עבור לתוכן

בידוד הלחמות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לק לא עובד. עוד הצעות ? סילקון לא נתפס לי טוב על ההלחמות ודבק חם אני לא אוהב לעבוד איתו. איזה עוד חומר שמורחים טוב ?

• תגובות 34
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סיליקון לא אמור להידבק להלחמות אלא לעצמו ולבידוד של חוטים וכו

אוטם אקרילי (דומה לסיליקון) אוליי ידבק קצת יותר טוב אבל אני לא בטוח שהוא כזה מבודד טוב כמו סיליקון (לא שיהיה הבדל במתחים נמוכים כמו 240V)

פורסם
  • מחבר

אין איזה משחה כלשהי ? אני צריך חומר זול , סוג של דבק ? פשוט אני לא אוהב לעבוד עם דבק חם.

פורסם

יש את הסיליקון הלבן הזה שמשתמשים איתו במפעלים, הוא קשיח יותר מסיליקון איטום לבניינים

אוטם אקרילי (בחומרי בניין, מגיע באותם מיכלים כמו סיליקון איטום) קצת יותר דומה לסיליקון ה "מקצועי" אבל זה לא אותו חומר - אוטם אקרילי למשל נקרע יותר בקלות מסיליקון

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי עם הסיליקון

פורסם

כשעושים אלקטרוניקה צריכים לעשות מתוך כוונה תחילה שיחזיק שנים

ולא הייתי סומך על סיליקון ודבק אקרילי שיחזיק מעמד הרבה כי עם הזמן הוא מתפרק מניסיון

אני חושב ששרינקים הוא הפתרון הנכון והאלגנטי ביותר וממש לא יקר

אפשר להביא בדולרים בודדים כמה מטרים מאיביי

פורסם
  • מחבר

בפעם ה100 אמרתי שאני צריך חומר ששמים מלמעלה ולא מלבישים לפני ההלחמה כמו שרינק !

פורסם

א. זה לא יקר.

ב. תפסיק להתעצל.

פורסם
  • מחבר

א. אל תיכנס לי לכיס

ב. מה עצלן ? יש לי כבר תוצר מולחם וסגור איך אני ישים עליו שרינק בידיוק ?!?! אני צריך חומר ששמים מלמעלה ולא שרוול ! אז אל תגיד לי עצלן .

פורסם

תעלה תמונה.

פורסם

א. אל תיכנס לי לכיס

ב. מה עצלן ? יש לי כבר תוצר מולחם וסגור איך אני ישים עליו שרינק בידיוק ?!?! אני צריך חומר ששמים מלמעלה ולא שרוול ! אז אל תגיד לי עצלן .

א. אף אחד לא ניכנס לך לכיס, צא מהסרט. כשמטר היטשרינק עולה פחות משקל, אתה פשוט לא יכול להגיד עליו שהוא יקר.

ב. אז תפתח, ותשים עליו היטשרינק! אתה כבר 3 עמודים מתדיין והמסקנה היא שכנראה אין לך שום פתרון זול יותר, נקי יותר ונוח יותר מהיטשרינק, אתה פשוט מסרב לקבל את זה.

פורסם
  • מחבר

אין מצב שאני אפרק כ90 הלחמות בשביל לשים היטשרינק

פורסם

תעלה תמונה שנבין על מה אתה מדבר.

פורסם

יש כמה ומה סוגי אפוקסי... האמת שלא בדקתי בעצמי את המוליכות שלהם, אבל אני בטוח שהם מבודדים מספיק כי אתה כנראה עובד במתח נמוך או נמוך מאוד

(אלא אם אתה עושה חלטורות עם שנאים של חברת חשמל כבר בגיל 12)

אני אישית משתמש גם בדבק חם כצריך לבודד הלחמות שאין אפשרות לשימוש בשרינק

אין לי מושג למה אתה מתנגד לו, אז אם אתה בכללי לא אוהב להשתמש בדבק, יש גם את סוגי האפוקסי הפלסטיים

אלו שאתה עובד איתם ממש כמו פלסטלינה...

ויש כמובן אפוקסי נוזלי שאתה יכול פשוט למרוח על ההלחמות.... אבל זה בטח לא נוח יותר מדבק חם

ואם תהיה לך בעיה כלשהי- אתה יכול לשכוח מלנסות לתקן אותה

אפוקסי לכל סוגיו הוא בגדר "נגעת נסעת"... אי אפשר להתחרט!

פורסם
  • מחבר

חחח אני לא עושה חלטורות עם שנאים בגיל 12 זה מתח של 12 וולט , דבק חם אני שונא כי זה חם ואני לא ממש מצליח לעבוד איתו , אני אנסה סיליקון עוד פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים