פורסם 2012 במרץ 3013 שנים שלום לכולם אני משתמש במערכת SERVER 2008 R2 64BIT עובד על יוזר שלי שהוא עם הרשאות אדמין,שניתי סיסמא לשני יוזרים רגלים דרך ACTIVE DIRECTORY USERS AND COMPUTERS והוא כתב לי שהסיסמא שונתה,ברגע שאני מנסה להתחבר עם היוזר הרגיל מכניס את הסיס מופיע העיגול עם הכיתוב WELCOME ואחרי כמה שניות הוא מוציא שגיאה שהפרטים הינם נכונים נסיתי לאפס כמה פעמים סיסמא לשני יוזרים שונים ובכולם אותה בעיה,מה ניתן לעשות במקרה זהתודה רבה על העזרה מראש.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר הקפס לוק זה כדי לכתוב באנגלית ולא לשנות את הכתב כל שניה זה יותר נוח ניראה לי.לגבי השאלה על הלוג אני קצת חדש בתחום היכן אני מוצא אותו? מדובר במערכת שמותקנת על גבי מכונה וירטואלית אצלי בבית לצורכי לימוד ולא הגדרתי עדיין ב group policy לבצע audit כלשהם כך שההגדרות שלי הן הגדרות דפולטיביות כרגע
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים זה לא משנה אם זאת מכונה וירטואלית ואם לא קיים GP/audit.את ה security events אתה רואה ב event viewer.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר שלום יבגני אני לא רואה שום דבר מיוחד בלוג רק רואה שאני מצליח לעשות לוג אוף ולבצע לוג און חזרה.אני מעלה צילום מסך שעשיתי הבעיה הזאת קוראת לי כשאני מנסה להתחבר עם יוזר מסוג רגיל ולא אדמין לסביבת דומיין[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים תוצאה ראשונה בגוגל:http://www.chicagotech.net/troubleshooting/cannotlogon.htmאתה אמור לראות גם security event שנרשם כאשר זה קורה.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר נסיתי ללכת לפי המאמר בשלב 4 של הפעולה הראשונה :4. Ensure that "Allow log on locally" includes Administrators, Backup Operators, Domain Users or Usנתקלתי בבעיה לא מופיע לי שם דומיין יוזרים או יוזרים ואי אפשר להוסיף,מצרף צילום מסךלגבי הלוג אני לא יכול לראות אותו באותו הזמן כי אני מנסה להתחבר עם היוזר הרגיל למערכת ורק אחרי שאני לא מצליח אני נכנס כאדמין ובלוג רשומים לי רק הלוג אוף והלוג און שבצעתי בהצלחה[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים ברור שלא מופיע לך.אתה צריך לאפשר למשתמש לעשות לוגין לשרת.תיכנס ל-Computer Management ותלך ל local user and groups ושם תעבור ל groups ותוסיף את המשתמש או קבוצה מה-AD שהמשתמש חבר בה לאחת הקבוצות המקומיות לפי מה שברצונך יעשה המשתמש. אם המשתמש אמור לנהל את השרת אז תוסיף לקבוצת ה-Administrators (המקומית של השרת).
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר ב Computer Management לא מופיע לי ocal user and group [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים זה שרת שמתפקדם כ-Domain Controller?אם כן אז אתה צריך לעשות זאת דרך Active Directory Users and Computers.אתה תראה את הכל תחת Container שנקרא Users.
פורסם 2012 באפריל 113 שנים זה נראה כמו DC...לוגין מקומי לDC מוגבל בכוונה, ונשלט דרך Default Domain Controller policy.במקומך הייתי מרים מכונת קליינט בשביל לבצע "ניסויים", ולא לבצע את כל הניסויים על מכונה אחת, שהיא גם DC.זה לא משקף לך סביבת עבודה נורמלית במצב כזה.אם בכל זאת הינך רוצה לבצע לוקין מקומי עם משתמש רגיל לDC, גש אל Default Domain Controller policy לשינוי הגדרה allow logon locally.
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר אכן זהו DC וזה רק סביבת תרגול בבית לא מדובר בסביבת אמת ואל בסביבת ניסוי בעבודה או משהו כזה,וזה מה שאני לא מצליח לבצע מה שכתבתם לי בשתי התגובות האחרונות לא הצלחתי להבין מה עלי לעשות בדיוק כדי שיוזר רגיל יוכל להתחבר במחשב הזה לDC
פורסם 2012 באפריל 313 שנים הצעתי לך להרים מכונת קליינט,אם אתה עדיין מתעקש לזבל את הDC (למרות שזו רק סביבה טסט בבית):http://img85.imageshack.us/img85/1588/capturepy.png
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר הצעתי לך להרים מכונת קליינט,אם אתה עדיין מתעקש לזבל את הDC (למרות שזו רק סביבה טסט בבית):http://img85.imageshack.us/img85/1588/capturepy.pngבצעתי את המשימה הזאת והוספתי יוזרים וקבוצות משום מה עדיין אני לא מצליח להכנס עם יוזר רגיל ומקבל אותה שגיעה. :-[
פורסם 2012 באפריל 513 שנים שוב - שום דבר בEvent Viewer?אתה בטוח?ובאמת, תנסה להרים איזשהו קליינט ווירטואלי, ותנסה לבצע Log in.אמרת שאתה לומד לא? תאמין לי שרק תרוויח אם תקשיב לנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.