עבור לתוכן

שאלה | לגבי מערכת עם כרטיס GTX550

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מערכת עם מעבד E6600 כולל לוח אם של MSI בטכנולוגיית 775.

אשמח לחוות דעת על הכרטיס GTX550.

לפי המידע על הלוח שלי (msi g41tm-p33) שלפי המידע עליו הוא יוכל להריץ אותו רק

רציתי את חוות דעתכם לגבי זה, בעיקרון הכרטיס הינו למשחקים וסרטים ולא מחפש משהו רציני

לגבי הצעות אחרות זה לא יעזור אני הולך רק על ה 550 של NVIDIA כרגע.

תודה מראש!

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז למה שאלת?

המטרה שלנו להציע לך את הדבר הכי משתלם

הכרטיס הזה בכלל לא משתלם.

ואם אפשר אם אתה יכל לומר לנו למה אתה נעול על הכרטיס הזה

פורסם
  • מחבר

אוקי אם יש לך הצעה אחרת לכרטיס של NVIDIA אשמח לדעת.

לגבי ATI בכלל לא!

ולמה אתה טוען שה - 550 לא משתלם? מבחינת מה?

אשמח לתגובה......

פורסם

עלות תועלת. אם אתה נעול על NVIDIA אפשר לעצור את הדיון הזה, אין מה לעזור למי שלא רוצה לקבל עזרה.

בכל אופן אולי אפשר לעשות משהו... מה המפרט המלא כולל ספק (חברה+דגם) ורזולוציית המסך. מה השימושים, לאילו משחקים והגדרות אתה מכוון? והכי חשוב מה התקציב.

פורסם

למה לא ATI ?

עכשיו זה AMD

פורסם

^ כמאת כל מי שאומר דבר כזה, אומר את זה ללא ביסוס (בקיצור כי הוא לא אוהב AMD).

פורסם

מעולם לא הבנתי את הדפוס והצורך לחפור לבנ'אדם מתחת לעור לתוך הוריד ונגד כיוון הזרימה של הדם.....!

לא רוצה ATI\AMD או איך שלא תקראו לזה.

לפחות הבחור ישיר ויודע מה הוא רוצה.

מעולם לא הבנתי את הצורך לחפור......

אחד הדברים שהיו הכי סקסיים בעני ובגללם HWZONE זה המלך שלי.....זה התשובות הלא מחייבות והלא חופרות.........!

(אתרים אחרים נראים בדיוק כמו התשובות בפוסט הזה: למה לא? תמורה והתפוקה....וכו.....וכו.....) - זה ממש מעצבן ומוריד מהמוניטין!

-

אני יכולה להבין כל מי שיש לו סלידה וצמרמורות רק מלשמוע את צמד המילים ATI\AMD, והייתי מצפה שמי שעונה למשתמש כזה יענה לו בדיוק למה שהוא ביקש.

-

(סתם הערה.... זה כמו לשאול....."מה זה בור?" והתשובה הלא טובה היא: "זה כמו חור, זה בור באדמה") (כמו שלא משתמשים באותה מילה לפירוש של אותה מילה כך גם לא צריך להציע לדבר על AMD אם הצד המבקש אומר שלא.)....(סתם הערה.....ואני מקווה שפורום ישאר עינייני ומקצועי ולא יהפוך אינטרסטי ומסחרי)!

פורסם

אני יכולה להבין כל מי שיש לו סלידה וצמרמורות רק מלשמוע את צמד המילים ATI\AMD, והייתי מצפה שמי שעונה למשתמש כזה יענה לו בדיוק למה שהוא ביקש.

הסבר בבקשה...

פורסם

איך שאת עונה ככה זה נקרה ירידה ברמת האתר

אני שאלתי למה הוא לא רוצה ולא חייבתי אותו תיקח תיקח

מותר לשאול נכון :bash:

פורסם

ב-HWzone מחנכים לצרכנות נבונה, גם אם זה אומר לשאול שאלות למה איך וכמה שילמת. לדעתי OR2OOO עושה נכון ששואל כי אולי רק תיאורתית פותח הדיון לא מודע לזה שיש לו אפשרויות טובות יותר במסגרת התקציב (גם אם זה NVIDIA זה לא משנה).

לפסול יצרנית שלמה לדעתי שקול לקבלת כוויה מאש ולא להשתמש באש יותר, לטבוע ולא להשתמש במים יותר, להתחשמל ולא להשתמש בחשמל יותר. נסיון אחד גרוע שפוסל לתמיד. אם את חושבת שאנשים פה אינטרסנטים? הלוואי עלי להיות קשור ל-AMD. אולי הייתי מקבל יותר סאמפלים :)

פותח הדיון, אני עדיין ממתין לקבלת פרטים שביקשו ממך בפוסטים הראשונים לגבי תאימות.

כל השאר - להרגע.

פורסם

איך שאת עונה ככה זה נקרה ירידה ברמת האתר

אני שאלתי למה הוא לא רוצה ולא חייבתי אותו תיקח תיקח

לא חייבתי אותו, כל מה שנאמר כאן הוא בגדר המלצה ולא חיוב, כל אחד שקורא בפורום יכל לבחור להקשיב למה שאמרו לו או לא (זו הבחירה שלו). באותו המחיר שעולה 550 מקבלים מ-AMD כרטיס עדיף מבחינת ביצועים. כמו שאת יכולה לראות לי יש כרטיס שלNVIDIA עכשיו (מפרט בצד), שאני הולך לחברים ומשחק אצלם במערכי כרטיסים על מספר מסכים זה בדרך כלל כרטיסי AMD. לי באופן כללי היה כרטיס של ATI עד לא מזמן ששירת אותי נאמנות עד לפני חצי שנה (למשך 4 שנים). עכשיו שקניתי מחשב חדש ל-NVIDIA היה כרטיס עדיף על הכרטיס ש-AMD הציעו, אז קניתי כרטיס שלהם.

לפסול יצרנית שלמה לדעתי שקול לקבלת כוויה מאש ולא להשתמש באש יותר, לטבוע ולא להשתמש במים יותר, להתחשמל ולא להשתמש בחשמל יותר. נסיון אחד גרוע שפוסל לתמיד. אם את חושבת שאנשים פה אינטרסנטים?

מחזק :xyxthumbs: .

פורסם

לא חייבתי אותו, כל מה שנאמר כאן הוא בגדר המלצה ולא חיוב, כל אחד שקורא בפורום יכל לבחור להקשיב למה שאמרו לו או לא (זו הבחירה שלו). באותו המחיר שעולה 550 מקבלים מ-AMD כרטיס עדיף מבחינת ביצועים. כמו שאת יכולה לראות לי יש כרטיס שלNVIDIA עכשיו (מפרט בצד), שאני הולך לחברים ומשחק אצלם במערכי כרטיסים על מספר מסכים זה בדרך כלל כרטיסי AMD. לי באופן כללי היה כרטיס של ATI עד לא מזמן ששירת אותי נאמנות עד לפני חצי שנה (למשך 4 שנים). עכשיו שקניתי מחשב חדש ל-NVIDIA היה כרטיס עדיף על הכרטיס ש-AMD הציעו, אז קניתי כרטיס שלהם.

מחזק :xyxthumbs: .

לא דיברתי אליך דיברתי ל1stcowgirl אני מצטער אם הבנת לא נכון

פורסם

טעות שלי. :)

פורסם

שטויות ;)

פורסם
  • מחבר

מחילה שגרמתי פה לכולם צורך בריב מיותר וגם בוויכוח טיפשי...

בעיקרון שאני שומע ATI אין לי בעיה אם זה פשוט היה לי בעבר כ 5 כרטיסי מסך שלהם ולא כל כך אהבתי

אני תמיד אהבתי להישאר עם החברה הירוקה שאני פשוט אוהב, אכן כן אם לכול הישראלים יש מאזדה 3

אז גם לי יהיה אם לכולם יש אייפון 4S אז גם לי יהיה אין מה לעשות סוג של זרם שבסוף אני שקט ממנו.

אם יש למישהו הצעה של NVIDIA בבקשה אני פתוח, יכולתי לסגור לכם את הפינה הזאתי וללכת לקנות

GTX580 פשוט וזהו, אבל אני ממש לא מחפש להשקיע על קופסא שלא תביא לי תועלת בעתיד.

אני רק רוצה את דעתכם לגבי הכרטיסים הקטנים ממשפחת NVIDIA, ואם יש לכם הצעה טובה לגבי ATI

בבקשה, כחברי פורומים אני מאמין שאתם רוצים לעזור ואין לכם רווח מזה אני מבין אז תתחילו להפציץ

בהמלצות!

אגב הכרטיס נועד למשחקי FPS לא רציני עזבו רזולוציה אני רוצה משהו בסגנון ה 550 אם יש משהו במחיר כמו

שלו ונותן תועלות יותר טובה ולא חם ממנו בבקשה הבמה שלכם!

אחלה בוקר שיהיה אנשים יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים