עבור לתוכן

מפרט לפיתוח תוכנה ומשחקים - 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל עד הסוף

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, משחקים, סרטי HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

Visual Studio, Eclipse, VirtualBox

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, ME3 וכ"ו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 23-24 (עדיפות ל-DELL)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. IQPC

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).1TB לפחות, מעדיף כרטיס מסך של ATI

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

אני לא לחוץ כרגע על המחשב ולכן אם בזמן הקרוב עומדים לצאת מעבדים/לוחות חדשים ואתם חושבים שעדיף לחכות להם אז אין לי בעיה לחכות.

פורסם

ההשקה של דור חדש של מעבדים וכרטיסי מסך כבר באופן, אם המערכת באמת לא דחופה תמתין מעט לדור החדש או לירידת מחירים.

פורסם

בפירוט:

מחירי הקשיחים ממשיכים לרדת לכיוון מחירם המקורי.

מעבדי IVY BRIDGE מתקרבים (אמנם יתמכו ע"י הצ'יפסטים הקיימים) עם צ'יפסטים חדשים משלהם. ייתכן וזה יוביל לירידת מחירים של הלוחות והמעבדים הקיימים.

כרטיסי סדרה 6XX של NVIDIA מתקרבים ואז סביר שנראה ירידת מחיר של כרטיסי ATI החדשים עקב התחרות.

פורסם
  • מחבר

אז לפי כל ההמלצות אני דוחה את הקניה למועד מאוחר יותר, תודה לכם :hi: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים