עבור לתוכן

HOTBOX - זה הרבה שגיאות?

Featured Replies

פורסם

ה uncorrectable האלו הם לא סתם מספר ,אלה Packet Loss ,אז כשזה בכמויות כאלו של עשרות מליונים לא כדי סתם ככה להעלים עיין .

העניין הוא שצריך לקחת הכל בפרופורציות , להשוות כמה uncorrectable יש לעומת כמה פאקטים בסך הכל עברו בלי בעיה ,עכשיו כאן מתחילה הבעיה כי ההוטבוקס לעומת חלק ממודמי הDOCSIS 3.0 האחרים לא מראה כמה בסך הכל חבילות כאלו עברו ,אז אי אפשר לדעת את חומרת המצב .

אבל Barman כתב שהוא לא הוריד הרבה השבוע וגם לא גלש הרבה ,ככה שכמה עשרות מליון שגיאות נראה לי מוגזם .

פורסם

זה רק מראה איזה מכשיר זוועתי זה לא הייתי נוגע בזה

פורסם

מה מראה שזה מכשיר זוועתי ? השגיאות כנראה נגרמות בגלל הקו ולא המכשיר , זה שהוא גרוע מאוד בתור נתב זה לא חדש , אבל בסך הכל בתור מודם הוא עושה את העבודה ..

פורסם

זה לא קשור למכשיר, כמו שאמרתי בכמה תראדים קודמים, השגיאות שלא תוקנו והשגיאות שתוקנו הם דברים שלא להעלים עין מהם זה אומר שיש "קצר" באחת מהרכיבים שנובעים מהכן שהו, מתשתית ומכבל או ממגבר-מנחת או מהתשתית בכלל או שהכי חמור תקלה איזורית שרעשים SNR שלא מעבירים מידע אלא רק כמו צעקות שנכנסים ומשפיעים על כל התעבורה וגורמים לנפילות עליות ושגיאות.

שגיאות זה רעשים, חד וחלק שיכול לנבוע מהרבה סיבות, הרוב שאפשר לסדר בקלות זה מנחת/מגבר בבית או בבניין, השאר זה באיזור או בציוד של הוט. בסופו של דבר זה משהו שצריך לפתור וחייב, ואם זה לא דרך הוט אז תחפשו מה זה גורם ותגידו להם שזה מהם. מבחינת ביצועים - הורדות - פינגים - איבודי מידע - , הם עם המערכת שלהם זה כמו מערכת 386 שאומר להם שהכל בסדר אבל אצלנו המודם יצא מסינכרון והם לא יראו את זה.

פורסם

זה לא קשור למכשיר, כמו שאמרתי בכמה תראדים קודמים, השגיאות שלא תוקנו והשגיאות שתוקנו הם דברים שלא להעלים עין מהם זה אומר שיש "קצר" באחת מהרכיבים שנובעים מהכן שהו, מתשתית ומכבל או ממגבר-מנחת או מהתשתית בכלל או שהכי חמור תקלה איזורית שרעשים SNR שלא מעבירים מידע אלא רק כמו צעקות שנכנסים ומשפיעים על כל התעבורה וגורמים לנפילות עליות ושגיאות.

שגיאות זה רעשים, חד וחלק שיכול לנבוע מהרבה סיבות, הרוב שאפשר לסדר בקלות זה מנחת/מגבר בבית או בבניין, השאר זה באיזור או בציוד של הוט. בסופו של דבר זה משהו שצריך לפתור וחייב, ואם זה לא דרך הוט אז תחפשו מה זה גורם ותגידו להם שזה מהם. מבחינת ביצועים - הורדות - פינגים - איבודי מידע - , הם עם המערכת שלהם זה כמו מערכת 386 שאומר להם שהכל בסדר אבל אצלנו המודם יצא מסינכרון והם לא יראו את זה.

השאלה היא אם לחפור להוט בנושא והאם זה יניב משהו... לא בדקתי את עניין איבודי המידע. מצד שני מדי פעם יש נפילות מהירות קטנות, אבל אני לא יודע אם יש קשר.

בפעם האחרונה דיברתי איתם לפני שבוע, הם קצת התפלאו על כמות השגיאות והם שמו אותי במעקב ליומיים. מאז לא שמעתי מהם.

בגדול הכל עובד, אבל אין לי בסיס להשוואה אם זה יכול לעבוד טוב יותר.

יש גם משהו ממכר בבדיקת כל המספרים האלה, אבל זו כבר בעיה שלי. :P

פורסם

המצב אצלי אחרי 3 ימים:

pvQ1o.png

כנראה שסוף סוף סידרו את זה בהוט. לא פניתי אליהם...

פורסם

זה אחרי 17 יום + כמה שעות

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה מראה שזה מכשיר זוועתי ? השגיאות כנראה נגרמות בגלל הקו ולא המכשיר , זה שהוא גרוע מאוד בתור נתב זה לא חדש , אבל בסך הכל בתור מודם הוא עושה את העבודה ..

מאז שקיבלתי את hotbox, יש לי בעיות גם בגלישה, גם במשחקי רשת (PC, PS3) - מתנתק משרתי משחק ביתיים, או שלפעמים בכלל לא מצליח להתחבר. לפני המודם הכל עבד אצלי בלי בעיות. מבחינת הורדות אין לי בעיות מיוחדות.

אז זה לא רק עניין של הורדות.

פורסם

אם דיברת אלי, אז כן. ניסיתי גם לעשות L2TP וזה עובד יום ואז מתנתק. אני רוצה לקנות ראוטר, וזה מה שהמליצו לי בספק. השאלה אם זה ישפר את הביצועים.

פורסם

לא הבנתי, הוא מוגדר כמודם בלבד? אם כן, יש לך ראוטר כרגע?

פורסם

אם הוא מוגדר כמודם לבלד ועדיין יש לך בעיות במשחקי רשת, אולי יש לך איבודי מידע בתשתית.

תבקש לשים את המודם במעקב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים