פורסם 2012 במרץ 2113 שנים מחבר ואם משווים את המהירות בארץ לעומת ארהב שטוענים שיש להם 4 g זאת אותה מהירות או באמת ה 4g בארהב מהירה יותר?
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים אם ניקח את רשת האינטרנט הסלולרית של פלאפון, שהיא נחשבת והיא גם בפועל בין המהירות בעולם, אשר מבוססת על דור 3 וחצי, וננסה להקביל אותה לרשתות הLTE שפרוסות בארצות הברית, המהירות שתתקבל בארץ תהיה גבוהה יותר, הרשת בארצות הברית משרתת פי כמה לקוחות, וצריכה לעמוד בעומסים הרבה יותר גבוהים מאשר בארץ, לכן סביר להניח שהמהירות בארצות הברית תהיה נמוכה יותר.
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים ואיך הגעת לזה שזה בלופ ?זה רחוק מלהיות בלופ, המהירויות עדיין גבוהות מרשתות מבוססות דור שלישי בארצות הברית.
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים אני ראיתי סרטון בדיקה של ה Ipad3, והם הריצו SpeedTest ברשת של Verizon.המהירות הייתה מעל 20Mbps.
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים מחבר ויכוח שהיה לי ולחבר שלי ,הוא טוען שה 4G בווירג'ין (ארה"ב) מקביל למהירות של פלאפון בארץ.
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים לא שולל את האפשרות שהמצב הזה באמת יכול להתקיים ...תלוי במיקום, תלוי בקליטה, תלוי בתנאי שטח, תלוי בהרבה משתנים.פלאפון נפנפו ביכולת שלהם להגיע על גבי הרשת הקיימת למהירות של עד 42 ( !!! ) מגהביט ...
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים לא, בפועל לי אישית יצא לעבוד על חיבור דאטה של פלאפון שעבד על כמעט 20 מגהביט.
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים אם כבר מדברים על מה שקורה בפועל, אז המהירות ברוב חבילות הגלישה לסלולר של פלאפון מוגבלת מלכתחילה ל2MBPS, או ל4 אם משלמים תוספת כספית. ב99% מהמקרים גם לזה לא תגיעו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.