עבור לתוכן

מה הIP שאני אמור לקבל בבזק בין לאומי חייגן +גיימר?

Featured Replies

פורסם

חיבור ישירות של המודם למחשב.

הIP שלי מתחיל ב 82.81 ...לפי מיטב זכרוני זה התחיל לי ב82 גם לפני ששדרגתי אתמול(או שהזקנה שלי מטעה אותי ;) )......

תודה לעונים

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

לא יודע מה אתה "אמור" לקבל, אבל אני בבז"בל גיימר ובזק NGN 10 מגה

מתחיל 79.179

פורסם

תוכי מסטול, לא חוקי להקפיץ נושאים לפני שעברו 24 שעות.

Haravovadia, אאל"ט, לפי ה IP שלו הוא בכבלים. ה Pool-ים שונים.

לגבי ה IP Gamer בכבלים, אני מחובר לבזק, אז קשה לי לענות לך.

פורסם
  • מחבר

תוכי מסטול, לא חוקי להקפיץ נושאים לפני שעברו 24 שעות.

Haravovadia, אאל"ט, לפי ה IP שלו הוא בכבלים. ה Pool-ים שונים.

לגבי ה IP Gamer בכבלים, אני מחובר לבזק, אז קשה לי לענות לך.

בכל זאת מסטול ;)

גם אני בכבלים...אם ככה אני צריך להתקשר לבזק בין לאומי אני מניח כדי לגעור בהם קצת...אני צודק ?

פורסם
  • מחבר

אתה ממש קשה איתי היום....אבל טוב לדעת שיש כאן מומחים רציניים ......ברור שאין צורך אני מעדיף להיות קונקרטי לעיתים כשאני מדבר עם מישהו....

איך לשחח עם בזק בין לאומי אני יודע...עשיתי את זה יותר מדי פעמים בימים האחורנים.... אתה גם בטח גם יודע שלסמוך על נציגים על מידע שהם נותנים הוא לא בהכרח הדבר הכי חכם לעשות לפעמים במיוחד שזה נוגע למהירות גלישה.... אני שאלתי בקשר למה שנטען למעלה שהבחור שייך לכבלים ולא בזק ...גם אני בכבלים והIP מתחיל אחרת מה שנראה טעם לפגם.....79 לא מקבלים גולשים רגילים לפי מיטב ידיעתי....האם אני צודק ?

פורסם
  • מחבר

הIP 82.80.186.9 וה GATEWAY זה הראשון בפקודת הTRACERT ? כלומר מתחיל מתחיל ב212.179 ?

80967765.jpg

.

פורסם
  • מחבר

אתה על גיימר

אני מאוד אשמח אם תוכל להסביר לי על פי מה אתה קובע את זה ? מה אינדקיציה לכך ? שאני אדע לידע הכללי שלי ....

בבדיקת פינג קעבלתי 208 לפייסבוק ולא הרגשתי שינוי דרסטי בגלישה בגלל זה שאלתי........

פורסם
  • מחבר

אחרי שיחה עם נציגה מהבולה (והייתי עדין) , שהוציאה ממני הרבה צעקות, מתברר שיש בעיה. 82.81 בכתובת IP זה לא בטווח של גיימר......עושים לי בירור ומחר חוזרים אליי בצהריים

פורסם

מעולם לא קיבלתי כתובת אייפי כזאת, נראה שהיא בכלל של חיבור MPLS.

בכל מקרה לאחר המון ניסיונות לחלוב מהם את זה, הטווח של לקוחות PNGN + גיימר שנאמר לי הוא:

XX.YY.141.0 - XX.YY.143.255

נשמע לי קצת הזוי שהכתובת מנותבות לפי הסוף שלהם, אך שווה לבדוק אם קיימת סטירה לגבי לקוחות בלי גיימר/PNGN שיוכלים לשתף את האייפי שלהם...

אני יעלה traceroute ל-facebook.com שאני יסיים להוריד 2 קבצים בטורנט...

כרגע הבדיקה לא תיהיה אמינה כלל...

פורסם

אני לקוח PNGN + גיימר והכתובת אייפי שלי 79.179.141.200 (לפעמים מתחיל גם ב-109)

סבא לי לקוח PNGN ללא גיימר קיבל כתובת אחרונה שהיה מחובר 109.65.219.80 (עשיתי פינג ל-DDNS שלו)

trace route לשרת של YouTube מאצלי:

http://dl.dropbox.com/u/15250331/images/bezeq/traceroute_youtube.png

רק אני רוצה לציין כמו שנראה בשורה הראשונה, ה-ms לא עומד על 1 מכיוון שאני מחובר קווי לנתב שמחובר דרך AP אלחוטי...

זה גם משפיע קצת על הניתוב...

פורסם
  • מחבר

אני לקוח PNGN + גיימר והכתובת אייפי שלי 79.179.141.200 (לפעמים מתחיל גם ב-109)

סבא לי לקוח PNGN ללא גיימר קיבל כתובת אחרונה שהיה מחובר 109.65.219.80 (עשיתי פינג ל-DDNS שלו)

trace route לשרת של YouTube מאצלי:

http://dl.dropbox.com/u/15250331/images/bezeq/traceroute_youtube.png

רק אני רוצה לציין כמו שנראה בשורה הראשונה, ה-ms לא עומד על 1 מכיוון שאני מחובר קווי לנתב שמחובר דרך AP אלחוטי...

זה גם משפיע קצת על הניתוב...

מה התשתית שלך ?

פורסם
  • מחבר

הגיוני לקבל בגיימר 30 מגה ליאהו פינג שנע בין 216-ל300 ופייסבוק 200 -220 ?

פורסם

הגיוני לקבל בגיימר 30 מגה ליאהו פינג שנע בין 216-ל300 ופייסבוק 200 -220 ?

לא... זה נראה שאתה בכלל לא על גיימר!

אני תשתית בזק, אבל אני עובד בתמיכה הטכנית של 013 נטוויז'ן ואצלנו מי שמתחבר לגיימר ולא משנה מאיזה תשתית מקבל 2 סוגי ניתובים:

62.0 או 82.166 כל השאר ניתוב רגיל ולא גיימר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים