עבור לתוכן

שידרוג למחשב

Featured Replies

פורסם

המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא :) אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)

פורסם

איזה מן שאלה זאת?

SSD יוסיף למה?

מה הדרישות שלך מהמערכת, על איזה תקציב מדובר?

פורסם

בכללי, SSD כן ייתן למערכת זמני תגובה קצרים יותר לכל מה שנמצא עליו. זה אומר שכל מני פעולות כמו פתיחה של תוכנות יקבלו שיפור ביצועים. זמן התגובה של המערכת פשוט מתקצר.

מה שכן, המערכת שלך יחסית להיום - כבר לא חזקה במיוחד, למשחקים זה לא יועיל, רק לשטף העבודה הכללי.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ביחס למחיר או שאולי יותר כדי כרטיס מסך חזק יותר? שלא יוגבל ע"י המעבד (חשבתי על משהו בכיוון HD6850 או 460gt ראיתי אותו בסביבות 500+ )(500-700 זה התקציב הדרישה זה ש call of duty mw3 שמשחקים חדשים יעבדו עליו נורמלי אין לי בעיה עם 20fps(

(השאלה אם הSSD יוסיף הכוונה היא שיש לי רק SATA2 לא 3 מה שמאד יגביל כל SSD במהירות הקריאה מ550-400 ל150MDPS אם

אני לא טועה זה יתן את אותם ביצועים של RAID רק בלי הסיכונים)

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה. יש לך מחשב. האם הוא מספק אותך? אם כן, אין בעייה. אם לא, מה לא בסדר? מה עובד לאט?

פורסם
  • מחבר

לא ברור מה אתה רוצה. יש לך מחשב. האם הוא מספק אותך? אם כן, אין בעייה. אם לא, מה לא בסדר? מה עובד לאט?

חשבתי שכתבתי את הכל בהודעה הקודמת call of duty לא זז עליו אני חושב שזו סיבה מספקת תקציב גם כתוב גג 700 חנוק

פורסם

לא זז? אולי כי יש לך פנטיום 4 וכרטיס מסך שמספיק כדי להריץ אותו על הגדרות נמוכות. שום SSD לא יוסיף לך FPS למשחק.

פורסם

לפי החתימה יש לו Q6600 ומאוורר של P4.

HD 6850 יהיה שדרוג טוב כדי לקבל שיפור ביצועים ניכר. SSD מצד שני לא יתרום למשחקים כלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים