עבור לתוכן

צריבה של שירים לנגן MP3 לרכב וקצת הסבר כמה פונקייות שלא הבנתי מה הן אומרות

Featured Replies

פורסם

קנינו עכשיו נגן לרכב של בלקנופט שמנגן גם MP3 דבר ראשון רציתי לדעת אם החברה הזאת טובה ואמינה?

דבר שני קראתי קצת על הפונקציות בנגן ושמעתי שיש שם משהו שניקרא אפשרות די]פדוף בין תיקיות MP3 עכשיו יש לי שתי שאלות

מה אומרת הפונקציה הזאת?

איך אני צורב שירים לנגן?

פורסם

צריבת השירים נעשית כמו כל צריבה רגילה (רק שים לב שאתה צורב את השירים במצ DATA ולא כAUDIO CD)

האופציה של דפדוף בסיפריות אומרת שאתה יכול לצרוב את השירים בכמה סיפריות שונות (נניח לפי שם האמן או סגנון וכו' ) והשירים לא חייבים להיות בROOT של הCD וככה תוכל להשמיע רק נניח מסיפריה מסויימת או באפשרות של ניגון של שירים אקראיים רק מסיפריה מסוימת או מכולן

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון שאתה אומר צוחרב כמו צריבה רגילה בDATA אתה מתכוון שאני צורב את הקובץ MP3 כמו שהוא בלי לשנות אותו?

ובקשר לסיפריות אני יכוןל לצרוב לספריות אבל איך אני פותח ספרייה בדיסק ואלייה מכניס את השירים שאני רוצה?

פורסם

למה אתה מתכוון שאתה אומר צוחרב כמו צריבה רגילה בDATA אתה מתכוון שאני צורב את הקובץ MP3 כמו שהוא בלי לשנות אותו?

ובקשר לסיפריות אני יכוןל לצרוב לספריות אבל איך אני פותח ספרייה בדיסק ואלייה מכניס את השירים שאני רוצה?

1) כן.

כאילו אתה ממש צורב קבצים לחבר - צריבת DATA (הרי כמובן שאם תצרוב כ TRACK לא עשית כלום בניצול ה MP3)

2) כן.

תחשוב שהספריות מקטלגות לך את השירים.

לדוגמא ספריה Dance ובתוכה השירים שאתה רוצה

ואז ספריה Celine ובפנים שירים של סליון דיון

בקיצור.. איך שאתה רוצה - הנגן יכול להכנס לספריות ולהשמיע שירים מתוכם.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה כולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים