פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אוקיי אז יש קומה עליונה בה יושב המחשב הראשי, בעיקרון בראשון באים להתקין אינטרנט של בזק. הראוטר הא Edimax BR-6424N. לפי ה-MANUAL יש לו WDS.יש לי ראוטר נוסף D-Link DIR-300, שחשבתי לשים בקומת קרקע כדי להרחיב לשם את הרשת האלחוטית.הבנתי שבשביל זה אני צריך פונקציית WDS שכנראה לא קיימת ב-D-Link הזה.כן ניתן להגדיר אותו כ-Access Point, אבל אין לי אפשרות לחבר כבל רשת בין שני הראוטרים.האם אני יכול להגדיר שה-D-Link יהיה ראשי ואז שה-Edimax יהיה ה-Repeater שלו? או שצריך לקנות ראוטר אחר שגם תומך ב-WDS, ואם כן האם יש מומלץ למטרה?צרכים:קומה עליונה הורדות מרובות באינטרנט 15MB, בחיבור קווי ישיר.קומת קרקע - אינטרנט Wifi לסלולרי וחיבור למחשב מדיה סנטר לנגן קבצי HD של סדרות וסרטים מהמחשב בקומה העליונה.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים יצא לי לחבר את ה-Edimax הזה ל-AP דרך WDS.הוא עובד מעולה באלחוטי!בקשר ל-D-Link תיכנס לאתר הזה:http://www.dd-wrt.com/site/support/router-databaseתרשום בחיפוש DIR-300 ותוריד את זה שמתאים לך (חפש מדבקה על הנתב לא לנחש)בקושחה הזאת יהיה לך WDS ותוכל גם אותו לשרשר לרשת...
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר טוב הסתבכתי קצת אבל הגעתי למצב של Redboot בטלנט ועכשיו אין לי מושג למה זה לא עובד.הכתובת ב-PUTTY למעלה היא 192.168.20.81זה המדריך:http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/D-Link_DIR-300_rev_A#Install_RedBoot התקנתי Tftp32 הגדרתי את C: בתור ה-current directory.כתובת SERVER היא 192.168.20.80והקבצים ב-C:ועכשיו אני כותב load ap61.ram והוא כותב ליusing default protocoal tftptftp times out 1/15can't load ap61.ram: operation timed outיכול להיות שאני צריך לשנות הגדרות או להפעיל משהו ב-tftp?או שרק צריך לפתוח את התוכנה?יש אולי בעיה עם WIN7 64BIT?
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים אתה אמור לחבר את המחשב שלך לרגל ה WAN של הנתב, לנתק את הנתב מהחשמל להחזירו וללחוץ על כפתור ה Reset חמש שניות.רק אז תיפתח לך האפשרות ל TFTP בנתב.
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר חיברתי לכניסה שכתוב עליה INTERNET (לאחרות קוראים LAN).והצלחתי להכנס למצב RedBoot אז עברתי את השלב של החיבור לחשמל וכניסה לטלנט.עובדה ש-tftp רואה server interface עם הכתובת 192.168.20.80, זה אומר שעברתי את השלב הראשון בסדר.עדיין אין לי מושג מה לעשות..
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר כן את השלב הראשוני של לפתוח TELNET עם REDBOOT הצלחתי - אני בשלב של now start a local tftp server on your computer and place ap61.ram as well as ap61.rom in the root dir of this serverאני מניח שלהתחיל שרת זה רק להדליק את התוכנה TFTP ולבחור את ה-IP שצריך ואת הספריה בה נמצאים הקבצים, בלי ללחוץ על שום דבר נוסף.אבל אולי זה לא מתאים ל-WIN7 64BIT?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.