פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים קנינו עכשיו נגן לרכב של בלקנופט שמנגן גם MP3 דבר ראשון רציתי לדעת אם החברה הזאת טובה ואמינה?דבר שני קראתי קצת על הפונקציות בנגן ושמעתי שיש שם משהו שניקרא אפשרות די]פדוף בין תיקיות MP3 עכשיו יש לי שתי שאלותמה אומרת הפונקציה הזאת?איך אני צורב שירים לנגן?
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים צריבת השירים נעשית כמו כל צריבה רגילה (רק שים לב שאתה צורב את השירים במצ DATA ולא כAUDIO CD)האופציה של דפדוף בסיפריות אומרת שאתה יכול לצרוב את השירים בכמה סיפריות שונות (נניח לפי שם האמן או סגנון וכו' ) והשירים לא חייבים להיות בROOT של הCD וככה תוכל להשמיע רק נניח מסיפריה מסויימת או באפשרות של ניגון של שירים אקראיים רק מסיפריה מסוימת או מכולן
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר למה אתה מתכוון שאתה אומר צוחרב כמו צריבה רגילה בDATA אתה מתכוון שאני צורב את הקובץ MP3 כמו שהוא בלי לשנות אותו?ובקשר לסיפריות אני יכוןל לצרוב לספריות אבל איך אני פותח ספרייה בדיסק ואלייה מכניס את השירים שאני רוצה?
פורסם 2004 בינואר 121 שנים למה אתה מתכוון שאתה אומר צוחרב כמו צריבה רגילה בDATA אתה מתכוון שאני צורב את הקובץ MP3 כמו שהוא בלי לשנות אותו?ובקשר לסיפריות אני יכוןל לצרוב לספריות אבל איך אני פותח ספרייה בדיסק ואלייה מכניס את השירים שאני רוצה?1) כן.כאילו אתה ממש צורב קבצים לחבר - צריבת DATA (הרי כמובן שאם תצרוב כ TRACK לא עשית כלום בניצול ה MP3)2) כן.תחשוב שהספריות מקטלגות לך את השירים.לדוגמא ספריה Dance ובתוכה השירים שאתה רוצהואז ספריה Celine ובפנים שירים של סליון דיוןבקיצור.. איך שאתה רוצה - הנגן יכול להכנס לספריות ולהשמיע שירים מתוכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.