עבור לתוכן

DELL U2711 - איך אפשר לבדוק פיקסלים שרופים לפני הקניה (המלצה לחנות).

Featured Replies

פורסם

את החנות שדרכה רכשתי את המסך בחרתי על פי מיקום קרוב וביקורות חיוביות בזאפ לאחר קניה כך שסביר להניח שהמסך כן יוחלף (כי החליפו למישהו מחשב נייד שלם בגלל פיקסל בודד אחד ולעוד שני לקוחות החליפו מסך בגלל פיקסל בודד), לא יודע אם לפרסם את שם החנות שרכשתי דרכה את המסך כרגע אבל כך נוכל לראות את ההתנהלות שלה במקרה שלי מול פיקסל שרוף במסך הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

החזרת את המסך לחנות?

פורסם

אני מתכוון לקנות DELL U2711 . האים ישנם חנויות, שמאפשרות בדיקת המסך לפני הרכישה?

רכשתי שני מסכים של DELL ולפני הרכישה סוכם מפורשות עם החנות שהמסך יוחלף גם על פיקסל שרוף בודד בימים הראשונים לאחר הרכישה.

חנות שסרבה להתחייב כמו notebookclub ירדה מהפרק.

אז פשוט תתחיל להריץ טלפונים לחנויות המוכרות בפורום בעניין מסכים ושאל אותם על הסכמה בעניין.

פורסם
  • מחבר

תודה,

אז אולי תכתוב את השם של החנות (אפשר גם בפרטי)? ומהן החנויות "המוכרות בפורום בעניין מסכים "?

פורסם

תכנס לפורום צרכנות ושם לחנויות ומומלצות.

פורסם

בואו נחכה להתנהלות מול החנות לפני שזורקים שמות.

פורסם

טוב אז ככה, התקשרתי כרגע לחנות בטענה שאני מעדיף להתנהל מולם ולא מול היבואן ושאלתי אם אני יכול לבוא אליהם ישירות ושיחליפו לי את המסך באחד תקין במקום, הם אמרו שאין להם אפשרות כי הם כפופים לתקנות היבואן ואם היבואן יאשר זאת אוכל לבוא לקחת מסך תקין מהם או שיבואו אלי ויקחו את המסך ממני דרך שליח.

בתום השיחה עם החנות יצרתי קשר עם היבואן ובהתחלה הנציגה שענתה לי אמרה שאין אחריות על פיקסל בודד אלא רק על קבוצה של פיקסלים, אמרתי לה שאני יודע את זה אבל על המסך מהסדרה הזו יש אחריות גם על פיקסל אחד אז היא אמרה שהיא צריכה לבדוק את זה ושיחזרו אלי עד 3 ימי עסקים (יום ראשון לכל היותר).

לפני השיחה עם היבואן שאלתי נציג החנות אם יש להם ניסיון בזה ואם היבואן יסכים להחליף לי ולא יעשו לי בעיות אז הוא אמר:"ברור שכן, קנית פה מסך ב-3000 שקל לא ב-50 שקל."

**עדכון**

לאחר שכל הבוקר הייתי בטלפונים מול החנות והיבואן אקבל מחר מסך חדש דרך שליח שייקח את המסך שלי ויביא לי מסך חדש במקום.

משום מה בכל השיחות שלי מול היבואן הייתה תחושה כלשהי שלא יחליפו לי את המסך ואצטרך להיות תקוע עם נקודה מעצבנת (בהתחלה הייתי צריך להסביר שהאחריות כן מכסה את זה, אחר כך אמרו לי שצריכים לבדוק את זה, אחר כך רצו שאצלם את הפיקסל השרוף ואשלח להם במייל מה שלא נעשה כי זה כבר באמת היה מוגזם).

מהחנות לא הסכימו בשום פנים ואופן להחליף לי מהמלאי שלהם בטענה שהם כפופים ליבואן (אז למה ביקשתם ממני לתת לכם את מספר הקריאה?!) וחבל כי כך הייתי יכול לבדוק את המסך הנוסף במקום שבו יש מסך נוסף במלאי.

בשורה תחתונה אני ממליץ לוודא שהחנות שממנה אתם רוכשים את המסך קיבלה ביקורות טובות ושהמיקום שלה קרוב אליכם יחסית והכי חשוב (מה שאני לא עשיתי) הוא לסכם טלפונית מול החנות שאתם מבקשים לבדוק פיקסלים שרופים לפני הקניה!

פורסם

תודה,

אז אולי תכתוב את השם של החנות (אפשר גם בפרטי)? ומהן החנויות "המוכרות בפורום בעניין מסכים "?

כתבתי לך בפרטי ולא בפורום היות והסכמה זו הינה אד-הוק לעסקה בודדת ואינה אמורה ליצור נוהג מחייב לחנות בעתיד לבוא.

לפעמים החנות מוכנה להשתדל יותר למען הלקוח (טרום מכירה) גם אם זה חורג מהמדיניות המוצהרת של היבואן.

פורסם

עדכון:

הגיע אלי היום שליח שהחליף את המסך שלי באחר ולהפתעתי הרבה קיבלתי מסך מחודש! צלצלתי לשירות של דל והסברתי להם את זה והם מצידם בשיא החוצפה:"כן קיבלת מסך מחודש כי זה מה שהחברה מספקת, אם יש לך בעיה תפנה לדל" כלומר שולחים אותי לארצות הברית. מיד צלצלתי לחנות שרכשתי ממנה את המסך בטענה שאם לא אקבל מסך חדש ולא מחודש אני אבטל את העסקה.

הבחור מהחנות שרכשתי דרכה את המסך בירר וחזר אלי עם תשובה ואמר שאבוא אליו ואקבל מסך חדש לגמרי וכל הכבוד לו על כך!!

עכשיו יש בעיה אחרת :bash: הגעתי הביתה, בדקתי פיקסלים שרופים ולא מצאתי פיקסל שרוף אחד... מצאתי שבעה פיקסלים שרופים!

שוב פעם יצרתי קשר עם החנות שדרכה רכשתי את המסך וכעת הם בודקים לי את הנושא.

עדכון נוסף:

שוב יצרו איתי קשר מהחנות ואמרו לי שהפעם ששוב פעם שמחליפים לי את המסך רק שהפעם אבדוק את זה בחנות. אז שוב יישר כח לחנות ונחזור עם עדכונים ביום ראשון.

פורסם
  • מחבר

כתבתי לך בפרטי ולא בפורום היות והסכמה זו הינה אד-הוק לעסקה בודדת ואינה אמורה ליצור נוהג מחייב לחנות בעתיד לבוא.

לפעמים החנות מוכנה להשתדל יותר למען הלקוח (טרום מכירה) גם אם זה חורג מהמדיניות המוצהרת של היבואן.

תודה!

לא פניתי למקומות שהמלצת, כי אצלם U2711 יחסית יקר. אבל התקשרתי למספר חנויות עם ריטינג גבוע בזאפ וגם למומלצים כאן בפורום. אף אחד לא היה מוכן לבצע בדיקה בזמן הקניה, אד שלא הגעתי ל-"א.א.1/2 חינם" מסביון. להפתעתי בן אדם אמר, שאין שום בעיה. הוא רק חייב לברר לגבי כמות של פיקסלים שרופים. היום הגעתי לחנות וקודם התקשרנו ליבואן. תשובה ראשונית היתה 2 פיקסלים. אבל אחרי שהוסבר שפותחים את הקרטון, שלחו אותנו ל-DELL. ב-DELL קיבלנו תשובה 4 פיקסלים. זה לא הסתדר לא לי ולא למוכר. תוך כדי וויקוח נפל הקו. שיחה נוספת עם נציג אחר של DELL ומחיר עלה ל-8 פיקסלים. שום שיכנוע, תזכורת שמדובר בסידרה ULTRASHARP, בקשות לבדוק לא עזרו. בחור היה בטוח בעצמו ב-100%. הפעם מוכר סגר את השיחה וביקש ממני להראות איפה ראיתי 0 פיקסלים בהירים. טוב, שיחה מספר 3 עם נציג אחר של DELL - המחיר יורד ל-6 פיקסלים. אבל אכשיו אנחנו חזקים - יש לנו לינק לאתר של DELL! אחרי 10 דקות של וויקוחים מעבירים אותנו למנהל וסוף סוף יש אישור ל-0 פיקסלים!

מה אתם אומרים? חלמאות!

אז פתחנו את הקופסה, הכל היה תקין, תודה רבה ל-"א.א.1/2 חינם" מסביון על שירות וסבלנות. חבל שב-DELL לא יודעים לתת שירות, כמו שהם יודעים לעשות את המסכים (מסך מעולה).

תודה גם לחברי הפורום ובהצלחה ל-MeTaLhAmMeR.

פורסם

סוף טוב טוב, ניגשתי היום לחנות, הביאו לי מסך חדש ובדקתי אותו בחנות לא היו בעיות הפעם.

החנות דרכה רכשתי היא אותה חנות ש-mikyl רכש את המסך שלו והשירות שלהם באמת טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים