עבור לתוכן

שאלה - זקוקה להכוונה לגבי אוזניות קשת של AKG

Featured Replies

פורסם

-

יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו..

החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור.

השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית)

כמה קריטריונים חשובים :

- אזניות קשת

- אין הגזמה בהדגשת הבאס

- אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח)

- נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי

- כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי)

- אורך כבל סביר

- וכמובן מצוי בארץ

;D

מחיר בין 300 ועד סביבות ה-600 שקלים

(אם אתם יודעים על אחריות, כריות עור, ויסות עוצמת שמע וכו.. במקרה ולא מופיע בתמונה אשמח לדעת)

תפסו לי את העין כמה דגמים, אשמח אם תייעצו לי אילו מבניהם עדיפים (הקישורים הם לאתר של AKG)

ואם יש לכם המלצה על דגם שלא ציינתי.. אשמח לשמוע !

K 430

http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/k430slv.html

Q 460 (שהבנתי שדיי דומה ל- K 450)

http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/q460wht.html

קראתי פה המלצות גם על K 518

ובאתר נחשפתי לדגם שלא יצא לי לראות פה בארץ אבל לגמרי מעניין אותי לדעת לגביו (לא כתוב מחיר)

K 830 (העובדה שזה בלוטוס לא ממש משנה לי)

מה שווה את המחיר\לא שווה.. באיזה מבניהם איכות הסאונד נשמעת הכי טוב לדעתכם, אילו אוזניות שומרות על עצמן בשימוש סביר לאורך זמן..

חסרונות יתרונות.. המלצות לדגמים אחרים.. או לחברות אחרות, יתקבלו באהבה !

אחלה של לילה

-

פורסם

מבין הAKG הייתי הולך על K518, אמנם יש להן באס מודגש אבל עם תהליך פשוט מאוד (ראה לינק בחתימה של חבר הפורום Anatoli) ניתן לאזן אותן בצורה יפה. עוד עניין שדורש התייחסות איתן זה מקדם הנוחות הלא בדיוק גבוהה אבל גם פה when there's a will there is a way...

.

אבל, אם אתה רוצה סאונד יותר טוב מהK518 או מכל אוזניות ניידות במחיר הזה לצורך העניין עד כמה שאני יודע, עם הקרבה מסווימת בניידות, יש לך את הCreative Aurvana Live! או CAL! בקיצור, שהן פשוט פנטסטיות, גם למחיר המנופח בארץ. יש לי אותן וזוג ניידות ATH-ESW9 שיקרות מהן פי כמה, והקריאטיב מחזיקות יפה מאוד מולן, אפילו עושות דברים מסויימים יותר טוב. אני אנסה להעלות רשמים בקרוב אבל אני באמת ממליץ שתקרא עליהן עוד בinnerfidelity.com, יש שם ביקורת מצויינת עליהן ועוד על הרבה דגמים אחרים.

פורסם

מבין הAKG הייתי הולך על K518, אמנם יש להן באס מודגש אבל עם תהליך פשוט מאוד (ראה לינק בחתימה של חבר הפורום Anatoli) ניתן לאזן אותן בצורה יפה. עוד עניין שדורש התייחסות איתן זה מקדם הנוחות הלא בדיוק גבוהה אבל גם פה when there's a will there is a way...

.

אבל, אם אתה רוצה סאונד יותר טוב מהK518 או מכל אוזניות ניידות במחיר הזה לצורך העניין עד כמה שאני יודע, עם הקרבה מסווימת בניידות, יש לך את הCreative Aurvana Live! או CAL! בקיצור, שהן פשוט פנטסטיות, גם למחיר המנופח בארץ. יש לי אותן וזוג ניידות ATH-ESW9 שיקרות מהן פי כמה, והקריאטיב מחזיקות יפה מאוד מולן, אפילו עושות דברים מסויימים יותר טוב. אני אנסה להעלות רשמים בקרוב אבל אני באמת ממליץ שתקרא עליהן עוד בinnerfidelity.com, יש שם ביקורת מצויינת עליהן ועוד על הרבה דגמים אחרים.

מבחינת הסאונד, אכן הk518 מאוד מוצלחות אבל אני אישית מחזיק באוזניות מדגם k450 שקניתי לאחר סקר שוק קטן במחיר מצחיק.

הבאס עמוק, מרגיש קריספי ולא מודגש יתר על המידה, מתקפלות לגודל מיניאטורי והסאונד מדהים וניתן לשמוע בפירוט כל צליל וצליל.

הן באות עם תיק נשיאה פצפון מאוד נוח, מרגישות עמידות ואיכותיות ובנוסף קיים חיבור מתנתק רק בצד אחד של האוזניה כך שניתן להחליף את החיבור ואין את הבעיה הנפוצה של קרע פנימי בחוט של האוזניה ואיבוד השמע באוזניה אחת - תמיד אפשר להחליף את הכבל.

אה ואם שכחתי לציין הן מספקות אפילו אטימות מרשימה כנגד רעשים חיצוניים.

המחיר בארץ הוא קצת גבוה כ450 שקל עד כמה שאני זוכר, אבל הן שוות כל שקל.

פורסם
  • מחבר

האמת שאחרי סקר שוק קטן.. גם לי נדמה שאקנה בסוף את הK450 ..

וכשהוספת את המידע החדש (כבל שניתן להחליף.. הצליל .. ) לגמרי סגורה על זה עכשיו !

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים