פורסם 2012 במרץ 2913 שנים מחבר לק לא עובד. עוד הצעות ? סילקון לא נתפס לי טוב על ההלחמות ודבק חם אני לא אוהב לעבוד איתו. איזה עוד חומר שמורחים טוב ?
פורסם 2012 במרץ 2913 שנים סיליקון לא אמור להידבק להלחמות אלא לעצמו ולבידוד של חוטים וכואוטם אקרילי (דומה לסיליקון) אוליי ידבק קצת יותר טוב אבל אני לא בטוח שהוא כזה מבודד טוב כמו סיליקון (לא שיהיה הבדל במתחים נמוכים כמו 240V)
פורסם 2012 במרץ 2913 שנים מחבר אין איזה משחה כלשהי ? אני צריך חומר זול , סוג של דבק ? פשוט אני לא אוהב לעבוד עם דבק חם.
פורסם 2012 במרץ 2913 שנים יש את הסיליקון הלבן הזה שמשתמשים איתו במפעלים, הוא קשיח יותר מסיליקון איטום לבנייניםאוטם אקרילי (בחומרי בניין, מגיע באותם מיכלים כמו סיליקון איטום) קצת יותר דומה לסיליקון ה "מקצועי" אבל זה לא אותו חומר - אוטם אקרילי למשל נקרע יותר בקלות מסיליקון
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים כשעושים אלקטרוניקה צריכים לעשות מתוך כוונה תחילה שיחזיק שנים ולא הייתי סומך על סיליקון ודבק אקרילי שיחזיק מעמד הרבה כי עם הזמן הוא מתפרק מניסיון אני חושב ששרינקים הוא הפתרון הנכון והאלגנטי ביותר וממש לא יקר אפשר להביא בדולרים בודדים כמה מטרים מאיביי
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר בפעם ה100 אמרתי שאני צריך חומר ששמים מלמעלה ולא מלבישים לפני ההלחמה כמו שרינק !
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר א. אל תיכנס לי לכיסב. מה עצלן ? יש לי כבר תוצר מולחם וסגור איך אני ישים עליו שרינק בידיוק ?!?! אני צריך חומר ששמים מלמעלה ולא שרוול ! אז אל תגיד לי עצלן .
פורסם 2012 באפריל 113 שנים א. אל תיכנס לי לכיסב. מה עצלן ? יש לי כבר תוצר מולחם וסגור איך אני ישים עליו שרינק בידיוק ?!?! אני צריך חומר ששמים מלמעלה ולא שרוול ! אז אל תגיד לי עצלן .א. אף אחד לא ניכנס לך לכיס, צא מהסרט. כשמטר היטשרינק עולה פחות משקל, אתה פשוט לא יכול להגיד עליו שהוא יקר.ב. אז תפתח, ותשים עליו היטשרינק! אתה כבר 3 עמודים מתדיין והמסקנה היא שכנראה אין לך שום פתרון זול יותר, נקי יותר ונוח יותר מהיטשרינק, אתה פשוט מסרב לקבל את זה.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים יש כמה ומה סוגי אפוקסי... האמת שלא בדקתי בעצמי את המוליכות שלהם, אבל אני בטוח שהם מבודדים מספיק כי אתה כנראה עובד במתח נמוך או נמוך מאוד(אלא אם אתה עושה חלטורות עם שנאים של חברת חשמל כבר בגיל 12)אני אישית משתמש גם בדבק חם כצריך לבודד הלחמות שאין אפשרות לשימוש בשרינקאין לי מושג למה אתה מתנגד לו, אז אם אתה בכללי לא אוהב להשתמש בדבק, יש גם את סוגי האפוקסי הפלסטייםאלו שאתה עובד איתם ממש כמו פלסטלינה...ויש כמובן אפוקסי נוזלי שאתה יכול פשוט למרוח על ההלחמות.... אבל זה בטח לא נוח יותר מדבק חםואם תהיה לך בעיה כלשהי- אתה יכול לשכוח מלנסות לתקן אותהאפוקסי לכל סוגיו הוא בגדר "נגעת נסעת"... אי אפשר להתחרט!
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחבר חחח אני לא עושה חלטורות עם שנאים בגיל 12 זה מתח של 12 וולט , דבק חם אני שונא כי זה חם ואני לא ממש מצליח לעבוד איתו , אני אנסה סיליקון עוד פעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.