פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מאיזושהי סיבה ווידוס 7 לא עולה, רק במצב safe mode.החלון שבו צריך להכניס סיסמה(כדי להיכנס למשתמש) עולה - אבל שאני מכניס סיסמה, המסך עובר למסך "welcome" ונשאר תקוע שם. המחשב עצמו לא תקוע מכיוון שליד ה"welcome" יש מין עיגול כזה שממשיך להסתובב אבל כלום לא קורה.אותו דבר בדיוק קורה כאשר אני מכניס סיסמא לא נכונה(בד"כ שאתה מכניס סיסמה לא נכונה אתה עובר לדף שרושם לך שהסיסמה לא נכונה).במצב safe mode המחשב עולה כמו שצריך.מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?תודה.
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מתוך ה-Safe Mode נסה לעשות שיחזור מערכת. אם לא עוזר נסה להיכנס ל-Mini xp ב-Hirens ולבצע דרכו שיחזור מערכת. לחילופין, אם אתה יודע איך, אתה יכול מתוך Mini xp ב-Hirens גם ליצור משתמש Administrator להיכנס דרכו ואז לבטל את הסיסמא למשתמש הרגיל שלך. מקווה שעזרתי ויום טוב, dr70
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים מחבר אני חושב שהסברתי את עצמי לא נכון ועושה הרושם שהבעיה היא הסיסמא של המשתמש... הבעיה נמצאת כאשר אני מכניס סיסמא נכונה וגם כאשר אני מכניס סיסמא לא נכונה. רציתי להימנע משיחזור מערכת אבל כנראה שלא הייתה ברירה אז זה מה שעשיתי. תודה בכל מקרה
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים מחבר מאיזושהי סיבה הבעיה חזרה. הפעם אפילו לפעמים זה לא נותן לי ללחוץ "אנטר" אחרי שאני מקיש סיסמא(כלומר אני יכול להקיש תווים בתיבה אבל לא יכול ללחוץ אנטר כדי להיכנס), בנוסף כאשר אני רוצה לעשות רסט דרך הכפתור בצד ימין למטה החלון "קופא"(כלומר אני לא יכול ללוחץ על כלום יותר) אבל העכבר עדיין פעיל.הקפדתי לא להוסיף, להוריד או לשנות שום תוכנה מאז השחזור מערכת. עשיתי אחריה מספר פעמים ריסט על מנת לוודא שהכל בסדר והכל היה טוב.מישהו יכול אולי לעזור ? :\תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.