עבור לתוכן

שולחים אותי לנורבגיה לקריין לייב את The Gathering !!

Featured Replies

פורסם

מי האמין, עוד בכמה ימים הראשונים, שנועם (Hectic) הסביר לי איך מתקינים Xsplit, ואיך להרים סטרים

להתחיל מלקריין ריפליים של חבר'ה מהסילבר וגולד

לתוך טורנירים קטנים, ואז טורנירים ישראלים גדולים.

לקבל כל כך הרבה פירגון מהסצינה הישראלית, בכל מקום ובכל שעה

להתקבל לעבודה אצל Imbalanced Tv,

ועכשיו חברים, הגיע היום ששולחים אותי, לנורבגיה (כל ההוצאות ממומנות ע"י Noroff.com) לקריין טורניר לאן ענקי

The Gathering -

אני אהיה חלק מ3 אנשים שזוכים לכבוד הזה, אחת מארצות הברית, אחד מאנגליה, ועבדכם הנאמן מישראל,

כולנו שדרנים ב-אימבה, שנבחרה לעשות את הלייבקאסטינג היחידי באנגלית לטורניר המטורף הזה שיתרחש בעיר Hamar, שלא רחוקה הרבה מאוסלו הבירה.

הטורניר יתרחש בתאריכים 4 לאפריל עד ה8. מעבר לסטארקרפט 2 יהיה גם League of Legends, וגם את אחד הטורנירים הגדולים שתראו בזמן הקרוב של Battlefield 3.

אז בהחלט שווה לצפות, ואני מקווה שכולכם תיכנסו לשידור החי,לראות אותי, וכידוע לכם אני אף פעם לא שוכח מאיפה באתי ומאיפה התחלתי

ולא רק שאייצג את המדינה בכבוד, אני גם אזכיר את זה בכל מקום ואדאג שכולם ידעו, שהסצינה פה גדולה חזקה ובועטת.

פורסם

איזה מלך! אני אוודא שאני אראה את זה! בהצלחה! גבר מלך!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כבוד!! בהצלחה!

פורסם

שמר היה כיף לראות אותך בנורווגיה בסטרים. אשמח לשמוע חוויות!

פורסם

היה כיף וטוב, במיוחד לצייץ לאימבה שאם זה לא פורסטר - זה לא אימבה טיוי!

כבוד בייבי!

פורסם

כל הכבוד! אל תשכח גם מאיזה אתר אתה ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים=) לא רק שהכל היה מדהים מושלם, אירגון ברמה אירופאית

יש לי כל כך הרבה חוויות שכמובן אחלוק עם כל מי שירצה לשמוע, אבל מעבר לזה

אני מקווה שראיתם את הסטרים, מעבר לכמות המשחקים האיכותיים שהיו שם (אפילו שידרתי משחק אחד בין Thorzain לבין Grubby שנמשך

מעל 57 דקות), מקווה שיצא לכם לראות את כל האזכורים שלי לקהילה בישראל, לבר-קרפטים שנפתחים פה, ולכמות האנשים בקהילה המדהימה והתומכת שיש לנו פה.

אימבה טי וי שברה את שיא הצפיות בלייב שלה למשחק אחד, זה היה במשחק שהזכרתי מקודם והשיא כרגע עומד על 14,752 צפיות בלייב.

וכמובן אחרי כל זה, חייב לציין, שהזמינו אותנו לעשות אותו דבר גם שנה הבאה!!

אז בהחלט היה טורניר מוצלח, אני מקווה שכל מי שראה אהב את המקום, אהב את הרמה של השידור ואת האיכות, נתנו כל מה שהיה לנו לתת.

והכל כמובן גם בזכותכם, בזכות כל האנשים שכל הזמן שלחו לי הודעות אפילו בזמן משחק=) כמה שהם נהנים, וכמה שהם שמחים,

אתם כולכם אנשים אדירים וכבוד בשבילי להיות חלק מהקהילה הזאת!

פורסם
  • מחבר

ולכל מי שלא ראה, ורוצה לראות את המשחקים, שימו לב שכל ה VODS כבר נמצאים באתר שלנו בג'אסטין טי וי,

http://www.twitch.tv/imbalancedtv/b/314129034

זה כמובן רק סרטון אחד של חלק מהיום השלישי מתוך 4, מקווה שתהנו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים