עבור לתוכן

מבקש עזרה - לוח אם למעבד 2600k

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתכנן לקנות מחשב חדש לעבודה מאומצת בעיבוד תמונה.

התקבעתי על מעבד - 2600k (או i7 2600 אבל ההבדל ממש זניח במחיר אז למה לא k ? )

עם 16 גיגה ראם לפחות

בלי כרטיס מסך - יש ליבה גראפית במעבד שתספיק כאן. אבל אולי בעתיד אקנה..

לא מתכנן OC.

איזה לוח אם Z68 מומלץ ?

דרישה אולי ייחודית מלוח האם היא שאני אוכל לחבר 2 מסכים.

(כמובן רצוי usb3,sata3)

תודה רבה!,

דובי

פורסם

מתוכנן OC? כי אם לא אין צורך, לא בלוח Z68 ולא במעבד K.

פורסם
  • מחבר

היי

אז אתה מציע h67?

אבל אז לא אוכל גם אם ארצה בעתיד לעשות ssd caching \ dual graphics card.

פורסם

כך בחשבון שמשבוע הבא יהיו זמינים למכירה כבר לוחות אם Z77

GA-Z77X-UD5H GA-Z77-D3H GA-Z77MX-D3H GA-Z77M-D3H GA-H77-D3H GA-H77M-D3H GA-B75-D3V GA-B75M-D3H GA-B75M-D3V

פורסם
  • מחבר

אז עדיף לחכות עוד שבוע שבועיים ולקנות את המחליף של 2600 ? (ולוח אם תואם?)

כנראה יהיה יקר מאוד בהתחלה לא ?

ומה הייתרונות של הציפסט החדש ?

תודה רבה על המידע

פורסם

אם זה לא דחוף לך מומלץ לחכות, רק שזה יהיה עוד יותר מחודש עד שהם יצאו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה לוח טוב מאוד יש לי אותו. עכשיו תפסיק להמליץ על דברים לא משתלמים ולא אקטואליים, שהוא יקנה את המחשב יהיה עדיף לו מעבד מהדור החדש ביחד עם לוח מהדור החדש, הבנת?

כל תגובה שלך (שיש בה המלצה), לא ממש עוזרת ואפילו מקשה על לעזור לאחרים בגלל שאתה יוצר בלבול.

פורסם

זה לוח טוב מאוד יש לי אותו. עכשיו תפסיק להמליץ על דברים לא משתלמים ולא אקטואליים, שהוא יקנה את המחשב יהיה עדיף לו מעבד מהדור החדש ביחד עם לוח מהדור החדש, הבנת?

כל תגובה שלך (שיש בה המלצה), לא ממש עוזרת ואפילו מקשה על לעזור לאחרים בגלל שאתה יוצר בלבול.

הבחור ביקש עזרה בבחירה , אז עזרתי לו . ואתה תפסיק להעיר לי על כל סטוטס שאני רושם למישהו...

בשביל זה יש פורום. כל אחד אומר את הדעה שלוו קפישש?

פורסם

לוח מענין מהסידרה החדשה GA-Z77MX-D3H

נגד הלוח:

Micro ATX

מערכת חשמל חלשה.

זוג SATA6

4 חיבורי USB3

בעד הלוח:

מחיר 680 שקל.

תומך ב-SLI/SF 8X8X [הסלוט העליון ביותר עם הסלוט התחתון ביותר]

6 חיבורי SATA בכללי

עד 14 חיבורי USB

יציאות לכרטיס מסך VGA/DVI/HDMI

בעוד 100 שקל יש לוח קצת יותר מפתה-GA-Z77X-D3H

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה החסרון בעצם בMICRO ATX?

פורסם

בשביל זה יש פורום. כל אחד אומר את הדעה שלוו קפישש?

הפורום הזה נועד להמליץ לאנשים על חומרה שתתאים לצרכים שלהם, ההמלצות צריכות להיות משתלמות ואקטואליות. כמו שנאמר כאן בפה אחד בתחילת הת'רד לא ניתן לעזור לפותח הדיון עד יציאת המעבדים, כי היו לא מעט שינויים.

אתה מבין שאתה "משחק" כאן בכסף של אנשים? יכולים להקשיב להמלצות שלך ולהיתקע עם דברים שלא עונים על דרישותיהם או שהם יענו אך היו דברים עדיפים יותר באותו מחיר או נמוך ממנו. אני מקווה שאתה מבין תלמד קצת את הנושא ורק אז תתחיל להמליץ.

בתקופה שעבדתי בתחום, לא מעט אנשים שבאים ואומרים שיש להם תקציב של 8,000-9,000 ש"ח והם רוצים את הטוב ביותר ובאים אם רשימת "תנאים", הם אומרים אני רוצה את המעבד הזה ו-4 כרטיסים כאלו וכרטיס קול יעודי הכי יקר בשביל לשמוע מוזיקה הכי טוב. ואת זה הם אומרים רק בשביל שהמחשב יחזיק לפחות 5 שנים (מה שלא נכון, לרוב אחרי 3 שנים המחשב כבר לא עומד ברף של החומרה גם אם היא הייתה השיא באותה תקופה). אני מנסה להסביר להם שזה לא משתלם (הבוס היה מנסה לשכנע אותי לתת להם מה שהם רוצים...), בדרך כלל ללא הצלחה.

אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, לא להוריד את הרמה של הפורום.

פורסם

הפורום הזה נועד להמליץ לאנשים על חומרה שתתאים לצרכים שלהם, ההמלצות צריכות להיות משתלמות ואקטואליות. כמו שנאמר כאן בפה אחד בתחילת הת'רד לא ניתן לעזור לפותח הדיון עד יציאת המעבדים, כי היו לא מעט שינויים.

אתה מבין שאתה "משחק" כאן בכסף של אנשים? יכולים להקשיב להמלצות שלך ולהיתקע עם דברים שלא עונים על דרישותיהם או שהם יענו אך היו דברים עדיפים יותר באותו מחיר או נמוך ממנו. אני מקווה שאתה מבין תלמד קצת את הנושא ורק אז תתחיל להמליץ.

בתקופה שעבדתי בתחום, לא מעט אנשים שבאים ואומרים שיש להם תקציב של 8,000-9,000 ש"ח והם רוצים את הטוב ביותר ובאים אם רשימת "תנאים", הם אומרים אני רוצה את המעבד הזה ו-4 כרטיסים כאלו וכרטיס קול יעודי הכי יקר בשביל לשמוע מוזיקה הכי טוב. ואת זה הם אומרים רק בשביל שהמחשב יחזיק לפחות 5 שנים (מה שלא נכון, לרוב אחרי 3 שנים המחשב כבר לא עומד ברף של החומרה גם אם היא הייתה השיא באותה תקופה). אני מנסה להסביר להם שזה לא משתלם (הבוס היה מנסה לשכנע אותי לתת להם מה שהם רוצים...), בדרך כלל ללא הצלחה.

אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, לא להוריד את הרמה של הפורום.

תאמין לי שיש לי ניסיון לא פחות משלך, והמוצר שאני המלצתי עליו יענה לו על כל הדרישות שלו.

פורסם

אתה מבין שאתה "משחק" כאן בכסף של אנשים? יכולים להקשיב להמלצות שלך ולהיתקע עם דברים שלא עונים על דרישותיהם או שהם יענו אך היו דברים עדיפים יותר באותו מחיר או נמוך ממנו.

הלוח הזה שייך לדור ה-SB הוא מתכן על ה-IB. לך תדע אילו מגבלות יהיו למעבדים החדשים על הלוחות הישנים? יכול להיות שיהיו לוחות משתלמים באותו המחיר עד אז (לא חסרים מקרים כאלו). כמו שנאמר, שיצאו המעבדים, אז נדבר.

פורסם

מה החסרון בעצם בMICRO ATX?

זה לא ענין של טוב ורע.זה ענין של מה אתה מצפה שהלוח יעשה.[עם ניקח את הלוח שנתתי דוגמא-GA-Z77MX-D3H]

בדרך כלל מערכת החשמל של MICRO ATX חלשה יותר.[יש יוצאי דופן כמו ZOTAC שהוציאו עכשיו Z77 מדהים]

רק 24 פין פלוס 4.לעומת לוחות מכובדים שיש להם 24 פין פלוס-8 ועוד חיבור חשמל ל-PCIEX בצורת-6 פין או מולקס אפילו SATA

אפילו שהלוח עושה X8X8 לא היתי מצפה ממנו להחזיק שני כרטיסי מסך חזקים.ומצד שני מי כבר הולך להרכיב על לוח כזה זוג GTX680 לדוגמא.

כרטיס מסך תופס שני סלוטים מהלוח מה שמשאיר אותך עם כמעט אפס אפשרות להוסיף התקנים אחרים.ומצד שני מה כבר צריך היום להוסיף ללוח יש רשת ועם מתעקש על רשת אלחוטית יש בתצורת USB

הכרטיס קול המובנה מספיק טוב לכל משתמש רגיל.אבל עם אתה עורך מוסיקה כנראה שהלוח לא יתאים למשתמש כזה.

עם יש לך להרכיב כרטיס מצלמות-כנראה שהלוח לא יתאים לך.

אז כל אחד והשומושים שלו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים