פורסם 2012 במרץ 2613 שנים איזה מתחים אפשר לתת לארדואינו דרך הפלאג 2.1 ?והאם צריך לתת לו את זה גם שהוא מחובר למחשב או שמהמחשב הוא מקבל דרך הUSB ? בכל מקרה הוא יודע אם אני שם נגיד בחיבור 9V להוציא בחיבור של ה5.5 5.5 ? זאת אומרת הוא יודע להמיר מתח ?
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים לפי האתר של ארדואינו:[table][tr][td]Input Voltage (recommended)[/td][td]7-12V[/td][/tr] [tr][td]Input Voltage (limits)[/td][td]6-20V[/td][/tr][/table]אם אתה לא רוצה להקשות עליו, תן לו 7.5-9Vבמיוחד אם יש לך ארדואינו לא מקורי...לא צריך חשמל חיצוני אם הוא מחובר ל-USB, אלא אם אתה משתמש בתוספות זוללות זרם.ה-USB של המחשב יכול לספק עד 500mA, לרוב הצרכים זה מספיק.לא הבנתי את השאלה האחרונה שלך...כעקרון על הכרטיס יש כמה רכיבי המרת מתח, יש מייצב ל-5V ויש גם ל-3.3V
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר אוקי , אבל יש לי עוד שאלה :הכניסה של המתח זה 2.5 או 2.1 ? זה משמעותי ?
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים על הארדואינו יש פיוז אוטומטי של 500mA בחיבור ל-USB, כך ש-USB3 לא יעזור לך במקרה הזה.ה-2.1 מ"מ זה קוטר הפין במחבר של המתח, מחבר ספק גדול יותר כנראה יהיה שמן יותר ויכול להיות שפשוט לא יכנס.גם אם כן, יכול להיות שלא יהיה מגע טוב.
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר תודה ,2.1 זה מה שיש לי , אני אחבר את זה לקליפס של 9V וזהו . חבל לקנות אם יש מיותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.