עבור לתוכן

The Blacklist - new SHITTY movies; warn your fellow buddies

Featured Replies

פורסם
A Good Day to Die Hard

זה ברוסיה, העלילה היא קישקוש, לא הומוריסטי, ברוס וויליס משחק דמות שהיא בעיקרה משנית.

אפשר עוד לצפות בזה כסרט אקשן סביר ומטה, ואנחנו אוהבים את ברוס וויליס, אבל זה הגרוע בסרטי הסדרה.

מחזק

• תגובות 253
  • צפיות 193.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
עריכה: הקדימו אותי למעלה חח (:

אין בעיה עם כפילויות, זה רק מחזק את העמדה.

אפשר להשתמש גם בתודות לאות הסכמה.

פורסם

נכון שמת למות החדש מלא חורי עלילה והוא לא מותח כמו הראשונים אך הסרט רחוק מלהיות גרוע..

באטמן החדש הרבה יותר גרוע לדעתי..

פורסם
  • מחבר

ולכן קרה שעדיין לא ראיתי אותו.

צפיתי 10 דק' ואמרתי: "נדחה את זה בעוד כמה שנים" חח.

פורסם

כמוני בדיוק.

בכלל לא יודע מה עשו מנולן..מומנטו היה אדיר זה נכון ואינסומניה לא רע (אבל אותו עשו השחקנים), יוקרה היה נחמד אך ארוך יתר על המידה ואינספשון (התחלה)? העתק מוחלט של סרט של סטושי קון.

נכון שבאטמן תחתיו היה יותר נסבל מהישנים אבל זה רחוק מלהיות סרטים טובים (בהימאר זאת, הבאטמן השני היה לא רע, במיוחד בגלל ג'וקר והפושעים שעשו את החחלטה הנכונה)

פורסם
נכון שמת למות החדש מלא חורי עלילה והוא לא מותח כמו הראשונים אך הסרט רחוק מלהיות גרוע..

הבעיה העיקרית שלו הוא שזה פשוט לא מת לחיות. זה סתם עוד סרט אקשן עם ברוס ויליס וגם ככזה הוא סוג ד'.

פורסם

BUNRAKU

מה זה החרטה הזה?

גם

The man with the iron fists

התחיל בסדר ונהיה הזוי

פורסם
  • מחבר

Oblivion

לוקח מקום כבוד במצעד הסרטים הגרועים של השנה/לדורות.

אולי בגלל שדרסו ביד גסה את הז'אנר האהוב עלי בסרט חלול ושטיקי, חטפתי ג'ננת עצבים מיוחדת מהסרט הזה.

אל תתפתו לחצי השעה הראשונה (שעוד איכשהו בסדר), או לאפקטים המושכים בעין, זה הכל בלוף אחד גדול שנועד למשוך אותך פנימה.

הסרט מתפתח לאט, וכשהוא כבר מתחיל להתפתח, אתם תקוו שהוא לא היה מתחיל.

אין לי מילה חיובית אחת עליו. ציון 7 my arse. צריך לירות לתסריטאי בראש בכיכר החצר. :facepalm::facepalm::facepalm:

רוצים לראות סרט טוב שבאמת תהנו ממנו במקום לסבול? אז תשכחו מערמת החרא המצחינה הזאת, ותראו את סרט האנימציה The

Croods.

סרט משובח לכל המשפחה, שבניגוד ל-turd הנ"ל, אני יכול להמליץ עליו בקלות ובחום.

פורסם

מקווה שאתה טועה.. זה מתבסס על קומיקס שמאוד חיכיתי לו (אם כי עדיין לא קראתי).

התחילו לדבר על הסרט בערך שנתיים (!!) לפני שהקומיקס שוחרר

פורסם
  • מחבר

בזמן האחרון זה נראה נכון מתמיד, שככל שסרט מתוקצב יותר, עם כוכבים גדולים יותר, זוכה לתקציב פרסום שמן, כך הוא מתברר גם כפלופ גדול באותו הסדר גודל ששיווקו אותו.

מכונת כספים עם תוצרים עלובים.

פורסם

אוקיי אז לא טעיתי. הקומיקס עדיין לא יצא, זה הפליא אותי כי יש לי 99% מכל הדברים שהחברה הזאת הוציאה (כולל כריכות אלטרנטיביות ומה לא. כן, אשכרה קניתי אותו קומיקס פעמים, שלוש, ארבע ואף יותר פעמים בשביל הכריכה האלטרנטיבית). לקומיקס הזה חיכיתי במיוחד כי הם אמרו שזאת תהיה ההפקה הכי גדולה שלהם ושיש כבר תוכניות לסרט. מעניין למה הם לא הוציאו את זה בסוף

פורסם
  • מחבר

ממתי קודם מוציאים סרט ולאחריו את הקומיקס? זאת אופנה חדשה חח?

תמחוק את הסרט והקומיקס מהתודעה, אם הסרט הוא אינדיקציה כלשהי... אני לא סתם יוצא עליו.

פורסם

חחח מצטער, אני חייב לנסות

אבל כן, הטריילר לא עשה רושם טוב.

לא יודע מה נסגר עם החברה הזאת. הם די מצליחים ואין להם קשיים כלכליים עם זאת, מסתבר שכבר שנה וחצי שהם לא מוציאים משהו חדש וככל החדשות באתר הרשמי שלהם מהתקופה האחרונה זה על סרטים שעומדים לצאת על פי קומיקס שלהם. חוץ מזה, כלום.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הטריילר כבר גילו לך שם את הכל חח (אין הרבה מה לגלות).

תגובה שנונה מיוטוב:

its like an adult version of WALL E

:lol:

פורסם
  • מחבר

The Colony

סרט עם מורפיוס.

בחזון פוסט אפוקליפטי חבורה של קניבלים מפתחת craving לחבורה אחרת של אנשים שלא רוצים להיאכל.

גרוע ומיותר.

עדיין נהנתי יותר מ-Oblivion חח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים