עבור לתוכן

הצלחתי לגרום דרייבר למצלמת רשת GPT לעבוד (עובד בחלונות 7 x64bit)

Featured Replies

פורסם

סתם נושא ממש ישן שהיה הרבה בפורומים בארץ ובחול.

עשיתי כמה בדיקות והדרייבר עובד בסקייפ כולל המיקרופון המובנה.

בכל אופן מדובר במצלמה הזו:

200409120906500.gpt%20i%20cam%20140.jpg

לינק נמצא פה, הוספתי Readme איך להתקין נכון (תגיבו בפורום אם זה לא עבד משום מה).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני האמת מאוד אשמח:)

פורסם
  • מחבר

שמתי לינק בהודעה הראשונה, נסה וספר איך היה.

אני חושב שניתן לאפשר התקנה גם לחלונות 32 ביט, אבל כתובת ההתקן שונה, מפחד שזה יעשה בעיות...

אם יש פה מישהו עם 32 ביט שצריך אז שיודיע.

פורסם

אני עם 64 וניסיתי להתקין אבל משום מה זה עושה לי בעיות...זה זיהה את זה כמצלמת רשת של הרקולס אבל יש משולש צהוב עם סימן קריאה על הדרייבר,יש לך מושג מה זה יכול להיות?

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בדרייבר של החברה הזו, הדרייבר באמת ג'נרי, פשוט לא אמור לזהות את המצלמה שלך - רק שעכשיו הוא כן ;)

בקשר למשולש אזהרה, הרבה דרייברים נותנים את ההתראה הזו (כי מיקרוסופט לא בדקה אותם ונתנה אישור שהם עובדים או משהו כזה), עד לא מזמן כל פעם שהייתי מתקין דרייבר של כרטיס מסך חטפתי התראה כזו.

אז כן, אתה יכול לאשר (וזו לא בעיה).

עריכה:

אגב, בקובץ ZIP, ב-README אני ציינתי שהדרייבר לא חתום (זו הייתה בדיוק הכוונה)...

פורסם

אוקיי כעיקרון הצלחתי אבל אני חייב להישאר במצב של TEST MODE,האם יש דרך אחרת לעקוף את המנגנון הזה או אולי לחתום איכשהו את הדרייבר בלי להישאר בTEST MODE?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה זה Test mode, תראה צילום מסך.

***אצלי Windows 7 Ultimate, אולי אצלי זה לא נכנס למצב הזה.

החברה Hercules ומיקרוסופט לא סידרו שהדרייבר יהיה חתום, לא משהו שאני עשיתי...

פורסם

תודה רבה!!!

פורסם
  • מחבר

אוקיי כעיקרון הצלחתי אבל אני חייב להישאר במצב של TEST MODE,האם יש דרך אחרת לעקוף את המנגנון הזה או אולי לחתום איכשהו את הדרייבר בלי להישאר בTEST MODE?

טוב, קראתי קצת על כל העניין הזה...

בעיקרון החתימה הדיגיטלית זה משהו שהיצרן מסדר עם מיקרוסופט (משלם להם כסף על זה... מקודם חשבתי ככה, עכשיום וידאתי את זה).

אז מיקרוסופט המציאו את ה-Test mode כדי שהם יוכלו לבדוק את הדרייברים. כדי לעקוף את זה, יש מדריך פה.

בגדול אתה מפעיל מצב של Test mode בעזרת התוכנה שהם מספקים ומסבירים שצריך למצוא את הקבצים אחד אחד (תריץ חיפוש, זה משהו כמו 5 קבצים) ולחתום עליהם (התוכנה תחתום, אבל אתה צריך לאתר אותם).

מעניין אותי איזה גרסה של חלונות אצלך, זה רשום ב"מחשב שלי". תעלה את זה כשתוכל לטובת הכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים