פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אהלןשדרגתי לאחרונה ל 12 מגה מ 2.5 ועברתי לחיבור עם חייגן. כשאני מחובר דרך הראוטר המהירות עומדת על 5-6 מגה, בעוד שללא הראוטר היא מקסימלית. אגב בחיבור ללא חייגן הוא גם נותן מהירות מקסימלית ככה שהוא מסוגל להעביר מהירות כזאת.דגם הראוטר הוא 3CRWE554G72T של חברת 3COM ועם קושחה V2.01.10.יש מה לעשות כדי לגרום לו לעבוד במהירות מקסימלית או שהוא נידון להחלפה? בסה"כ אני די מבסוט ממנו...תודה
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אגב בחיבור ללא חייגן הוא גם נותן מהירות מקסימלית ככה שהוא מסוגל להעביר מהירות כזאת.את החיוג אתה עושה דרך הראוטר? תנסה לעשות במודם ואת הראוטר לעשות על dynamic ip
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מה הקשר Dynamic IP? אם החיוג מתבצע ע"י המודם (במידה ואפשרי) מבטלים לגמרי את אפשרות הראוטר ב 3COM והופכים אותו לסווטיץ.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר את החיוג אתה עושה דרך הראוטר? תנסה לעשות במודם ואת הראוטר לעשות על dynamic ipהחיוג דרך הראוטר. המודם הוא THOMPSON של הוט. אם אפשרי להגדיר לו לחייג - אני אשמח לדעת איך...
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים ממתי מודמים של כבלים יכולים לבצע חיוג? אין כל כך ברירה אלא לעבו ללא חייגן או לקנות נתב עם עדיפות ל tplink
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים יש לי את הנתב הזה בדיוק.ואכן, הוא לא תומך ביותר מ-6 מגה (עם/בלי חייגן, זה לא משנה).הפתרון הוא פשוט נתב חדש.אגב, להפתעתי, ה-3com עובד טוב מאוד כ-AP (או רפיטר, לא משנה), וככה הוא מוגדר אצלי עכשיו.אז אמנם כל הרשת היא G (על אף שהנתב החדש שקניתי הוא N) אבל ב-12 מגה זה ממש לא מורגש.
פורסם 2012 באפריל 713 שנים מחבר יש לי את הנתב הזה בדיוק.ואכן, הוא לא תומך ביותר מ-6 מגה (עם/בלי חייגן, זה לא משנה).אז זהו, שבלי חייגן הוא כן גולש ב 12 מגה....
פורסם 2012 באפריל 713 שנים זה אכן מוריד מהעומס שעל הנתב כל המעבר מWAN לLAN יוצר עומס ובחיבור ללא חייגן אתה בעצם עוקף את זה הפתרון הוא או להישאר בחיבור ללא חייגן או להחליף נתב שווה גם לנסות לעדכן לקושחה המעודכנת ביותר יכולה לגרום לניצול יותר טוב של המשאבים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.