עבור לתוכן

בעיה קטנה לאחר הפסקת חשמל ב OC למעבד 2500K ,עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

לפני הפסקת החשמל המעבד היה מוגדר בביוס (כבר לא זוכר איך)שערך התדר היה 3.4G ובמצב טורבו 3.7G ,כלומר כמעט כל פעולה שעשיתה בווינדוס התדר היה קופץ ל 3.7G ...

לאחר הפסקת החשמל הייתי צריך לאפס הגדרות לביוס ועכשיו זה מוגדר כ 3.3G והטורבו 3.4G

איך אני חוזר למצב הקודם?

-מבלי להתעסק במכפלות של התדר( OC רגיל אני יודע לעשות) ,אני זוכר שצריך להגדיר משהו בהגרות של הביוס אבל לא זוכר איך

פורסם

הייתה חייב לבצע OC אחרת התדר לא היה מגיע למה שהוא היה..מה שכן לא ציינת איזה לוח אם יש לך..

יכול מאוד להיות שפשוט יש לך מצב של OC אוטומטי שלוח האם תומך בו..ושם שינת את ההגדרות...

פורסם
  • מחבר

לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3

הגעתי למצב הראשון (שמוגדר בחלון נתונים בביוס תדר רגיל 3.4G ,טורבו מוגדר על 3.7G ובווינדוס מנוחה 1.6G )הגעתי למצב זה במקרה לאחר הרבה התעסקות ב OC (בכללי הגעתי 4.9G אבל זה לצורך אתגר וסקרנות) לאחר שהגעתי למקסימום שאני יכול ב OC החלטתי לחזור למצב רגיל ואיך שהו הצלחתי להגיע למצב ראשון כאשר איפסתי את מכפלת התדר לממצב ברירת מחדל + כמה שינויים שאני כבר לא זוכר מה הם שזה נתן לי את המצב הראשון.

מבחנתי מצב ראשון כרגע אופטמלי לצרכים שלי והייתי רוצה לחזור אליו שוב

אז אשמח מאוד אם מישהו יודע איך עושים את זה

פורסם

מצטער אבל אני לא מבין למה את מתכוון, שכן תדר של 3.4GHZ בסטוק זה OC מזערי של 100MHZ מהתדר המקורי...או שיש סטיה קטנה בלוח האם ולכן זה מציג 3.4GHZ ולא בדיוק 3.3 משהו..טורבו של 3.7GHZ זה המצב הרגיל של המעבד הזה..ולכן אין שום צורך להתעסק עם זה..ברגע שתעשה משהו שידרוש את זה אז המעבד יעלה בהתאם את התדר..

פורסם
  • מחבר

נכון לזה אני מתכוון אני רוצה שהמעבד יהיה מוגדר 3.3/3.4 סטוק עם טורבו כזה צריך להקפיץ לי את התדר ל 3.7 כאשר IDLE זה 1.6 זה מה שאני רוצה שיהיה וזה מה שהיה, עכשיו לאחר הפסקת החשמל עם אני עושה פעולה במחשב התדר קופץ רק ל 3.4 -כאילו משהו איזו שהי הגדרה מגבילה אותו מלהגיע ל 3.7 ולא משנה מה אני מריץ , אני לא מבין איפה הבעיה ואיך לסדר את זה?

מבין למה אני מתכוון?

פורסם

הטורבו לא נדלק סתם ככה..הוא מצריך ניצול של ליבה אחת בישומים מסוימם ולא כל פעם שיש מאמץ..

בכל מקרה..תכנס לביוס ותבדוק בתפריט הMIT ותפריט הCPU ADVANCED שהכל מוגדר על AUTO ומאופשר..מעבר לזה אין לך התעסקות עם זה..

פורסם
  • מחבר

הכל אצלי על AUTO אבל מוזר לפני כן הייתי עם תדר סטוק 3.3/3.4 וכאשר כל ישום הייתי מריץ זה היה קופץ לי מ 1.6 ל 3.7

מה עוד מוזר זה לי עכשיו שבמצב הקודם(נ"ל) הציון שעמד אצלי על- processer ב computers performance היה על 7.7 score

עכשיו על 7.5 :-\

פורסם

אתה כנראה בין הבודדים שבאמת מיחס חשיבות לניקוד במערכת ההפעלה כן.. :-X :-\

בכל מקרה הכל תקין והכל על סטוק..אתה מחפש טורבו קבוע או מה שזה לא יהיה..פשוט תגדיר את הדברים בהתאם..

לדעתי סתם מיותר ואתה באמת מחפש קטנות :)

פורסם
  • מחבר

בגלל זה כתבתי בעיה קטנה ;)

טוב נשאר ככה מקסימום נעשה OC ידני ל 3.7 סתם בשביל ההרגשה...

תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים