פורסם 2012 במרץ 2013 שנים שלום רב,בזמן האחרון (בערך חודש) אני חווה בעיה של מהירות גלישה איטית ביותר - האתרים בקושי עולים\עולים חלקית, מהירות הורדה נמוכה מאוד (אני על 12 מגה) וכו'.אני מחובר דרך הוט, הספק הוא בזק בינלאומי, עם חייגן 12 מגה גיימר.ברשותי נתב TP-Link WR841ND נראה כי הבעיה קשורה לנתב...מישהו נתקל בבעיה הזאת\יודע כיצד לפתור אותה ?תודה מראש
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים אתה עובד עם גירסת הקושחה האחרונה?כמו כן, נסה לעבוד ללא הנתב, ע"מ לשלול איטיות ממקור אחר.
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מחבר אני עובד עם גרסת הקושחה האחרונה.ניסיתי לעבוד ללא נתב - עושה רושם שזה עובד ללא בעיות.השאלה מה הקטע עם הנתב, מדובר בנתב יחסית חדש, קשה לי להאמין שהוא תקולהעניין הוא שלפעמים זה עובד טוב עם הנתב ופתאום האיטיות\ניתוקים מתחילים...
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים לא מופעלת תוכנת שיתוף כשזה קורה?בכל מקרה, נסה לאפס את הנתב באיפוס 30 30 30:לחץ על לחצן האיפוס 30 שניות.בזמן שהכפתור לחוץ נתק את החשמל מהנתב והמשך ללחוץ עוד 30 שניות.החזר את הנתב לחשמל כשהכפתור עדיין לחוץ, והמשך ללחוץ עוד שלושים שניות.לאחר מכן, הגדר את כל ההגדרות מחדש.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.