עבור לתוכן

תמונות ממקומות נחמדים בבית הספר שלי (עדכון בעמוד 4)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האוניברסיטה העברית בגבעת רם, ירושלים

• תגובות 45
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בטוח שאתה לומד בבית ספר?

פורסם

LOL

נפצים וחזיזים אפשר להדליק בסביבה? ;D ;D ;D

פורסם

אתה בטוח שאתה לא לומד באיזה קן של אלקעידה ?

פורסם

:smiley1:

בדקת מה נמצא בבונקר?

:smiley1:

פורסם
  • מחבר

דווקא די מגניב ללמוד שם כי כל פעם שמבריזים אז יש תמיד מקומות חדשים ללכת אליהם. בפעם הראשונה שהלכנו אז הלכנו משהו כמו שעתיים ולא היה לנו כח לחזור ברגל אז לקחנו אוטובוס מסוף הקמפוס עד לבית ספר :) לא בדקנו מה יש בבונקר היה שלט שאסור להתקרב :E

פורסם
דווקא די מגניב ללמוד שם כי כל פעם שמבריזים אז יש תמיד מקומות חדשים ללכת אליהם. בפעם הראשונה שהלכנו אז הלכנו משהו כמו שעתיים ולא היה לנו כח לחזור ברגל אז לקחנו אוטובוס מסוף הקמפוס עד לבית ספר לא בדקנו מה יש בבונקר היה שלט שאסור להתקרב :E

ROFL

אני באמת מתחיל לחשוב

איפה פרויקט הגרעין של ישראל נמצא

;)

פורסם

אחלה בי"ס יש לך עם כל השלטי אזהרה והכל. אני רציני, אצלנו לא שמים שום שלטי אזהרה משתי סיבות, א. אנשים לוקחים הביתה לשים על הדלת ו ב.רוצים שנמות. הוכחות שלנסיונות לצמצם את אוכלוסיית התלמידים:

-יש סורגים על החלונות רק בקומת הקרקע, למעלה אין כדי שנקפוץ חופשי.

-בטיול השנתי לקחו אותנו לניצנה. מי שלא יודע אז מדובר בחור מרחק חצי שעה באופניים מהגבול עם מצריים ו30 ק"מ דרומית לעזה.

-השרותים. כדי להפטר גם מהבנות השירותים משותפים.

אם הייתי צריך לבחור כמה דברים לצלם בבי"ס שלי אז זה יהיה:

-"הביוטופ", תפןח שנמעך כשהוא בשקית וישב שנה על המזגן.

-קיר הגובה, סימנו על הקיר את הגובה של 200 תלמידים מהשכבה, 20 מורים, סגנית המנהל, השרת (נרשם בתור "האיש שאמר לנו לא לצייר על הקיר") ואפילו איש הסנדויצ'ים. וכמובן שאי אפשר לשכוח את התמונה של הבחורה החצי ערומה שסומנה בתור "כוסית".

-קיר הפורנו, בעיקר תמונות של בחורות בכל מיני מצבים ומשום מה גם שלוש מכוניות.

יש עוד המון.

פורסם

חחחחחחחחחחחח

ענק

פורסם

איזה בית ספר זה?! :o

פורסם

זה כמו בסרטי האימה בבתי הספר המוזרים האלו,

"מה זה החדר הנוסף הזה?..."

פורסם

יש לכם שם תלבושת אחידה ? (מסכות אב"כ וחליפות בידוד כאלו) :D

נראה לי דיי מסוכן להסתובב שם ללא הגנה ראויה... חחח

פורסם

אני בכלל לומד בבסיס צבאי (בח"א 21) ואין לנו דברים מפחידים כאלה, או שפשוט לא הלכתי מספיק רחוק

פורסם
  • מחבר

למען האמת אין לי מושג מי הבנאדם המטורף שרצה לתקוע בית ספר באמצע בסיס צבאי סודי (כנראה אדון חרמץ על שמו הבית ספר שלי)

כמו שכבר אמרתי כל התמונות האלה נלקחו ממקומות די רחוקים מבית הספר ורוב הילדים אפילו לא יודעים שהדברים האלה נמצאים שם אז אין ממש בעיה. חוצמזה אני נראה לי כבר נהפך למוטציה לאט לאט אחרי שבביקור הקודם שלי במן מרתף כזה בטעות שפכתי עלי ועל חבר שלי מן נוזל ירוק מוזר כזה שהיה על הקופסה שלו סמל של קרינה או שזה היה סמל של רדיואקטיביות לא בטוח :\

פורסם

חוצמזה אני נראה לי כבר נהפך למוטציה לאט לאט אחרי שבביקור הקודם שלי במן מרתף כזה בטעות שפכתי עלי ועל חבר שלי מן נוזל ירוק מוזר כזה שהיה על הקופסה שלו סמל של קרינה או שזה היה סמל של רדיואקטיביות לא בטוח :\

אתה רציני ?...

להבא תדאג אפילו לפנות למישהו אחרי שקורה דבר כזה, אתה לא יכול לדעת מה נשפך עליך, וקרו אסונות בעבר :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים