של שנינו הוא של Sapphire.

יש לי את הדרייברים הכי חדשים של AMD, והרגשתי את הבעיה גם במספר דרייברים לפניהם.

אין לי פה כרגע את התוצאות שלו, אבל בדו מימד כאמור עקפתי אותו ביחסית הרבה, ובתלת מימד הוא עקף אותי בסביבות 30%.

אלו התוצאות החדשות מאתמול:summary1.jpg

2dgraphics.jpg

3dgraphics.jpg

ואלו תוצאות ישנות יותר שהיו לי על המחשב:

46937912.jpg

[45965669.jpg

כמו שאפשר לראות, בדו מימד התוצאות אתמול היו טובות יותר, ובתלת מימד התוצאות אתמול היו הרבה פחות טובות מבבדיקה הקודמת. הבדיקה הקודמת הייתה לפני שנתיים בפברואר 2010. שימו לב שבתמונות הישנות יותר, ההשוואה היא לא בין התוצאות אתמול לתוצאות לפני שנתיים, אלא בין המחשב שלי למחשב אחר שהורדתי את התוצאות שלו.

יש לי עדיין אחריות על הכרטיס, אז אני צריך לדעת אם יש טעם לשלוח את זה לתיקון או שאפשר לפתור את זה בדרכים אחרות.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש רעיון? אני צריך להחליט אם לשלוח את הכרטיס לתיקון ולהשבית את המחשב, או שזו בעיה תוכנתית. שווה לפרמט את המחשב לפני שאני מחליט לשלוח לתיקון?

פורסם

תריץ 3DMARK(כל התמונות והתוצאות שהעלת לא מעניינות)

פורסם
  • מחבר

איזו גירסה? 06 vantage או 11?

פורסם
  • מחבר

3dmarknew.jpg

זאת התוצאה שלי, באתר שנפתח לי היה כתוב שהתוצאה שלי נמוכה ביחס למערכות דומות לשלי (באופן לא מפתיע), הרצתי בהגדרות ברירת מחדל של Performence.

יש לי גם תוצאות ישנות של 3DMARK VANTAGE אם יש צורך בהשוואה לתוצאות החדשות.

פורסם
  • מחבר

פירמטתי את המחשב, והתוצאה לא הרבה יותר טובה. באתר עדיין כתוב שהתוצאה נמוכה ביחס למחשבים אחרים עם מערכת דומה לשלי.

3dmarkformattedresult.jpg

3dmarkformatted.jpg

למישהו יש רעיונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים