עבור לתוכן

בקשה למפרט לשימוש כללי 4K

Featured Replies

פורסם

שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!!

דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!!

אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו:

עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות

מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס מסיבי, פוטושופ מסיבי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה שיותר טוב

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה היא לקנות את אחד ממסכי DELL עם טכנולוגיית IPS כמובן לא במסגרת התקציב הנ"ל

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך..

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא אבל אשמח להשאיר את האפשרות פתוחה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות באיזור חיפה והקריות חובה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין בקשות מיוחדות. השאיפה היא להשתמש במחשב לאורך תקופה ארוכה.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה רבה מראש על העזרה

בקשות מיוחדות

לפחות 1T דיסק קשיח ושיהיה מהיר

2*4GB זיכרון

מעבד בלי תקיעות עדיפות לאינטל

מארז שקט קירור איכותי וספק חזק

לוח אם טוב ואמין עם ביצועים טובים

כרטיס מסך לא onboard

ושוב אשמח לחנות מחיפה והקריות אמינה וזולה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש HD זולים יותר מה-BLACK של WD.

שקט ברמה 10 יגזול לך חצי מהתקציב במקרה הטוב.

אם הדגש הוא על משחקים, 6850 לא יעשה את העבודה וככה גם כנראה שום כרטיס אחר אם מדובר על 6 שנים קדימה מבחינת מצב המשחקים בשוק זה פשוט לא אפשרי.

תוכל רק לבחור כרטיס "שימות" פחות מהר וזה אלמנט של כסף כמובן, בכל מקרה 6 שנים גם הוא לא יחזיק.

המפרט שהוצע לך בינוני.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!

בא נגיד שאני מתפשר על שקט 8 ועל כרטיס שיעשה את העבודה ב3 שנים הקרובות וחוץ ממנו שהכל כן ישאר לתקופה ארוכה..

אני אשמח למפרט יותר טוב...

פורסם

מעבד I5 2400

לוח אם P67A-D3-B3 GIGABYTE

זיכרונות: G.SKILL 2X4GB NT DUAL CHANNEL

כ.מסך ASUS 6870 1GB GDDR5.

קשיח: HITACH DESKSTAR 7K1000.D 1TB

צורב DVD LG

קירור: ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV2

מארז + ספק ANTEC NSK6582B + 430W

יוצא קצת פחות מ4000 ש"ח.

חזק יותר במשחקים ושקט יותר מהמפרט המקורי. יותר תמוכה לכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים