פורסם 2012 במרץ 2413 שנים שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוציםמחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXEכל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדראני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים אוסתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה?או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר יש לי חדר גדול וברגע שאני יושב בחלק האחורי של החדר ליד הרמקולים האחוריים זה באסה לשמוע רק מקדימה,
פורסם 2012 במרץ 2913 שנים אני שומע מוזיקה עם MPC-HC שמאפשר הפניה של כל ערוץ לאן שאתה רוצה כולל הכפלה.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר הפתרון שהבאת לי הוא טוב , אבל שאני רוצה לנגן מ יוטיוב לדוגמה אין לי אופיציה כזו אולי יש כרטיס קול שעושה את זה?
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אצלי ב Creative X-fi יש Stereo Surround .בעצם עושה Upmix לכל הערוצים , וזאת הגדרה גלובלית ששומעים בכל אפליקציה כולל YouTube ...
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים יש לי את האפשרות הזו בAUDIGY (לא תודות לקריאייטיב הנבלות), אני מעדיף את הפתרון שלי מבחינת איכות השמע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.