עבור לתוכן

התלבטות אחרונה (בתקווה ) על IN EARS

Featured Replies

פורסם

חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני

( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם

dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה.

Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 )

Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!)

ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג משהו טוב יותר מCX500 שהם BASS DRIVEN ובלי לחשוש להתאכזב

( אני חייל וכסף לא נופל מהשמיים ) אז אני מעדיף לקנות משהו מוכר ומהארץ .. מחיר : 400 שח

ד"א אני התלהבתי קצת מהטור כי הם מבאג והאחריות תהיה יותר טובה מאשר הסנהייזר מKSP ( לא לדיון! חח)

אני אשמח לקבל חוות דעת שלכם על האוזניות ( שוב כולם עולות לי אותו דבר !)

פורסם

תמצא אותה לקניה בבאג,לדעתי קניה מצויינת,אני מבטיח לך שאתה תהיה מרוצה מאוד,האוזניה היא

q350 בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תמצא אותה לקניה בבאג,לדעתי קניה מצויינת,אני מבטיח לך שאתה תהיה מרוצה מאוד,האוזניה היא

q350 בהצלחה.

אני שונא את AKG לא התחברתי אפעם לחברה הזאת ומבנה האוזניות שלהם לא נוח בכלל ( זה כמו שילוב של כפתור ואין איר)

דבר נוסף הרגע גיליתי שאין לי דרך להשיג את הKLLIPSCH בארץ ואין אחריות על האוזניות כי הם מחו"ל אז המצב קצת נדפק כי די התלהבתי מהם

פורסם

לי יש והיה cx400-500-280,ואין מה להשוות לסאונד ונוחות ב-q350.

פורסם

shure SE215

460ש"ח עם אחריות שנתיים מגבעון.

פורסם
  • מחבר

shure SE215

460ש"ח עם אחריות שנתיים מגבעון.

הבעיה של SHURE שהם לא חובבים של באס באוזניות שלהם וכבר התאכזבתי מSHURE פעם

אני מתלבט אם לקנות את הביטס באחריות שיש לי מבאג או לנסות לקנות את הקליפס מחול וללא אחריות לצערי

פורסם

שטויות במיץ, אלא אם כן הסטנדרט שלך לבאס טוב זה +20db מהרפרנס כמו שרק ביטס יודעים.

לך תקרא כמה ביקורות.

פורסם

מצטרף להמלצה על SE215, האוזניות פשוט תענוג כל עוד אתה שומר מרחק ממוזקיה קלאסית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים