עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך בגלל שהישן נשרף

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

לפני שבוע נשרף לי הכרטיס מסך(הוא הפסיק להעביר SIGNAL אחרי כמה חודשים שהוא די גמגם, ובדקתי אותו בעוד מחשבים וגם שם הוא לא עלה). היה לי כרטיס מסך eVGA NVIDIA 7600GT 256MB, ועכשיו תקוע לי בתוך המחשב Inno3D NVIDIA 7300GS 512MB.

גם הוא מאוד מגמגם(סתם כרטיס שהיה בגלל שאח שלי שידרג במחשב שלו את הכרטיס לפני כמה חודשים). הוא כל הזמן נתקע בזמן גלישה באינטרנט אפילו(מגלגלים דפים והוא עושה מסך שחור ואחרי דקה-2 חוזר ואז יכול להתקע עוד פעם אם לא סוגרים את אותו דף). בטח ובטח שהוא לא מסוגל אפילו להריץ משחקים ברמה ש7600GT היה מסוגל.

בכל מקרה, המחשב שלי עצמו גם הוא לא חדש בכלל(בן 5.5 שנים כבר), ובגלל זה הייתי רוצה לשדרג למשהו זול, בערך עד 300~500 ש"ח.

המפרט של המחשב שלי:

מעבד AMD Athlon X2 3800+ Dual Core(socket AM2)

לוח אם ASUS M2V

זכרון RAM ערבוב של זכרונות של 4x512MB 667MHz DDRII(סה"כ 2GB)

ספק כוח ZUMAX ZU500W(x2) 500W[לפני זה היה לי HEC 475W שהלך לעולמו לפני איזה שנתיים]

בכל מקרה אני לא רוצה להשקיע עכשיו במחשב חדש לגמרי כי אני רוצה לקנות איזשהו סמרטפון בקרוב ובערך עוד חצי שנה כבר לא בדיוק יהיה לי זמן למחשב יותר מדי בגלל עבודה ולימודים וכאלה וכבר אני אחפש לי LAPTOP או טאבלט שנראה לי יוכלו לעזור לי הרבה יותר מאשר מחשב נייח.

אני משתמש במחשב בעקרון למשחקים עד רמת הPES2012, FIFA12 וכאלה, כי שאר הרכיבים של המחשב שלי כבר לא חדשים(בלשון המעטה).

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

שהוא עדיף נגיד על nVIDIA GT520 1GB שאפשר למצוא אותו גם בערך באותו מחיר?

פורסם

GT 520שווה ערך ל9500GT, הHD 4850 שווה ערך ל9800GTX.

תעשה את המתמטיקה! ;D

פורסם
  • מחבר

אני שם לב גם שעדיף להזמין אותו מחו"ל מאשר לקנות אותו בארץ. תקן אותי אם אני טועה...

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם שווה לי להשקיע 100 שקל יותר ולקבל ביצועים שהמחשב שלי לא יוכל לנצל אותם :\

פורסם

קח את הHD4850 מDX

כרטיס חדש ומשתלם מאוד ביחס למחירו.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני חושב שאני אעשה. תודה רבה

פורסם

רק קח בחשבון את עניין האחריות וכו'... אני היתי רוכש את 4870 מיד שניה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שאין אותה ביד שניה אני מאמין, לא?

פורסם

נכון, כמו לכרטיס מחו"ל. פה אבל אתה מקבל כרטיס טוב יותר מחברה טובה בפחות כסף, עם אפשרות בדיקה בעת הרכישה.

אבל מצד שני אתה לוקח סיכון בכרטיס מסך שיכול למות בטרם עת :nixweiss:

פורסם

בדיוק, זה למה אני חושב שעדיף לו לקחת את הHD4850, אומנם הוא חלש יותר מהHD4870, אבל הוא לפחות מגיע חדש ולא משומש בן 3 שנים.

פורסם

אף פעם לא שמעתי על חברה של ספקים בשם "ZUMAX", זה לא גנרי?

אם זה גנרי זה יכול לשרוף לו גם את כרטיס המסך החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים