עבור לתוכן

כרטיס מסך לוהט

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש לי כרטיס מסך HD4850 של GIGABYTE שבעבר היה מחובר אליו מאוורר ZALMAN שהגיע ביחד עם הכרטיס.

לאחר שהמאוורר הרעיש תקופה ארוכה (אבל שמר על טמפ' מאוד נמוכות) נשברה למאוורר כנף והחלטתי כבר להחליף אותו, שמתי ברוב טיפשותי COOLERMASTER G1 שעצוב כמה שהוא עלוב... במנוחה הכרטיס על 60 במקרה הטוב 90 במקרה הרע, במאמץ עובר את ה 110 ולא מעט פעמים המחשב נופל (אני מניח שזה בגלל טמפרטורה גבוהה שהכרטיס מסך מגיע אליה).

ועכשיו לענייננו: האם ARCTIC COOLING ACCELERO TWIN TURBO PRO שעולה 160 ש"ח ב KSP יעשה את העבודה? גם מבחינת שקט גם מבחינת קירור?

האם החיבור שלו הוא לכרטיס מסך עם 2 פינים ולא 3 (כי זה החיבור שיש לכרטיס)?

והאם KSP גם יתקינו לי את הקירור על הכרטיס מסך או שצריך להוסיף על זה עוד כסף?

תודה מראש

פורסם

לדעתי לא שווה להשקיע בכרטיס הזה כסף, אולי כדאי לאלתר משהו עם מאוורר 80 מ"מ..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני לא כזה גיימר מטורף, סתם מדי פעם משחקי מולטיפלייר או פיפא או משהו כזה, אני לא מתכוון להשקיע 700 800 שקל על כרטיס חדש וקומבינה עם מאוורר 80 לא תעזור... שום דבר לא מזיז לחרא הזה..

אני רק מקווה שה TWIN TURBO PRO יעשה את העבודה... יש כרטיס ב 200-300 שקל שהוא יותר טוב מהכרטיס הזה??

פורסם

שום מאוורר לא כזה עלוב.

לי זה פשוט נשמע שלא ניקית\החלפת משחה או לא ניקית את הפד.

פורסם

הCoolViva G1 ידוע ביכולת קירור מוגבלת (מה ציםת ממוארר 60מ"מ שעובד בסלד הזוי)..

בכל מקרה הפתרונות של AC יעניקו לך אחלה ביצועים ורמת שקט..אל תעבוד עם הכרטיס במצב שהוא עכשיו ! זה סתם יגרום לו למות בסוף..

פורסם
  • מחבר

טוב אני אקנה את ה TWIN TURNO PRO ב 160 שקל מ KSP ואקווה לטוב... הכרטיס מסך בעיקרון טוב... רק הטמפרטורה מטורפת..

תודה

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רציתי רק לעדכן שרכשתי את ה Twin Turbo Pro וממצב של 80 מעלות במנוחה, ו 110 במאמץ (עד כדי כיבוי) הטמפרטורות ירדו לכ 35 מעלות במנוחה ובזמן הרצת משחק שהיה גורם לקריסת המחשב הטמפרטורה על 45 מקסימום.

בקיצור- משתלם מאוד, קר מאוד, שקט מאוד- מאוד ממליץ על הכרטיס.

למי שחושש מההתקנה היא לא מאוד מסובכת, זורמים עם ההוראות וזה די פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים