פורסם 2012 במרץ 2313 שנים בכתבה באתר אחר הוסבר מדוע לא ניתן להזרים סרטי HD האם באמת לא ניתן להזרים סרטי HD? גם בראוטר כזה ? http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND#specTL-WR1043ND) המרחק בין המחשב שלי לסרטימר הוא בערך 7 מטר שבניהם קיים קיר עם דלת שלרובה פתוחה ולסטרימר מחובר TL-WN821N(אני לא יודע כמה זה משנה אבל אני נותן לכם תמונה כוללת כדי שתבינו ) האם באמת לא אוכל להזרים סרטי HD ?
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים תסתכל על הkbps של הסרט ואז תסתכל על החיבור עם הראוטר(N זה או 150 או 300) ותחשב לבד. תצא מנקודת הנחה שאתה לא באמת תקבל 150 אלא אולי 100.
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים ל PS3 יש WIFI בתקן G ואפשר להזרים איתו HD (למרות שמומלץ מאוד לחבר אותו ישירות לראוטר ולא להשתמש ב WIFI).ניסיתי את זה והצלחתי להגיע להרצה חלקה ברוב המקרים, במקרה הכי גרוע מורידים מעט את האיכות של הסרט.
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים מחבר אני לא ידוע אם מותר לפרסם כאן פורומים אחרים אבל לא קריטי בכל מקרה אני כנראה אקנה את הראוטר וסטיק אחר כי הוא לא עובד עם הנגן שלי .. עכשיו רציתי לשאול ישבתי אצל דוד שלי וראיתי איך סרט נראה בשיתוף קבצים והאיכות ירדה משמעותית אומנם לא ברזולוציה (או שכן לא בטוח) אבל באיכות היא די ירדה האם זה אמור לקרות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.