עבור לתוכן

ייעוץ בנוגע לקניית אוזניות חדשות

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים נקרע לי הכבל בAKG K430 שלי, ומצאתי להם תחליף באיזה Buttonים של סוני שמצאתי זרוקים בבית.

השבוע גם הכבל שלהם נדפק, והחלטתי שהגיע הזמן לעשות משהו ולקנות אוזניות איכותיות חדשות.

מבחינת הצרכים שלי:

- אני שומע מגוון די רחב של מוזיקה: רוק, בלוז, קצת מטאל (לא כבד מדי), אינדי, אלטרנטיב, אלקטרוני ועוד, ככה שאני צריך אוזניות מגוונות.

- אני ממש לא מסתדר עם in-ear, ומעדיף שהאוזניות יהיו headphones, ספציפית אני אוהב on ear כמו הK430.

- רוב הזמן שאני עם האוזניות זה על אוטובוסים, בנסיעות, או בעבודה, ככה שאני שכמה שפחות דליפה = יותר טוב.

- בגלל שאני נוסע הרבה ניידות זה גם פאקטור חשוב, אבל פחות קריטי (לא חובה שהאוזניות יתקפלו אבל זה יכול להיות נחמד)

- עוד משהו נורא חשוב לי - כבל שאפשר להחליף. יש לי היסטוריה בהריסת הכבלים וזה יחסוך לי עלויות וכאב ראש.

מבחינת מחיר, אני יכול עד בערך 100 דולר. אמרתי בדולרים כי סביר שאני אקנה מאיביי או מארה"ב, פשוט כי מהניסיון שלי בארץ אין הרבה מגוון וגם מה שיש הוא סופר יקר.

מקצת חיפושים באינטרנט, כמה אוזניות שעלו בחיפושים שלי הם - Superlux HD668B, Philips O'Neill The Stretch, Shure SRH440

באופן כללי אני לגמרי פתוח להצעות, גם על דגמים וגם על מאיפה לקנות.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

פורסם

אם הכבל נדפק זאת סיבה להחליף אוזניות? :nixweiss:

לך למעבדה או חנות סאונד ותבקש תיקון לכבל..

בלי קשר, לא קונים אוזניות מאיביי.. הרבה שם אלו מוצרים מקוריים אומנם אבל שלא הצליחו לעבור בדיקת איכות של היצרנים.. לא מומלץ.

פורסם

בלי קשר, לא קונים אוזניות מאיביי.. הרבה שם אלו מוצרים מקוריים אומנם אבל שלא הצליחו לעבור בדיקת איכות של היצרנים.. לא מומלץ.

וואלה, זה עוד לא שמעתי. יש לך ביסוס לטענה הזו? או שזה לכבוד התאריך? ::)

בקשר לכבל אני דווקא מסכים עם קודמי, עם הבעייה היא בצד של האוזנייה זה ממש לא בעייה לסדר זאת (בהנחה שהחיבור לדרייבר לא נפגע). עניין של רבע שעה עם מלחם.

אם בכל זאת פניך לאוזניות חדשות ואתה מחפש משהו עמיד עם סאונד נחמד- הפילפס Stretch לדעתי לוקחות בהליכה. אמנם יש אוזניות ניידות שנשמעות יותר טוב עד 100$ (CAL! של קריאטיב ממה שאני שמעתי, כנראה גם הSRH440 שציינת) אבל הפילפס האלה יחזיקו לך בחתיכה אחת הרבה יותר מכולן גם ממש תתאמץ לדפוק אותן. הכבל גם נתיק כך שגם זה לא אמור להיות אישיו.

פורסם

קראתי בדיקה של מישהו שקנה אותם וניתח אותם לעומק. לפי טענתו אלו מוצרים מקוריים שלא עברו בקרת איכות..

(הוא נתן דוגמא שאחת מהממברנות של cx300 הייתה סדוקה מעט ואחרי שימוש ממושך התחיל להישמע חרחור מוזר)

זה גם הגיוני, מוכרים מוצר מקורי בשליש מחיר מחנות "נורמאלית". ברור שלא כל האוזניות מאיביי הן כאלה.

אני בכל אופן לא הייתי לוקח את הסיכון. במחיר שמבטיח מקוריות ואיכות כבר עדיף לרכוש מחנות אחרת ולא ממוכרים כאלה ואחרים.

פורסם

בוא אני אחדש לך, איביי זו זירת המסחר הגדולה בעולם (למיטב ידיעתי), יש שם את כל סוגי המוצרים ואת כל סוגי המוכרים- מחנויות גדולות ומורשות לכל דבר לאמהות חד-הוריות שמשלימות הכנסה. הסיבה שהזיופים יחסית נפוצים שם היא בגלל שזו הבמה המקוונת הכי פופולרת לבית החרושת לזיופים #1- סין רבתי. אז כן, גם אני לא הייתי קונה אוזניות, או כל דבר אחר שקשור למיינסטרים אלקט' מהאזור הגיאגרפי הספציפי הזה.

ד"א אין לי אינטרס להגן על איביי, הם מסתדרים יפה בלעדיי וגם אני בעד לקנות מחנויות שמתמחות באודיו, במיוחד ברכישות גדולות שחשוב לשמוע לפני, אבל המחיר צריך להיות הגיוני כמובן.

פשוט רציתי שההכללה שלך זו הטעייה נפוצה שגם גובלת בטמטום במקרה זה כי אתה מסתמך על הזיוף הכי להיט שקיים בתחום, מבדיקה "מעמיקה" של מקרה בודד.

פורסם

אם הייתה קורה קצת יותר לעומק אולי הייתה מבין שאתה בעצם מסכים איתי.

במחיר הזול מידיי שאיביי מציע זה כנראה זיוף או סחורה פגומה. הרי לא הגיוני שימכרו שם מוצר חדש, מקורי ואיכותי בשליש מחיר מחנות זולה אחרת. ואם אתה כבר משלם מחיר רגיל על המוצר אז מן הסתם עדיף לקנות מחנות רצינית שיש למי לפנות כשצריך ולא ממוכר בסין ולך תדע אם יתייחס אליך כשתתצטרך.

יודע מה, גם אם המוכר בסדר גמור, תסכים איתי שחנות גדולה וידועה עדיפה. (באותו טווח מחירים כמובן)

פורסם

לא הוא לא מסכים איתך. CX300 מזוייפות זה לא מדגם לכלל המוצרים ב eBay ובפרט לאוזניות.

זה מדגם לזה ש CX300 הן אוזניות בעלות תפוקת זיוף גבוהה - שום דבר מעבר.

פורסם

אני מזהה בעיית הבנת הנקרא שמחייבת טיפול רציני.

(איזה פוסט היסטורי... :smile1: )

פורסם

אני מזהה בעיית הבנת הנקרא שמחייבת טיפול רציני.

(איזה פוסט היסטורי... :smile1: )

וכנראה לא שלי..

לא דיברתי על אוזניות מזויפות! דיברתי על אוזניות שנפלו בבדיקת איכות. האוזניות עצמן מיוצרות אורגינל ע"י סנהייזר. ככה שבמקרה הזה גם עין מיומנת לא תשים לב להבדל.

נתתי דוגמא את הCX300 כי זה מה שהיה זכור לי מהבדיקה של הבחור ההוא. וגם כתבתי שאני לא מתכוון דווקא לדגם הזה אלא לאוזניות בכללי מאיביי.

כמובן שאפשר להזמין במחיר אורגינל ולהיות בטוחים שהם מקוריות, איכותיות והכל אבל אז לדעתי כבר עדיף לקנות מחנות אחרת.

בכל מקרה הכוונה שלי היא שאם אתה קונה במחיר שמבטיח מקוריות ואיכות, שוב, אני הייתי מעדיף חנות רצינית ולא מוכרים שונים..

פורסם

אתה יכול להוכיח שמדובר באוזניות מקוריות ולא זיוף "טוב"?

הטענה שלך חסרת כל ביסוס ומגוכחת.

פורסם

איך אתה רוצה שאני אוכיח לך?! המוכר מתחייב סנהייזר מקורי, האוזניות בנויות כמו מקורי ולא כמו זיוף.

יודע מה, נצא מנקודת הנחה שזה "זיוף טוב". אם תקנה מתחת למחיר בחנות זה אומר שיש סיכוי גבוה שתיפול על זיוף או סחורה פגומה. מעל המחיר שאו במחיר של חנות מי לא יעדיף לקנות מחנות גדולה ורצינית ויקנה מאיזה מוכר שרץ באינטרנט?

לא כתבתי שאם תזמין מאיביי תיפול על זיוף. ממש לא. אבל במחיר שמבטיח אמינות ומקוריות אני לא רואה שום יתרון לאיביי.. אפילו מוצא חסרונות.

פורסם
  • מחבר

וואלה, זה עוד לא שמעתי. יש לך ביסוס לטענה הזו? או שזה לכבוד התאריך? ::)

בקשר לכבל אני דווקא מסכים עם קודמי, עם הבעייה היא בצד של האוזנייה זה ממש לא בעייה לסדר זאת (בהנחה שהחיבור לדרייבר לא נפגע). עניין של רבע שעה עם מלחם.

אם בכל זאת פניך לאוזניות חדשות ואתה מחפש משהו עמיד עם סאונד נחמד- הפילפס Stretch לדעתי לוקחות בהליכה. אמנם יש אוזניות ניידות שנשמעות יותר טוב עד 100$ (CAL! של קריאטיב ממה שאני שמעתי, כנראה גם הSRH440 שציינת) אבל הפילפס האלה יחזיקו לך בחתיכה אחת הרבה יותר מכולן גם ממש תתאמץ לדפוק אותן. הכבל גם נתיק כך שגם זה לא אמור להיות אישיו.

תודה רבה על התגובה הבערך יחידה על הנושא, ומצטער שלקח לי זמן להגיב (צבא וכאלה)..

דבר ראשון בנוגע לכבל, אני לא יודע איך לעבוד עם מלחם אז אני לא כל כך מסוגל לעשות את העבודה הזאת בעצמי.. חוץ מזה, יש לך מושג איפה יש מעבדת סאונד או משהו כזה באיזור ירושלים-מבשרת ציון?

ושוב, אם בכל זאת אני רוצה חדשות:

יצא לך לשמוע את הstretch בעצמך? קראתי קצת והבנתי שהרבה אנשים לא הכי מרוצים מהסאונד, מה דעתך?

פורסם

נראה לי שכדי לך לחפש איזה audio technica ATH AD700 open air אוזניות מצויינות אבל יש להם חיסרון רציני הם 'דולפות' (פתוחות)

פורסם

ושוב, אם בכל זאת אני רוצה חדשות:

יצא לך לשמוע את הstretch בעצמך? קראתי קצת והבנתי שהרבה אנשים לא הכי מרוצים מהסאונד, מה דעתך?

יצא לי לעשות סקירה השוואתית עליהן, אתה יכול למצוא אותה בht.co.il.

בכללי אני חושב שהן נשמעות טוב למחיר, למעט המידריינג' שהוא קצת יבש אבל אני די בטוח שניתן לעשות משהו בנדון עם קצת בלו-טאק. אני מעדיף אותן על הKoss porta-pro לשם השוואה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים