עבור לתוכן

בצער רב - הוטנט החלה להגביל מהירויות למי שמוריד הרבה

Featured Replies

פורסם

בשבוע שעבר יצא לי להוריד די הרבה בשבוע אחד (מעל 70 ג'יגה, מהם 2-3 בביטורנט).

בסופ"ש כבר הפסקתי לעבור את ה600K גם מ HTTP בחו"ל.

ספידטסטים לא מגיעים ל5 מגה לאירופה.

בבזב"ל באותו זמן, בלי גיימר, עובד כרגיל.

תשתית 50 מגה של בזק.

חבל.

פורסם

התקשרת אליהם בקשר לתקלת איטיות וענו לך שאתה מוגבל בגלל כמות תעבורה?

פורסם
  • מחבר

התקשרת אליהם בקשר לתקלת איטיות וענו לך שאתה מוגבל בגלל כמות תעבורה?

אף אחד לא יגיד את זה בקול רם כי זה לא חוקי.

אבל הנציג לא הפסיק לחזור על המנטרה לפיה "אנחנו לא אומרים שאנחנו עושים את זה"

ו"אם אתה מקבל ספידטסט טוב באתר של בזק אז מבחינתנו אתה תקין"

ו"אנחנו לא מתחייבים למהירות לחו"ל רק לארץ".

פורסם
  • מחבר

שטויות.

לתעדף תעבורה כך שמאתרי הורדות או פרוטוקולים מסוימים תוריד במהירויות הנמוכות משמעותית מהחבילה עליה אתה משלם, זו עבירה רגולטיבית, נקודה.

פורסם

אני חושב שהחשדות שלך קצת מוגזמות. 70 GB של תעבורה אליך בחודש זה לא כזה הרבה לממוצא.

תראה נתנים שלי שאני כמעט ולא מוריד תכנים גדולים:

March 2012 (Incoming: 64911 MB / Outgoing: 1843 MB)

February 2012 (Incoming: 63370 MB / Outgoing: 1921 MB)

January 2012 (Incoming: 132676 MB / Outgoing: 2933 MB)

December 2011 (Incoming: 114916 MB / Outgoing: 2723 MB)

מן הסתם שנציג תמיכה טכנית לא יעז לתת לך תשובה שהוא לא יכול להתחייב לה.

הסעיף של ה quota הזה קיים בכל חברות הISP כבר שנים (אבל מי קורה תנאי שירות?) ואחוז ה"אכיפה" שלו שואף עד היום לאפס.

פורסם

70GB זה ארוחת בוקר.

פורסם

לתעדף תעבורה כך שמאתרי הורדות או פרוטוקולים מסוימים תוריד במהירויות הנמוכות משמעותית מהחבילה עליה אתה משלם, זו עבירה רגולטיבית, נקודה.

א. לא בטוח בכלל שזאת עבירה.

ב. אתה בכלל לא דיברת על תיעדוף. אמרת שהם מאיטים לך את מהירות הגלישה אחרי כמות מסויימת. וזה חוקי לחלוטין ואפילו כתוב בצורה בולטת ביותר בחוזה שלכם.

פורסם

זה הכל 70GB ? עברתי את זה כבר ביום השני ...

1871684649.png

פורסם
  • מחבר

ראשית, הסעיף בחוזה הוא אות מתה מהרגע שבו נציגי השירות מונחים באופן ודאי להסביר ללקוחות שהסעיף הזה לא מופעל אלא שם לשימוש עתידי בלבד, ותצא הודעה מסודרת ללקוחות טרם הפעלתו. זה גם מה שטוענים נציגי התמיכה הטכנית, קרי אנו לא עוסקים במגבלה החוזית הנ"ל.

שנית, בחוזה כלל לא רשום מה הסנקציה על אותו "מעבר". האם תשלום נוסף? האם האטה בגלישה?

מאחר ומדובר בתנאי מהותי להתקשרות אשר יש לציין בהסכם ובלתי אפשרי להשלים בצורה פרשנית, יש לתת על כך את הדעת בטרם הפעלת הסעיף.

שלישית, כשמאותו מקום בחשבון אחר של הוטנט לאותם אתאים בדיוק מקבלים מהירויות שונות לחלוטין - זה לעג לרש לדבר על בעיית תשתית או ציוד.

להגיד ללקוח שאם הספידטסט של בזק תקין האינטרנט תקין...חבל שישב נציג אנושי בכלל בשביל דבר כזה.

בכל מקרה התערבות בנייטרליות הרשת היא עבירה רגולטיבית חמורה, וספקי האינטרנט השונים "חטפו" תביעות על כך רק החודש.

70 הג'יגה הורדו ממש בכמה ימים, בחודש עצמו זה בטח הרבה יותר. פשוט הורדתי 7 עונות של סדרה ב HD ב3 ימים...

פורסם

רק ביומיים הורדתי 100 גיגה ומתוכם פריט אחד של 50 גיגה שירד במהירות שיא (ובאותה המהירות גם נמחק אחרי שלא סיפק את הסחורה).

להערכתי הורדתי בחודש האחרון כ-250 גיגה

ולא ראיתי שינויים, אם כי צריך לציין שהוטנט הופכת בהדרגה לאיטית יחסית למהירויות שהייתי מקבל סמוך להשקה.

פורסם

להגיד שהם מגבילים , כבר היה אחד בפורום אחר שקיבל 4Mbps משום מה אחרי כמה זמן ולבסוף באמת היתה לו בעיה , בדקת עם חשבון אחר של בזק בינלאומי והתשתית תקינה , דבר עם הוטנט שיפתרו לך את הבעיה ..

פורסם

הורדתי הרבה מעל 70 ג׳יגה והאינטרנט טס ללא שום שינוי

פורסם
  • מחבר

תעשה כמה בדיקות מול שרתים שונים, בארץ, בחו"ל עם הוטנט ועם ספקית אחרת. תאסוף את הנתונים.

תתקשר לתמיכה של הוטנט ותראה להם שבספקית אחרת המהירויות תקינות לכל השרתים האלה ובהוטנט לא.

תבקשר יוזר אחר לבדיקה, בשביל לראות אם זה משהו שקשור לחשבון שלך, או לחילופין תיצור יוזר נוסף בעצמך בהוטנט ותראה אם יש הבדל.

וכמובן תעדכן אותנו בממצאים ובתגובת הוטנט לגבי כל סיפור.

בהצלחה.

אתמול בבוקר נציג אמר לי שכשאני לא מול המחשב הוא לא יכול לעזור לי (הייתי בעבודה), כי צריך לעשות בדיקות.

בערב נציג אמר לי שהבדיקה היחידה שהם עושים זה ספידטסט לאתר של בזק...

ביצעתי בדיקות ושוחחתי עם נציג של הטנט היום, כשנציג בכיר יותר חזר אליי מאוחר יותר.

ב014 בחשבון ללא גיימר התוצאות שונות לחלוטין - הן מבחינת ספידטסטים והן בהורדות עצמן. מהירויות גבוהות פי 4 בערך.

לצערי בסטרימינג גם 014 לא זורם חלק לגמרי כמו שהוטנט זרמו בהתחלה (ומדובר בשידורים של 2-2.5 מגה, לא של 10-20...), אלא אחת לכל כמה דקות יש קטיעה קטנה. בהוט הרבה יותר גרוע.

קיבלתי אקאונט אחר אבל זה אותו דבר בדיוק...אני לא בטוח שזה עשה משהו כי אצל חבר אקאונט אחר בהוטנט עובד פיקס.

פורסם
  • מחבר

יוזר הוטנט אחר לא פתר את זה?

אז מה הם אמרו לגבי העניין שדרך ספק אחר המהירות תקינה?

בקיצור, תעבור ל014.

יום לאחר מכן דיברתי שוב עם הנציג ולאחר מספר שעות המהירות חזרה לעצמה.

אבל כן, אני לא אסבול את השטיק הזה עוד פעם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים