פורסם 2004 בינואר 321 שנים תיכנות - פאסקל טוב מאד לבסיס , C , C++ בניית אתרים - HTML ממש חשוב לדעת למה בזה יש שימוש בכל בניית אתר , ויזואל בייסיק גם טוב
פורסם 2004 בינואר 321 שנים היא הכי קלה ללמידה, היא הכי פשוטהוהמתכנת המתחיל, יכול לעשות בה הכי הרבה דבריםאבל לתכנות פרופר, רק פסקלאח"כ, להתקדם לC
פורסם 2004 בינואר 321 שנים תתחיל מויזואל בייסיק, ככה תלמד את שיטת האירכיה שמשתמשים בא בתוכנות העדכניות.חוץ מזה היא פתח מעבר לתכנות באינטרנט בשפות פופולריות כמו ASP .HTML זו לא שפת תכנות, אתה תצתרך להתקל בא בסוף אם אתה רוצה לתכנת אתרים אבל אפשר ללמוד אותה ביומיים.אתה יכול להסתכל באתר:WWW.ZOOLOO.CO.ILאתר ישן, אבל מכיל קורסים לשפות תיכנות.יאיר.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים בקיצור בויזואל בייסיק אתה תגיע לתוצאות יפות הרבה יותר מהראחריי שתבין את העקרונות ותרצה להתקדם יותר אז תעבור לC JAVA או CSHARP
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני הייתי ממליץ על VisualBasic משתי סיבות - היא מאוד קלה, והיא נותנת יחסית בקלות את הצעדים הראשונים בתכנות מונחה עצמים.כמו כן לא הייתי ממליץ על פסקל, אלא דווקא אמליץ לעבור ישר ל C++, פשוט מכיוון שפסקל היא שפה שחלפה מהעולם.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני הייתי ממליץ על VisualBasic משתי סיבות - היא מאוד קלה, והיא נותנת יחסית בקלות את הצעדים הראשונים בתכנות מונחה עצמים.visual basic is not object orientedit's event oriented
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.