עבור לתוכן

איזה כ. מסך עד 570 ש"ח אבל לא Ti4200 ?

Featured Replies

פורסם

כל משחק, אבל כל משחק אני משחק עם פילטרים עם הכרטיס הזה, אפילו HL2 רץ חלק עם פילטרים ובלי אוברקלוק בכלל, אין משהו יותר טוב שאתה יכול לקבל בסכום הזה, מנסיון...

פורסם

אני עוד אוכל לקנות אותו ?

פורסם

כל משחק, אבל כל משחק אני משחק עם פילטרים עם הכרטיס הזה, אפילו HL2 רץ חלק עם פילטרים ובלי אוברקלוק בכלל, אין משהו יותר טוב שאתה יכול לקבל בסכום הזה, מנסיון...

באיזה רזולוציה ? 800x600?

בסכום של 600 שקל אין כרטיס יותר טוב מTI4200, על 5600 לא שווה לדבר (הרגיל)

תחסוך קצת כסף (תכפיל את הסכום) ותקח כרטיס טוב)

פורסם

באיזה רזולוציה ? 800x600?

בסכום של 600 שקל אין כרטיס יותר טוב מTI4200, על 5600 לא שווה לדבר (הרגיל)

תחסוך קצת כסף (תכפיל את הסכום) ותקח כרטיס טוב)

ברזולוציה של 1024X768 ב 32 ביט וההגדרות הגבוהות ביותר!

פורסם

אין מצב שאתה משחק במשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר על רזולוציה גבוהה ועל פול פילטרים..וזה לא רוקד לך סמבה באמצע המשחק...

פשוט אין מצב...

פורסם

אין מצב שאתה משחק במשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר על רזולוציה גבוהה ועל פול פילטרים..וזה לא רוקד לך סמבה באמצע המשחק...

פשוט אין מצב...

צודק.... הייתי נותון לך 15 FPS אם אתה קורא לזה חלק..

וכבר שאלתי ואני אשאל שובבב... הכרטיס הזה לא דור ישןן!? הוא לא תומך בDX9... אז משחקים כמו HL2 עובדים חלק עליו??

פורסם

בין 45 ל 85 שזה המקסימום אף פי אס... 45 בחלקים ממש קשים ...

פילטרים AAX4 ו AFX4

והוא דור ישן, דיירקט איקס שמונה אבל בקושי יש הבדלים...

תראו זה כרטיס מעולה, כל אחד תופס ממנו כעגלה, ממש לא, הוא נותן ממש הרבה יחסית למחיר שלו, ואם פותח הת'רד רוצה לקנות משהו במחיר הזה הייתי ממליץ על זה, אין משהו אחר שאפשר לקנות בתקציב הזה!

פורסם

הוא צודק במאה אחוז, הייתי אצלו וראיתי במו עיני שעל פילטרים גבוהים HL2 BETA עובד חלק לגמרי וכיף לשחק!! למרות שאצלי זה נראה טיפה יותר טוב והפנים של האנשים נראים יותר טוב אבל זה לא ממש מפריע או משנה ועדיין אפשר לשחק בסבבה!

פורסם

הוא צודק במאה אחוז, הייתי אצלו וראיתי במו עיני שעל פילטרים גבוהים HL2 BETA עובד חלק לגמרי וכיף לשחק!! למרות שאצלי זה נראה טיפה יותר טוב והפנים של האנשים נראים יותר טוב אבל זה לא ממש מפריע או משנה ועדיין אפשר לשחק בסבבה!

אצלו למשל, בגלל הדיירקט איקס 9 זה נראה טוב יותר (ממש הבדלים מזעריים) אבל זה רץ פחות טוב (כי הכרטיס חלש יותר)

גיא אני יודע שאתה תתווכח עכשיו שהכרטיס שלך טוב, אז אני אומר מעכשיו, הכרטיס של גיא טוב!

פורסם

הבטא של HL2 לא היה כבד כל כך. אל תשכח שזה היה מפות קטנות מאוד עם מעט אויבים ומעט לא היה צורך לחשב AI ושאר הדברים המכבידים. נסה לשחק KOTOR או POP עם פילטרים, לא תעבור את ה10 פריימים

פורסם

לא נכון, קודם כל יש גם מפות ענקיות בבטא ומלאות באוייבים, גם שם זה עבד חלק, מה עוד שזה גם בטא, ובטא מלאה בבאגים, וגם זה משחק שעדיין לא עבר התאמה מלאה למחשבים שלנו ככה שזה בכלל מגמגם...

בקיצור, אין לך משהו יותר טוב לקנות בתקציב הזה, אני אישית מרוצה מהכרטיס שלי ולא מתכנן להחליף אותו בקרוב, אני מציע לך לחסוך עוד כסף (לפחות 1000) אם אתה גיימר ואם אתה פה ושם משחק אז קנה את ה TI 4200...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים